LED Stalo Lempa su Belaidžio Kroviklio,3 Režimai 6 Ryškumą įmanoma reguliuoti šviesos srautą biurų ir Studijų Stalo Lempa su USB Įkrovimo lizdas

LED Stalo Lempa su Belaidžio Kroviklio,3 Režimai 6 Ryškumą įmanoma reguliuoti šviesos srautą biurų ir Studijų Stalo Lempa su USB Įkrovimo lizdas

Nauja prekė

€15.96

€20.73

-23%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

[Belaidis Kroviklis ir USB Įkrovimo lizdas]Bet mobilusis telefonas su belaidžio įkrovimo funkcija gali būti naudojama, padėti telefoną ant wireless charging pad stalo lempa, ir telefonas bus imamas automatiškai.Šalia stalinės lempos krovimo per USB prievadą, taip pat galite naudoti USB kabelį telefonui įkrauti.dviejų įkrovimo metodai, laisvai pasirinkti.

[3 Apšvietimo Režimus&Reguliuojamas Šviesumas]) Kontaktas jutiklis pereiti prie kampinio stalo lempos.Trumpas paspauskite norėdami įjungti apšvietimo režimas laisvai, suskirstyti į balta šviesa, geltona šviesa ir sumaišyti šviesos.Paspauskite ir palaikykite, jei norite įvesti begalinės tamsos režimas.Kai ryškumą pasiekia jūsų poreikių, galite išleisti Kontaktinę mygtuką.Stalo lempa, gali susitikti bet scena ir poreikius, namuose.

[Eye-rūpestinga ir Energijos Vartojančios Konstrukcijos]akims apsaugoti smart stalo lempa turi BEL daugiau nei 80,apšvietimas yra daugiau kaip natūralus ir minkštas.Tai bus ne nuovargis akis, net ir po ilgo naudojimo, ar jūs galite dirbti, mokytis ar skaityti.Aliuminio lempos korpusas daugiau energijos taupymu ir efektyviu šilumos išsklaidymo.

[Nešiojamų ir Lanksti Reguliavimas ]LED stalo lempa turi 120° sukasi lempos galva ir 90° reguliuojamas lempos įstaigą, kuri gali užtikrinti daugiau lanksti apšvietimo, o lempa yra didelis apšvietimo plotas.Kai nėra naudojamas, sulankstomas lempos galva išsaugo dauguma erdvę, jūs galite jį nešiotis bet kuriuo metu, biuro, svetainė, miegamojo, universiteto bendrabutyje ir kitose vietose.

[Daugkartinio Taikymo Scenarijų]led belaidžio stalo lempos turi 31 aukštos kokybės šviesos karoliukai ir 5V išėjimo galia.Jis tinka daug scenos.Jūs galite naudoti ją savo kompiuterio stalas, miegamojo,darbo kambario,studijų sričiai ir t.t.

Galia: Mažiau nei 7W

Darbinė įtampa: DC 9V/2A

USB išėjimo galia įtampa:100 - 240V

Spalvos temperatūra: 5500 - 6500K

spalva:juoda

Medžiaga:ABS

dydis:37cm

Pakuotės Turinys:

1 x Stalo Lempos

1 x Naudojimo instrukcija

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Vežimą:

Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis.Mes atsiųsime elementus per 7 dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos.

Mes jokių garantijų, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami.Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, finansų maklerio mokesčiai, muitai ir mokesčiai už importą į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.

Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.

Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

Grąžinimas:

Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.

Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 15 dienų nuo sąskaitos gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas.

Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.

Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

Garantija Ir Techninė Priežiūra:

Mes siūlome 1 mėnesį nemokamai pakeitimo.

Pirkėjai gali prašyti pakeisti per 15 dienų nuo gavimo produkto.Pirkėjas turėtų grįžti produkto originalo sąlygas jav ir turėtų apmokėti siuntimo išlaidas grąžinti.

Mes taip pat pateikti 12monthfree išlaikymo.Pirkėjas turėtų grįžti produkto originalo sąlygas jav ir turėtų apmokėti siuntimo išlaidas grąžinti.

Jei kuri nors dalis turi būti pakeičiamas, pirkėjas taip pat turėtų mokėti už costsof dalys turi būti pakeistas.

Prieš grąžinant prekes, patikrinkite, ar grįžti adresą ir logistikos metodas su mumis.Po to, jūs suteikiate daiktų, logistikos įmonės, prašome siųsti mums sekimo numerį.

Kuo mes gauti elementus, mes taisymo ar keitimo, juos artimiausiu metu.

Atsiliepimai:

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.

Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: led stalo lempos, belaidis kroviklis, kroviklis stalo lempos, naktiniai staleliai, lempa su usb, ikea lempa belaidžio įkrovimo, juoda stalo lempos, miegamasis belaidžio įkrovimo lemputė, flexo led, lentelės viršuje belaidžio įkrovimo lemputė, stalo lempos led, stalo lempos belaidžio charg.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas REFURBISHHOUSE
Įtampa 90-260V
Yra Pritemdomi Taip
Maitinimo Šaltinis AC
Medžiaga Akrilo
Sertifikavimo BMK
Yra Lemputės Įtraukti No
Atspalvis Tipas ABS
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Jungiklio Tipas NĖRA
Korpuso Medžiaga ABS
Stilius Šiuolaikinio
Pagrindo Tipas NĖRA
Garantija Metų
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

LED Stalo Lempa su Belaidžio Kroviklio,3 Režimai 6 Ryškumą įmanoma reguliuoti šviesos srautą biurų ir Studijų Stalo Lempa su USB Įkrovimo lizdas

LED Stalo Lempa su Belaidžio Kroviklio,3 Režimai 6 Ryškumą įmanoma reguliuoti šviesos srautą biurų ir Studijų Stalo Lempa su USB Įkrovimo lizdas

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun, 宋体 ; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747;

Panašūs produktai: