Maratonas Sporto Metalo Medalis Pakaba

Maratonas Sporto Metalo Medalis Pakaba

Nauja prekė

€17.62

Apie prekę

Medalis pakaba: meno pagerbti apdovanoti ir atminties

Medalis yra apdovanoti ir simbolis garbė kiekvienam pasiekti gavome.Ji visada mums primena, kaip puikiai mes.

Medalis yra atminties džiaugsmo dėl iššūkį mes dalyvauti.Ji visada skatina mus vytis dalykų, kuriuos mes mylime.

Medalis yra meno grožio.Ji visada mums pasakoja, kaip nuostabų gyvenimą, tai yra.

Medaliai, jie neturėtų būti pamiršti, ir įdėti į spinta arba tamsioje vietoje.Jei yra elegantiškas medalis pakaba, visi išsimėtę medaliai gali sujungti kartu ir padaryti įspūdingą meną.Ir tai yra taip pat labai didžiuojuosi būdas rodyti garbę ir atmintį.

Jūs galite pasirinkti stovo su rafinuotas siluetas dizainas, arba pasirinkti vieną, kad su įkvepiantys žodžiai, arba galite tiesiog pasirinkti paprastą bagažinę kartu su pasirinktinį tekstą, kad jis asmeniniams poreikiams.Ji visada yra įvykdyti, norėdami pamatyti medaliai pakartas dėl medalio pakabos, ir jums negali padėti, didžiuotis savimi.

1."Bėgikas"

Runner medalis pakaba yra penki bėgikai pamušalas kairėje。 Jis atrodo kietas.Yra bėgikas yra kietas dalykas.Dešinėje yra žodis "bėgikas" pradėjo su dideliu raidė R, o tai reiškia, kad tai yra labai didžiuojasi dalykas, turi būti bėgiko, nes bėgikų visada yra stiprus, atkaklus ir drąsus susiduria su kokiomis nors problemomis.

2."No Limits"

Pirmąsias abu žodžiai yra didesnio dydžio kapitalo.Tai ne tik geros išvaizdos, bet taip pat, kaip garsiai ir didžiuojamės garso.Vienas apie batus, dešinėje veiksmus žodis "apribojimai", kaip jei jūs sudaužyti visas ribas.Po visų tų didžiuotis, ką jums pavyko, jūs vis dar gali eiti į priekį, nėra ribų.

3."IŠŠŪKIS PRIIMTAS"

Bažnyčia, bokštas, ir visi kiti pastatai, sujungti būti ryškus juoda ir balta vaizdas į miestą įvažiavo.Ir keliai prisiminti iššūkis jums priimtina.Miestas liudytojai, kaip sunku jums yra.Didžiuotis savimi ir vykdyti.

4."NEVER GIVE UP".

Yra tipas žmonių, kurie visada su stipria valia, puikus širdies ir proto sunku.Jie niekada nepasiduoda

5."AŠ VISA GALIU HTINGS"

Galiu daryti viską per Kristų, kuris stiprina mane.Tai yra ištrauka iš Biblijos.Fil 4:13

6.Pasirinktinis tekstas

Galite pasirinkti iki 15 raidžių įdėti į viršų medalis pakaba.Raidės gali būti prijungtas prie medalis pakaba stiprių magnetų, jie išimami.Jei nesate tikri, apie tekstą, kurį norite, galite tiesiog nusipirkite paprasto stovo, pirma ir pirkti raidžių vėliau. (Prašome užsirašyti užsakymą raidėmis pastaba tuščią jums reikia, kai jūs tvarka)

7.Triatlonas

Į triatlonas siluetas yra labai išsamiai ir prijungtas prie stovo tvirtai.Stovo pati yra menas.

8.Kombinezonai su antkrūtiniais & Medalis pakaba

Jei norite išsaugoti numerį, seilinukai, yra stovas, kad galėtų pakabinti tiek medalių ir kombinezonai.Yra du 60mm ilgio varžtus, kad galėtų pakabinti seilinukai, viršuje.Taip pat galite įsigyti kai kurių raidžių, sujungti juos į viršų medalis pakabos, naudojant stiprius magnetus, kad jis jūsų asmeninį stilių.

Savybės:

Skaičius 1~7 pakabos yra 33 cm pločio.Skaičius 8 Bi & Medalis pakaba yra 46 cm pločio.Visi yra 2 mm storio.

Kitos parduotuvės nukopijuokite mūsų medalis pakaba dizainas, bet jūs galite pamatyti paveikslėlyje žemiau, be juodosios apkalos spalvų, net mūsų pagrindinis geležies medalis pakaba lenkijos yra labai sklandžiai ir labai brightful, ji neturi jokių subraižyti paviršių.Kiti parduotuvėje galite kopijuoti savo dizaino, tačiau jos negali kopijuoti mūsų kokybę!Ilgalaikio veikia, geros kokybės yra geriausias pasirinkimas už kiekvieną jūsų apdovanojimo medaliai!

Medalis pakaba yra geležies medžiagos, padengtą sklandžiai matt black už jos ribų.Mes naudojame elektroforezės procesą, kad spalva, tai leidžia mums, kad baigti iki nanometrų lygio, ne oro, eisiu per spalvos danga, taigi, mūsų produktas bus ne rūdžių.Palyginti su reguliariai tapybos procesą arba miltelių sluoksnio sudarymo procesas, kitų pardavėjų daryti, mūsų spalvos danga bus lygesnė ir atrodo labiau elegantiškas.Žr. toliau palyginimas tarp mūsų produkto ir kitų pardavėjų produkto.

Varžtus mes naudojamas yra visi nerūdijančio plieno medžiagos su juodos spalvos apdaila taip pat.Kiti pardavėjai naudoti geležies varžtą, jis bus rūdžių po tam tikro laiko ir medalis pakaba gali nukristi sienos, nes medalis pakaba su tiek daug medalių būtų sunkus.Siekiant išvengti tokio pavojaus, kas vyksta, mes naudojame ilgai dydžio nerūdijančio plieno varžtas nagai.Ir dėl to, nerūdijantis plienas yra sunkiau medžiaga, kryžiaus formos griovelis ant vinies galvutės nebūtų lengva būti tekintas toli.Tai labai svarbu, jei griovelis yra tekintas toli, kai jūs varžtas nagų vargu, jūs negalėjo imtis nagų off.

Mes pastaruoju metu parengti mediniai medaliai pakabos.Mes turime 3 juosta tuščia medinė pakaba, taip pat 3 bar NIEKADA nepasiduoti medalis pakabos dabar.Abu yra 330mm pločio, ir, naudojant 8 mm storio medienos.Palyginti su metalo variantas, medienos variantas yra mažesnės gamybos išlaidos pranašumas, lengvesnis svoris, todėl pristatymas yra mažesnis, ir taip pat labiau draugiškas aplinkai.Čia yra keletas nuotraukų iš medinės konstrukcijos medalis pakabos.

Ne tik medienos gaminiai, ekologiški ir gali sutaupyti jūsų biudžeto , bet jūs galite dažyti juos sau namuose, norimą spalvą.L ike atsiliepimus protingas klientas toliau, kas dažytos medienos medalis pakaba juodą spalvą jis mėgsta(nuotrauka iš klientų atsiliepimų ):

Visi matmenys yra matuojami rankiniu būdu .

Klaida matavimai gali būti su tolerancija (svyravo)0,5 -1cm.

Už didmenininkas, kurie nori pigiau, prašome eiti pirkti iš mūsų alibaba parduotuvė tiesiogiai.Čia yra link:https://www.alibaba.com/product-detail/NO-LIMITS-Marathon-Sports-Running-Medal_60664975727.html?spm=a2700.7724838.2017115.162.44b31171TnuWvp

Žymos: savininkas medalis, medalis ordino, aukso sporto medalis, medalis paleisti, dekoro metalo, veikia vyrų medalis, gelbėti pakaba, 16g co2, medalis " karinės, kolektorius ekranas.

Charakteristikos

Formos Stačiakampis
Medžiaga Geležies
spalva juoda
Stilius Europa
Storis 2mm
Prekės Pavadinimas KLASIKINIS IR ŠVIEŽIOS
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Maratonas Sporto Metalo Medalis Pakaba

Maratonas Sporto Metalo Medalis Pakaba

Medalis pakaba: meno pagerbti apdovanoti ir atminties Medalis yra apdovanoti ir simbolis garbė kiekvienam pasiekti gavome.Ji visada mums primena, kaip puikiai mes. Medalis yra atminties džiaugsmo dėl iššūkį mes dalyvauti.Ji visada skatina mus vytis dalykų, kuriuos mes mylime. Medalis yra meno

Panašūs produktai: