2019 Naują Atvykimo Vilnos Megztiniai Megztinis Kašmyro Megztinis V-Kaklo Trumpą Dalį, Laisvi Ilgomis Rankovėmis Kailis Vientisos Spalvos Sustorėjimas

2019 Naują Atvykimo Vilnos Megztiniai Megztinis Kašmyro Megztinis V-Kaklo Trumpą Dalį, Laisvi Ilgomis Rankovėmis Kailis Vientisos Spalvos Sustorėjimas

Nauja prekė

€17.96

€38.20

-52%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Ačiū, mieli draugai ateina į mūsų parduotuvėje!

Mes turime geriausią kainą!!

Jūsų pasitenkinimas yra kryptį mūsų pastangas!!!

Tai yra Azija Dydis, 1cm=0.394 colių, 1inch=2,54 cm S:krūtinė 90cm,ilgis 58cm, M:krūtinė 95cm,ilgis 59cm, L:krūtinė 100cm,ilgis 60cm XL:krūtinė 105cm,ilgis 62cm XXL:krūtinė 108cm,ilgis 62cm Pranešimas : (Rankinis matavimas,gali būti 1-2cm paklaida.dėkojame už jūsų supratimą)ir dėl skirtingų ekrano ir įvairių produktų partijos,realus vaizdas gali būti šiek tiek kitoks.dėkojame už jūsų supratimą.jei esate lašas laivybos pardavėjas.mes galime suteikti jums tam tikrą nuolaidą.

Vežimą:

Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis.Mes atsiųsime elementus per 7 dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos.

Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami.Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius,finansų maklerio mokesčiai muitai ir mokesčiai už importą į savo šalį.

Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.

Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

Grąžinimas:

Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.

Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 15 dienų nuo sąskaitos gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.

Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

Garantija Ir Techninė Priežiūra:

Mes siūlome 1 mėnesį nemokamai pakeitimo.Pirkėjai gali prašyti pakeisti per 15 dienų nuo gavimo produkto.Pirkėjas turėtų grįžti produkto originalo sąlygas jav ir turėtų apmokėti siuntimo išlaidas grąžinti.

Mes taip pat pateikti 12 mėnesių nemokama priežiūra.Pirkėjas turėtų grįžti produkto originalo sąlygas jav ir turėtų apmokėti siuntimo išlaidas grąžinti.

Jei kuri nors dalis turi būti pakeičiamas, pirkėjas taip pat turėtų sumokėti už išlaidas iš dalių galima pakeisti.

Prieš grąžinant prekes, patikrinkite, ar grįžti adresą ir logistikos metodas su mumis.Po to, jūs suteikiate daiktų, logistikos įmonės, prašome siųsti mums sekimo numerį.Kuo mes gauti elementus, mes taisymo ar keitimo, juos artimiausiu metu.

Atsiliepimai:

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: megztinis, sr2ez, vien kailis, prabangos dizaineris aukštos bateliai moterims, megztinis moterims, miršta vilna, džemperis moterims, traukti moteris, megztinis moteris, megztinis.

Charakteristikos

Modelio Numeris WANWAN rh90
Technics Kompiuterio Megzti
Sezonas Žiemos
Amžius Amžius 18-35 Metų
Apdaila Mygtukas
Medžiaga Vilna
Modelio Tipas Kietas
Uždaryti Tipas Viena Breasted
Drabužių Ilgis Reguliariai
Apykaklės V-Kaklo
Lytis MOTERIS
Rankovės Stilius Reguliariai
Medžiagos Sudėtis Kašmyro Vilna
Stilius Atsitiktinis
Storis STANDARTAS
Prekės Pavadinimas WANWANAPRCOT
Elemento Tipas Susagstomi megztiniai
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

2019 Naują Atvykimo Vilnos Megztiniai Megztinis Kašmyro Megztinis V-Kaklo Trumpą Dalį, Laisvi Ilgomis Rankovėmis Kailis Vientisos Spalvos Sustorėjimas

2019 Naują Atvykimo Vilnos Megztiniai Megztinis Kašmyro Megztinis V-Kaklo Trumpą Dalį, Laisvi Ilgomis Rankovėmis Kailis Vientisos Spalvos Sustorėjimas

Ačiū, mieli draugai ateina į mūsų parduotuvėje! Mes turime geriausią kainą!! Jūsų pasitenkinimas yra kryptį mūsų pastangas!!! Tai yra Azija Dydis, 1cm=0.394 colių, 1inch=2,54 cm S:krūtinė 90cm,ilgis 58cm, M:krūtinė 95cm,ilgis 59cm, L:krūtinė 100cm,ilgis 60cm XL:krūtinė 105cm,ilgis

Panašūs produktai: