"Bluetooth" Belaidį Valdiklį Gamepad Už PS4 Valdytojas Tinka Playstation Dualshock PS4 4 Kreiptuką Žaidimų konsolės Konsolės

"Bluetooth" Belaidį Valdiklį Gamepad Už PS4 Valdytojas Tinka Playstation Dualshock PS4 4 Kreiptuką Žaidimų konsolės Konsolės

Nauja prekė

€23.86

€36.70

-34%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Patarimai: Jei PS4 konsolė yra tobulinama, valdytojas turi būti rankiniu būdu atnaujintas kompiuteryje, ir procesas trunka apie vieną minutę.

Produkto Aprašymas:PS4 belaidis valdiklis, ateina su "Bluetooth" funkcija, vibracija, built-in baterijos!

Patarimai: Jei PS4 konsolė yra tobulinama, valdytojas turi būti rankiniu būdu atnaujintas kompiuteryje, ir procesas trunka apie vieną minutę.

Iš viso 3 spalvos: juoda raudona, juoda raudona, juoda, žalia.

Kai pirmą kartą naudojate USB kabelį, skirtą prijungti prie kompiuterio, galite naudotis belaidžiu ryšiu, ir originalaus operacijos yra tas pats.

Į DUALSHOCK4 belaidis valdiklis (toliau-PS4 valdytojas) paveldi pagrindinės koncepcijos ir dizaino koncepcijų DUALSHOCK3 (toliau-PS3 valdiklio) belaidžio ryšio valdiklis, skirtas PS3, kurios yra plačiai palaikoma vartotojams, ir priduria, įvairių funkcijų, kad galima patogiai mėgautis žaidimu.Didelio jautrumo šešių ašių aptikimo sistema ir touchpad priekyje valdytojas, natūralus ir intuityvus pareikšti turtingas žaidimų patirtis.

Virš PS4 valdytojas belaidis valdiklis, naujų spalvų juosta gali būti rodoma.Kai žaidžia su kelis žmones, spalvų šviesos juostą ir spalvų atitikimo simbolių žaidimas bus susiję, todėl, kad jūs galite lengvai nustatyti, simbolius galite manipuliuoti.Ir naudoti spalvų kaita, šviesos juostos, taip pat gali nurodyti pobūdžio fizinės jėgos ar sužalojimo.Tokios paraiškos pateikimo metodai gali intuityviai nustatyti įvairių žaidimų informacijos.

Į PS4 valdytojas belaidis valdiklis taip pat pridėjo stereo ausinių / mikrofono jungtis.PS4 vartotojai gali ne tik mėgautis aukštos kokybės žaidimų efektus iš TV garsiakalbių, bet taip pat, kad duomenų valdytojas į savo rankas.Kai žaidžia prie žaidimo, tiesiog naudokite mono ausines mikrofono rinkinį kartu su PS4 ant PS4 valdytojas belaidis valdiklis, ir jūs galite turėti pokalbį su savo žaidimo draugų, suteikiant gilesnę lygį, žaidimas įdomus.

Be to, priekinėje PS4 valdytojas belaidis valdiklis, naujo dizaino "FUNKCIJOS mygtuką", kuri sujungia funkcijų "SELECT (pasirinkti) mygtukas" ir "PRADĖTI (start) mygtuką," PS3 valdiklis ir "SHARE (dalintis ) Mygtukas ".Kiekvienas vartotojas gali naudotis "SHARE (Dalintis) mygtuką" į lengvai prisijungti prie Ustream ir kitų transliacijų platformos gyva transliacijos žaidimo žaidimo procesas, į draugus.Be to, PS4 bus taip pat įrašyti visą procesą, kai žaidžia žaidimus.Vartotojams nereikia nerimauti dėl trūksta bet jaudinančių akimirkų.Jie gali įkelti žaidimo vaizdo įrašus Facebook ir pasidalinti su draugais per paprastas mygtukų.Jūs galite lengvai bendrinti vaizdo įrašą be naudodami asmeninį kompiuterį, pakeisti formatą vaizdo.Kai PS4 patenka į laukimo valstybės, be baterijos PS4 valdiklis su skirtą įkroviklį, ji gali įkrauti, įkroviklį iš jūsų išmaniojo telefono ir kitų prietaisų.

Žymos: ps4 4 gamepad, pultas sony playstation 5, xbox 360 controlls, compelit ps4 konsolės " playstation 4, valdymo dualshock ps4, valdymo pultelis xbox 360, kontrolės ps4 belaidžio, grožio bičių, mame belaidžio kreiptuką, priedų ps4.

Charakteristikos

4 funkcija Gamepad Už PS4 Valdytojas
3 funkcija Kreiptuku PS4
Pristatymas 24-48 Valandas Pristatymas,15-30 Dienų Pristatyti
SONY Modelis PLAYSTATION4
2 funkcija "Playstation" Dualshock 4 Kreiptuką Gamepad
Prekės Pavadinimas PINZHENG
Sąsajos Tipas "Bluetooth"
Suderinamos Prekės/Modelis Sony
Pakuotė Taip
Funkcija 1 už ps4 valdytojas
Modelio Numeris PS4 Valdytojas

Parašyti atsiliepimą

"Bluetooth" Belaidį Valdiklį Gamepad Už PS4 Valdytojas Tinka Playstation Dualshock PS4 4 Kreiptuką Žaidimų konsolės Konsolės

Patarimai: Jei PS4 konsolė yra tobulinama, valdytojas turi būti rankiniu būdu atnaujintas kompiuteryje, ir procesas trunka apie vieną minutę. Produkto Aprašymas:PS4 belaidis valdiklis, ateina su Bluetooth funkcija, vibracija, built-in baterijos! Patarimai: Jei PS4 konsolė yra tobulinama, valdytojas

Panašūs produktai: