Montessori Žaislas Spalvų ir Vaisių Dvipusis Atitikimo Žaidimas Loginiu Mąstymu A2UB

Montessori Žaislas Spalvų ir Vaisių Dvipusis Atitikimo Žaidimas Loginiu Mąstymu A2UB

Nauja prekė

€3.67

€6.13

-40%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Savybės:

OOTDTY

100% brand new ir aukštos kokybės

★Naudoti ant Abiejų Pusių: mūsų dvipusis vaisių ir spalvų žaidimas, kurio spalva iš vienos pusės ir vaisių valdybos kitos pusės.Mes teikiame laikiklis produkto, kuris gali padaryti žaislas stalo žaidimas atsistoti ir skaidrių šachmatų vienetų, bei gali būti išardyta ir paguldytas tuo pačiu metu.

★Kaip Naudoti: mes teikiame 18 vnt žaidimo kortelės pakuotėje.Jums reikia imtis atsitiktinę kortą ir perkelti atitinkamą kamuolį į atitinkamą poziciją pagal atitinkamos spalvos kortelę.Patinka spalvų kortelės, vaisių kamuolys ant nugaros yra žaidžiamas vienodai.

★Aukščiausios kokybės Medžiagos: mūsų produktai yra pasirinktas iš aukštos kokybės medžio masyvo, medžiagos ekologiškos, natūralios ir jokio kvapo.Produktai yra nuostabiai meistriškai ir rankomis poliruoto užtikrinti, kad paviršius yra lygus ir be atplaišų, kuri gali geriau žaisti vaikams.

★Švietimo Žaislai: keturių spalvų vaisių Iogic žaidimas padeda mokyti kūdikio spalva diskriminacija gebėjimus, ugdyti aštrių stebėjimo ir Iogical mąstymo įgūdžius.Proceso reguliavimas poziciją, Iogical sąmoningumas yra sukurtas užbaigti spalvų atitikimo.

★Plačiai Taikyti: mūsų Iogical mąstymo mokymo atitikimo žaisluose gali būti naudojama kaip priemonė ikimokyklinio ugdymo mokyti vaikus spalvų ir vaisių pripažinimo.Tuo pačiu metu, tai yra puikus produktas, kaip interaktyvus žaislas, skirtas tėvų ir vaikų.Galiausiai, ji yra taip pat įdomus žaislas ir puiki dovana vaikams atsipalaiduoti ir pailsėti.

★100% Pasitenkinimo Garantija,Jei yra kokių nors problemų su produkto naudojimo, prašome susisiekti su manimi ir išspręsti problemą.Jums Išsiųsti ar grąžinti, Prašome don ' t give mažą balą tiesiogiai.Ir jūs, ir aš, tiek prarasti pinigus, jei jums duoti tik blogi atsiliepimai.Ačiū, Gerbiamas kliente!

Spalva: Atsitiktinė pristatymo (Jei perkate daugiau nei viena spalva gavote gali būti tos pačios spalvos arba įvairių spalvų)

Medžiaga:mediena

Pardavimo Būdas : Prekybos, Wholesal,Lašas Laivybos

Dydis: Vienas Dydis

Ilgis:22.5 cm(8.86 in)

Plotis:18cm(7.09 in)

Aukštis:0.8 cm(0.31 in)

Kiekis: 1pc

Pastaba:

Jei turite didelį kiekį (reikia tik nuo 50 dolerių), prašome nedvejodami susisiekite su manimi, aš duosiu jums NUSTEBINTI KAINA(didesnis kiekis, tuo mažesnė kaina), ačiū!

Dydis Rankinis Matavimas, gali būti nuo 0 iki 2 cm paklaida, priklauso normalus reiškinys.

O dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Komplektą sudaro: (Be mažmeninės pakuotės)

1x medienos Montessori Žaislas

Žymos: eva rankiniai, žaislas medinis, buko barška, kūdikių montessori, montessori žaislas medinis, nustatyti švietimo žaislai montessori medžiagos, montessori mediniai, išminties dėžutę, kalendorius laikrodis žaislas, educ žaislas.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas OOTDTY
Modelio Numeris medienos Montessori Žaislas
Amžius 2-4 Metai
Lytis Unisex
Medžiaga Mediena

Parašyti atsiliepimą

Montessori Žaislas Spalvų ir Vaisių Dvipusis Atitikimo Žaidimas Loginiu Mąstymu A2UB

Montessori Žaislas Spalvų ir Vaisių Dvipusis Atitikimo Žaidimas Loginiu Mąstymu A2UB

Savybės: OOTDTY 100% brand new ir aukštos kokybės ★Naudoti ant Abiejų Pusių: mūsų dvipusis vaisių ir spalvų žaidimas, kurio spalva iš vienos pusės ir vaisių valdybos kitos pusės.Mes teikiame laikiklis produkto, kuris gali padaryti žaislas stalo žaidimas atsistoti ir skaidrių šachmatų

Panašūs produktai: