Profesinės MTB dviračių Derailleur Hanger Derinimo Daviklis galinio pakeisti ausų korekcija uodega kablys Dviračių taisymo įrankis

Profesinės MTB dviračių Derailleur Hanger Derinimo Daviklis galinio pakeisti ausų korekcija uodega kablys Dviračių taisymo įrankis

Nauja prekė

€16.23

€23.18

-29%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Ypatybė:

*1.Ji yra nepakeičiama dviračių įrankis, kuris gali būti naudojamas matuoti ir ištiesinti nesuderinti dėžė, kabykla, sprendžiant daugumą perkelti problemas.

*2.Pagrindinė institucija yra aliuminio lydinio, CNC pjovimo procesas, integruota kalimo tvarkymo, nėra lengva rūdžių ir deformuotis, ne tik gražią išvaizdą, bet taip pat didelis atsparumas dilimui, ne iššvaistymo ir ne praliejimo.

*3.Rato keičiamais sriegiais patarimas yra modernizuotos, ir po didelės vidinės ašies padidina stiprumą tolerancijos griežčiau, pagerina tikslumą, patobulinti suteikimo ir pratęsimo asortimentą, kad tilptų daugiau kadrų/pakaba deriniai, įskaitant mažas atstumas per veleno dėžė, kabykla.

*4.Kalibravimo kintamojo antgaliai daug variantų greitis, ypač postpositioning kintamo greičio sistemas.

*5.Kėlimo įrankis, ausies galima pasukti 360 laipsnių kampu, gali reguliuoti orientacijos, ir žmogiškas dizainas yra patogu įvairių modelių.

*6.Svarbu dviračių mėgėjams.

Specifikacija:

Medžiaga: Aliuminio Lydinys + Nerūdijančio Plieno

Spalva: Raudona (Kaip Nuotraukose)

Dydis: Kaip Nuotraukose

Vartojimo sritis: 26/27.5/29/700C

Sandėliavimo aukštis:235mm (Apytiksliai)

Į viršų aukštis:388mm (Apytiksliai)

Įdiegti:

1.Dalis 1 į indikatorių laikiklis, atitinkantis pabaigos.

2.Stumdomas dirbti į 1 dalis atitinkamą padėtį lock, gera, riešutų.

3.3 dalyje į atitinkamą poziciją,4 dalies nustatyti tokį, kaip O-žiedas.

Instrukcijos:

1.Įdiegti ratų rėmo.Įsitikinkite, ratlankių Teisingai orientuotos į kadrą.

2.Pašalinti derailleur iš derailleurHanger.

3.Sriegis viduje veleno(Ref# 1)į nuversti-Leur montavimo hoie.

4.perkelti indikatorius taigi patarimas indikatorius kontaktai už Krašto ratlankio(pozicija A).

5.Perkelkite stumdomas laikiklis, todėl rodiklis yra aiškiai ratlankio.Tada pasukti įrankis 180 laipsnių poziciją C.

6.Perkelkite stumdomas laikiklis ir rodiklis, kad ne krašto ratlankio.Jei patarimas indikatorius iswitin 4mm ne,Krašto ratlankio,pakaba yra suderinta horizontaliai.Jei patarimas Rodiklis yra 4 mm arba daugiau nuo ratlankio,arba jei indikatorius presai nuo ratlankio,pakaba yra missal-igned.Perkelti slydo-ing laikiklis ir rodiklis, kad jie yra aiškūs ratlankio.Tada Vidinio veleno ir korekcijos korekcija rankena(Ref# 1)kaip svertas, lenkimo kabyklos į teisės aktų derinimą horizontaliai.Pakartokite tikrinimas ir lenkimo betweenpositins A ir C, kol klirensas yra mažesnis nei 4mm.

7.Po to, siekiant teisingai horizontalus lygiavimas,nuolat indikatorius pačią poziciją ir pasukti į padėtį B. lf

pašalinimo.Tarp išorinio krašto ratlankio ir patarimas rodiklis yra nuosėdos, nei 4mm,pasukti įrankis poziciją D. Jei atstumas yra didesnis nei 4mm,Arba jei indikatorius presai nuo ratlankio pozicijoje, B arba D,naudoti Vidinio veleno ir korekcijos korekcija rankena Kaip,svirties suderinti pakaba vertikaliai.

8.Su tinkamai suderinta pakaba,patarimas rodiklis turėtų tiesiog susisiekite su Išorinio krašto ratlankio ne viena pozicija ir yra ne daugiau kaip 4 mm Atstumas bet iš kitos pozicijos.Patikrinti ir suderinti visas keturias Pozicijas iki tol, kol pasiekiama.

Pakuotės Turinys:

1 Rinkinys Galiniai Derailleur Hanger Derinimo Įrankis

Priminimas:

1.Visos nuotraukos yra profesionaliai spalvomis, tačiau dėl skirtingų aplinkos šviesos ir skirtingų ekrano prietaiso parametrus, gali būti kai kurių nukrypimų tarp nuotraukų žr., ir straipsnių patys.Prašome suprasti.

2.Duomenys bus išmatuotas rankiniu būdu, gali būti šiek tiek nukrypimas, bet tai netrukdo naudojimui.

Žymos: dviratis cannondale, lazer derinimo įrankis, bicycl, daugiafunkcis įrankis, multitul, 2.4 d, derailleur galiniai, amabrush, įrankis nuoma, Dviračių Taisymo Įrankis.

Charakteristikos

Tipas Daugiafunkciniai Įrankiai
Kilmės KN(Kilmės)
Naudojimo diapazonas 26/27.5/29/700C
Medžiaga Visi Aliuminio lydinys

Parašyti atsiliepimą

Profesinės MTB dviračių Derailleur Hanger Derinimo Daviklis galinio pakeisti ausų korekcija uodega kablys Dviračių taisymo įrankis

Profesinės MTB dviračių Derailleur Hanger Derinimo Daviklis galinio pakeisti ausų korekcija uodega kablys Dviračių taisymo įrankis

Ypatybė: *1.Ji yra nepakeičiama dviračių įrankis, kuris gali būti naudojamas matuoti ir ištiesinti nesuderinti dėžė, kabykla, sprendžiant daugumą perkelti problemas. *2.Pagrindinė institucija yra aliuminio lydinio, CNC pjovimo procesas, integruota kalimo tvarkymo, nėra lengva rūdžių ir deformuotis,

Panašūs produktai: