"PASIDARYK pats" Crystal Epoksidinės Pelėsių, Dervos, Stiklo, Žvakių Laikiklis Laikymo Dėžutė Peleninę Multi-funkcija Veidrodis, Rankų darbo Namų, Dovanų Dekoravimas

"PASIDARYK pats" Crystal Epoksidinės Pelėsių, Dervos, Stiklo, Žvakių Laikiklis Laikymo Dėžutė Peleninę Multi-funkcija Veidrodis, Rankų darbo Namų, Dovanų Dekoravimas

Nauja prekė

€5.09

€5.78

-11%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Kulka Taškų:

1、Unikalus Netaisyklingos Formos: nereguliarus silikono formų neturi tradicinių simetrijos, kuria siekiama pursing laisvės, lankstumą ir grožį, gali visiškai rodyti jūsų asmenybę ir kilnus skonį, papuošalai padaryti ar vaisių, saugojimo dėklas dėklas.

2、Gana Storas ir Patvarus: Šių epoksidinės formos yra pagaminti iš aukštos kokybės silikono, minkštas, storas, plyšimui atsparus, atsparus deformacijai ir blukimo, skalbti, labai patvarus ir daugkartinio naudojimo, ir gali būti naudojamas ilgą laiką.

3、Stiprus Suderinamumas: Liejimo derva pelėsis yra suderinamas su daugeliu proceso medžiagų, tokių kaip derva, epoksidinės dervos, akrilo dažai, alkoholio dažai, muilo, polimero molis, vaškas, glaistai, kt.Priekyje yra labai sklandžiai ir gali atspindėti šviesą, kuris gali efektyviai sumažinti erzina defektai; nugaros yra matinio ir atsparumą slydimui yra geras.

4、Lengva Demould: Po užtikrinant, kad derva yra visiškai atsparios, dervos lakštai gali būti išstumtas tiesiog sukimo lanksčios dervos miestelyje pelėsių.Jis gali būti lengvai nuplauti su kai kuriais šiltu muiluotu vandeniu, o tada nuvalykite likusį vandenį su sausa šluoste.

5、Puikus, todėl dekoratyvinis dervos amatų, dekoracijas ir t.t.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Žvakių Laikiklis Pelėsių

Medžiaga: silikonas

Dydis: apie 72*64cm/28.35*25.20 į

Pakavimo Sąrašas:

1*Žvakių Laikiklis Pelėsių

Pastaba:

1. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti klaida 1-3 cm.

2. Nes skirtumas tarp skirtingų ekranų, vaizdo negalima parodyti tikrąjį spalva projekto.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektas yra ir mums

jūsų užsakymo numerį.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Žymos: žvakių laikiklis plokštelė, žvakė vertus, pelėsių, zigarre, candl pelėsių, pelenų plokštelės pelėsių, žvakių laikiklis pelėsių, lauke pelėsių, žvakių laikikliai dangteliai, žvakė deco stiklo, žvakių laikiklis formos.

Charakteristikos

Tipas žvakių laikiklis pelėsių
Medžiaga Silikono
Pavadinimas Crystal epoksidinės pelėsių
type1 Talpinimo pelėsių
Tipas Didmeninės No
Dydis 72*64cm
Rinkinys Tipas No
Type2 Peleninė pelėsių
Modelio Numeris Derva žvakių laikiklis Pelėsių

Parašyti atsiliepimą

"PASIDARYK pats" Crystal Epoksidinės Pelėsių, Dervos, Stiklo, Žvakių Laikiklis Laikymo Dėžutė Peleninę Multi-funkcija Veidrodis, Rankų darbo Namų, Dovanų Dekoravimas

Kulka Taškų: 1、Unikalus Netaisyklingos Formos: nereguliarus silikono formų neturi tradicinių simetrijos, kuria siekiama pursing laisvės, lankstumą ir grožį, gali visiškai rodyti jūsų asmenybę ir kilnus skonį, papuošalai padaryti ar vaisių, saugojimo dėklas dėklas. 2、Gana Storas ir Patvarus:

Panašūs produktai: