Naujausias WIFI Ekranas Dongle HDMI Ekrano Pasidalinti Ekranas Imtuvas Belaidžio Ekrano Adapteris, Skirtas "Android", "IOS", "Mac", Windows XP, Win7

Naujausias WIFI Ekranas Dongle HDMI Ekrano Pasidalinti Ekranas Imtuvas Belaidžio Ekrano Adapteris, Skirtas "Android", "IOS", "Mac", Windows XP, Win7

Nauja prekė

€12.61

€16.38

-23%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Aprašymai:

1. Puikus Spektaklis: Su HDMI "Full HD" 1080P išėjimas, apdorojimo greitis yra greitesnis, suteikti jums su puikus namų kino teatro patirtį.Palyginti su "Google" G2/G3 versija, kuri palaiko tik Stumti, "Airplay" ir Miracast režimai.Ši atnaujinta G6 versija palaiko Netflix, "Youtube", "Google" ir kitų žaidimų ir video filmų svetaines.Tinka "Android OS 4.0 "IOS 6.0", " Mac "arba Win7" ir "Windows XP" sistema.

2. Plug and Play): Jums nereikia programėlę arba vairuotojo mėgautis pramogos dideliame ekrane vos 3 veiksmus: kištukas -> prisijungti -> veidrodėlis.Atlikite veiksmus, išvardytus vaizdo teisingai, kitaip jis nebus prieinamas.

3. Multimode Pasirinkimas: Miracast, DLNA, "Airplay", "Airplay" vaizdo perdavimas, namų kino teatro dizainas, PPT prezentacijos, žaidimai ir vaizdo konferencijos.

4. Didelio našumo Bevielis Perdavimas: Built-in WIFI modulis palaiko 2,4 GHz WIFI, palaiko internete ir vietos turinio belaidžio ekranas: video, audio, photo, "office" failus ir interneto svetainėje.

5. Parama Internete Atnaujinti: Jei dongle yra tinklo režimas, jis bus automatiškai atnaujinta, kai yra nauja versija dongle serverio.

Techniniai duomenys:

Modelis: G14

Atmintis: DDR1Gbit

PROCESORIUS: AM8272

Galia: 5V2A

Grynasis svoris: apie 84g (įskaitant spalvos langelyje, priedai)

Spalva dėžė: apie 120 × 115 × 40mm/4.72*4.53*1.57 į

Reikalavimai sistemai: Android ISO

Parama atminties kortelės: SD kortelė, TF, mmc, CF, U disko, XD kortelės, "MINISD" ir SDHC

Išėjimo rezoliucija: 1920x1080

Garso atkūrimo formatas; MP3, AC3, DTS, AAC, APE, FLAC, WMA, WAV ir OGG

Paramos video formatai: RMVB, MPEG, WMV, SWF, ISO, VOB, MP4, FLV, ASF, AVI, DAT, MKV, RM ir TP

Naudoti environment: indoor

Sąsaja: HDMI

Meniu kalbos: Kinų ir anglų kalbomis

Pakavimo Sąrašas:

1 * Ekrano Bendrinti Vaizdo Adapteriu

1 * Signalo Linija

1 * Ilgintuvas

1 * Naudotojo Vadovas

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga , TT .Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO .

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS .

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI .IŠIMČIŲ NĖRA !Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ , gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.agroinn.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

Žymos: autodesk, microsoft wireless display adapter v2 vadovas, roku, apachi wifi hdmi, hdmi wifi, chromecast su "google tv" ethernet " adapterį, "android" tv stick, miracast, wifi hdmi xiomi, mirascreen.

Charakteristikos

Standžiojo Disko Talpa < 100 GB
Gebėjimas Dekoduoti 1080P (Full-HD)
Jungtys HDMI suderinamus
Nuotolinio Valdymo Pultas NĖRA Įtrauktos
Veikimo Sistema "Android"
Modelio Numeris DD01952
Elemento Tipas TV Stick
Įrašymo No
Prekės Pavadinimas Rondaful
Tipas Aukštos Raiškos

Parašyti atsiliepimą

Naujausias WIFI Ekranas Dongle HDMI Ekrano Pasidalinti Ekranas Imtuvas Belaidžio Ekrano Adapteris, Skirtas

Naujausias WIFI Ekranas Dongle HDMI Ekrano Pasidalinti Ekranas Imtuvas Belaidžio Ekrano Adapteris, Skirtas "Android", "IOS", "Mac", Windows XP, Win7

Aprašymai: 1. Puikus Spektaklis: Su HDMI Full HD 1080P išėjimas, apdorojimo greitis yra greitesnis, suteikti jums su puikus namų kino teatro patirtį.Palyginti su Google G2/G3 versija, kuri palaiko tik Stumti, Airplay ir Miracast režimai.Ši atnaujinta G6 versija palaiko Netflix, Youtube , Google ir kitų

Panašūs produktai: