Micro USB 5 Pin HDMI Konversijos Kabelis S2 HDMI Konversijos Kabelis

Micro USB 5 Pin HDMI Konversijos Kabelis S2 HDMI Konversijos Kabelis

Nauja prekė

€5.76

€8.34

-30%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Micro USB 5 Pin HDMI Konversijos Kabelis S2 HDMI Konversijos Kabelis

Produkto savybės Modelis: usb 5pin Tipas: HDMI kabelis Sąsaja: Micro USB Lustas: 0.15 m Duomenų perdavimo greitis: 0.43 (MB/s) Kabelio ilgis: 0.15 m (metrais) Pakavimo sąrašas: S2 į HDMI adapteris kabelio Skaičius filialas jungtys: bendras galvos Ilgis: 15 cm, Vielos core tipas: vario, plakiruoto plieno Spalva: Juoda produkto aprašymas: kompaktiškas adapteris gali transliuoti vaizdo įrašus ir nuotraukas į mobilųjį telefoną prie didelės raiškos Televizoriai, monitoriai ir projektoriai peržiūros.Didžiausia paramos rezoliucija yra 1920x1080/60Hz, visas formatas, full HD, ir audio: 192KHz suderinamas su naujausia standarto 7.1 kanalo LPCM (linear pulse kodavimo) Moduliacija), erdvinio garso ir suspausto garso, tinka "Android" platforma built-in micro usb siųstuvas chip produktų, o šiuo metu remia HTC Sensation (HTC G14), HTC Flyer, HTC EVO 3D, MOTO, "Samsung" SAMSUNG I9100", " NOKIA N10, ir kt.Su išmanieji telefonai ir tablečių, daugiau ir daugiau produktų bus suderinami.MICRO USB į HDMI Tinka mobilieji telefonai su MICRO-USB "(pavyzdžiui: "Samsung", HTC, Xiaomi, Meizu MX, ir pan.) HDMI HD išvesties HDTV su HDMI sąsaja, HD projektorių ir pan.Pagrindinės veiklos 1. Tik 5 kaiščiai yra reikalinga, aukštos raiškos vaizdo ir garso signalus, kurie leidžia naudoti mini jungtis, tinka nešiojamų prietaisų. 2. Su itin žema darbinė srovė ir veikiant budėjimo režimu, energijos suvartojimas, jis gali išsaugoti baterijos veikimo laikas. 3. Su vienu laidu, ji gali remti aukštos kokybės skaitmeninės didelės raiškos vaizdo rezoliucijos iki 1080p. 4. Suderinama su HDMI įvesties sąsaja naudoja dauguma skaitmeniniai Televizoriai šiandien. 5. Apima integruotą CEC funkcijas ir logika kontrolės.Paramos modelių dabar: Suderinamas su: Samsung Galaxy S i9100/i9188/i997 Infuzuoti 4G/Galaxy Nexus/Galaxy " Pastaba.HTC Amaze4G/Sensation/SensationXE/Rezound/Edge/EVO 3D/Ryškus/Z710/e/t/Skrajute/Jetstream.LG Nitro HD/Optimus LTE/Prada 3.0/Spektro."NOKIA N10/Lumia Fujitsu Arrows HAWEI Ascend p1/s MEIZU MX ir kitų MHL Įjungtas prietaisas.Micro usb male HDMI moterų HD adapteris, tinka mobilieji telefonai su micro-usb "funkcijų, tokių kaip Samsung S2, HTC, Meizu MX, Xiaomi 2/2s "Sony" ir kitus mobiliuosius telefonus!Speciali pastaba: mobilusis telefonas palaiko micro usb į HDMI funkcija, kol ji gali būti naudojama! ! !Prašome atidžiai suprasti, produkto informaciją, ir (arba "Baidu") ar telefono modelis palaiko micro usb.Priminimas: Šį produktą, yra adapteris, tikrasis ilgis yra apie 15 cm.Draugiškas priminimas: Jei neturite HDMI kabelis, jums reikia nusipirkti HDMI kabelį, skirtą prisijungti!

Pakuotė

1 x S2 - hdmi konversijos kabelis

BST Elektroninių bendrovė yra profesionalus ir patikimas tiekėjas mažmenininkams ir vartotojams.Pagrįsta, Shenzhen, Mes teikiame tiesioginio pristatymas iš gamyklos t mažmeninė visame pasaulyje konkurencingą kainą ir 100% kokybės paslaugos.Mums rūpi jūsų poreikius, Ar mažas ar didelis.

Mums labai malonu, kad tiek daug klientų, suteikti mums teigiamus atsiliepimus, tikiuosi, kad jums bus patenkinti mūsų produkto, paslaugos

Žymos: mikro hdmi, hdmi micro usb, c tipo hdmi usb, vag mikro hdmi, hdmi micro usb, HDMI, išplėsti hdmi, hdmi utp, lg mikro hdmi, hdmi, rj45.

Charakteristikos

Versija HDMI suderinamus 2.0 a
Jungtis B HDMI
Tipas HDMI Kabeliai-suderinama
Prašymas Televizijos
Modelio Numeris usb 5pin
Lytis Vyriška-Moteriška
Pakuotė Taip
Pakavimas Maišelis
Prekės Pavadinimas Veikia Kupranugaris
Jungtis A Micro Usb
Funkcija Kaip hdmi2.0-suderinama
Sąsaja Micro Usb
Kilmės KN(Kilmės)
Ilgis 0.15m
Ekranas Nerijos

Parašyti atsiliepimą

Micro USB 5 Pin HDMI Konversijos Kabelis S2 HDMI Konversijos Kabelis

Micro USB 5 Pin HDMI Konversijos Kabelis S2 HDMI Konversijos Kabelis

Micro USB 5 Pin HDMI Konversijos Kabelis S2 HDMI Konversijos Kabelis Produkto savybės Modelis: usb 5pin Tipas: HDMI kabelis Sąsaja: Micro USB Lustas: 0.15 m Duomenų perdavimo greitis: 0.43 (MB/s) Kabelio ilgis: 0.15 m (metrais) Pakavimo sąrašas: S2 į HDMI adapteris kabelio Skaičius filialas jungtys: bendras

Panašūs produktai: