Blauzdos Suspaudimo Įvorė Kojų Suspaudimas Kojinės Blauzdos Įtvaras Vyrai Moterys Bėgikų Apsaugai Rankovėmis Sportas antblauzdžiai

Blauzdos Suspaudimo Įvorė Kojų Suspaudimas Kojinės Blauzdos Įtvaras Vyrai Moterys Bėgikų Apsaugai Rankovėmis Sportas antblauzdžiai

Nauja prekė

€5.80

€11.14

-47%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Tipas :Blauzdos Rankovės

Dydis :M,LXL

Spalva :Juoda,Balta,Raudona,Mėlyna,Žalia

Medžiaga :80% Poliesteris,20%Nailonas

Svoris :35G

Apima : Blauzdos Rankovės *1 pora

KODĖL MES SIŪLOME JUMS DĖVĖTI Blauzdos RANKOVĖMIS KAI DARAI LAUKO VEIKLA?

1. Kelią sausgyslės uždegimas

Jūs manote, kad jūsų blauzdos yra pakankamai stiprus.Bet iš tikrųjų jie gali būti lengvai nukentėjo nuo sausgyslių uždegimas, jei jūs neturite apsaugoti juos tinkamu būdu.Tiesą sakant, dėvėti rankos atlankos yra viena efektyviausių siekiant juos apsaugoti.

2. Venkite nuo kenksmingų UV spindulių

Kai susiduriate su degančių saulė, trumpas rankovėmis marškinėliai, jūsų ginklų yra pavojus gauti sunburnt ir odos senėjimo.Blauzdos rankovėmis gali būti suteikta, siekiant apsaugoti jūsų rankas nuo tokių nuostolių, ir leidžia mėgautis visą procesą, veiklą.

3. Apsaugoti jūsų BLAUZDOS nuo vėjo ir dulkių.

O ar lauko veikla, vėjuotas oras, dėvėti Blauzdos rankoves bus geras pasirinkimas, siekiant išlaikyti savo rankas nuo vėjo ir dulkių.

* KOKIOS KARTŲ, GALI BLAUZDOS RANKOVĖMIS BŪTI NAUDOJAMAS?

Jūs galite dėvėti šias blauzdos rankovėmis įvairiomis progomis, pavyzdžiui, dviračiu, bėgimas, pėsčiomis, golfo, žvejybos, vairavimo, bėgiojimas, futbolas, krepšinis, beisbolas, tinklinis, stalo tennies, futbolas, kieme ir net namų darbas.

ARBOT Blauzdos Rankovės

Į ARBOT Suspaudimo Blauzdos Apsaugai gali atrodyti paprastas, bet jie yra strategiškai suprojektuoti būti itin veiksmingi izoliavimo blauzdos raumens, kai mokymo ir konkuruoti.Pakartoti raumenų vibracijos yra tiesiogiai susijusi sukelia nuovargį, raumenų pažeidimas (mažos ašaros) ir shin įtvarai.

Patogumui blauzdos apsaugai leisti sportininkui naudoti savo pageidaujamą kojinių ir taip pat gali būti dėvimi pagal wetsuit padaryti perėjimą kartų greičiau per triatlonas.Lengvesni nei blauzdos rankovėmis, šių ARBOT Suspaudimo Blauzdos Apsaugai yra itin galingas, kvėpuojantis ir sukonstruotas pagal UPF50+ Apsauga nuo Saulės – todėl juos puikus mokymo ir konkuruoti.

Didmeninė ir drop laivyba yra ir sveikintinas.Didmeninė,mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri tik trunka 3-7 dienų atvykti.Drop laivyba,mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite.Kaip galima stebėti mano parecl?Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Žymos: žvakių laikiklis šiaurės stilius, suspausti kojinių, pliušinis shin chan, medvilnės stalo runner, flamingo plaukų, crayon shin chan pav., Blauzdos Raštas, shin parama, skenavimo programinė įranga, pėdų, kojų masažas mašina.

Charakteristikos

Elemento Ilgio 37.5-39.5cm
Dydis M,L,XL
Modelio Numeris AB001
Modelis Apsaugai Rankovėmis
spalva Mėlyna, Juoda,Raudona,Balta,Violetinė,Derk Mėlyna,Geltona
Prekės Pavadinimas Kyncilor
Produkto pavadinimas Blauzdos rankovės
Funkcija Apsaugoti jūsų rankas nuo ultravioletinių spindulių, vėjo, dulkių, ganosi
Prašymas Veikia, Jodinėjimas, Golfas, Pėsčiųjų, Kempingas, Dviračiai, Žvejyba, Vairavimo
Tipas Blauzdos Suspaudimo Įvorė
Lytis MOTERIS
Medžiaga Lycra

Parašyti atsiliepimą

Blauzdos Suspaudimo Įvorė Kojų Suspaudimas Kojinės Blauzdos Įtvaras Vyrai Moterys Bėgikų Apsaugai Rankovėmis Sportas antblauzdžiai

Blauzdos Suspaudimo Įvorė Kojų Suspaudimas Kojinės Blauzdos Įtvaras Vyrai Moterys Bėgikų Apsaugai Rankovėmis Sportas antblauzdžiai

Tipas :Blauzdos Rankovės Dydis :M,LXL Spalva :Juoda,Balta,Raudona,Mėlyna,Žalia Medžiaga :80% Poliesteris,20%Nailonas Svoris :35G Apima : Blauzdos Rankovės *1 pora KODĖL MES SIŪLOME JUMS DĖVĖTI Blauzdos RANKOVĖMIS KAI DARAI LAUKO VEIKLA? 1. Kelią sausgyslės

Panašūs produktai: