(1005) Naujas Tim Burton Košmaras Prieš Kalėdas Apranga mens Kišenėje Žiūrėti karoliai 12pcs/daug

(1005) Naujas Tim Burton Košmaras Prieš Kalėdas Apranga mens Kišenėje Žiūrėti karoliai 12pcs/daug

Nauja prekė

€29.64

Apie prekę

ECIFICATION: Judėjimas: Gera Kvarco Judėjimas SL68 ; Spalva: Vintage Žalvario tiek žiūrėti ir grandinės; Netauriųjų metalų: Lieti Žiūrėti Matmenys: apie 5x3.2 cm ; Grandinės Karoliai: apie 80 cm Pakuotė: kiekvienas žiūrėti su grandine poli maišelis Yra: 12pcs daug.

GEROS NAUJIENOS:

Mes visada nemokamas pristatymas su "China post " oro paštas", kai užsakymas yra mažiau nei $200, jei nurodymas yra daugiau kaip $200, mes laivas " FedEx arba DHL, ar AVS į kai kurias konkrečias šalis nemokamai.Pristatymas Išsamiau skaitykite "PRISTATYMAS TERMINAS" Mums malonu pasiūlyti Nuotraukas be watermaker, jei jūs perkate elementus arba nuolatinių klientų.

IŠSAMIAI PARODYTI:

PRISTATYMAS TERMINAS:

Mes stengiamės suteikti jums labiausiai patikimu būdu, laivybos paslaugas.Bet kartais tarptautinė

pristatymas labai priklauso nuo vietos muitinės ir pašto paslaugų.Jei nenorite gauti jūsų prekė laiku, prašau susisiekite su mumis iš karto dėl papildomos pagalbos.

Siekiant užtikrinti, kad gausite savo paketinių be mokesčių importuojant, mes pripažins, kad tai yra "Dovana" ar "Pavyzdys" su mažesnės vertės, bet tai nėra tikroji viso kaina, kurią sumokėjo.Kažkada jūs vis dar reikia mokėti importo mokestis arba mokestis, kai kuriose šalyse su skirtingais tarifo taisyklės.Visus importo mokesčius arba mokesčius, yra apie pirkėjo sąskaitą.

Mes laivas visame pasaulyje ir tos prekės bus išsiųstos per 4 darbo dienas nuo užsakymo patikrinti paprastai.

Tarptautinės Pirkėjai - Atkreipkite Dėmesį: Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą arba pristatymas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

Prašome patikrinti, su savo šalių muitinės, nustatyti, kokios tai papildomos išlaidos bus prieš siūlymą/pirkti.

RROCESS:

Užsakymų paprastai tvarkomi ir paskelbtas per 3 darbo dienas, ir paprastai bus išsiųstas 2-4dienos.Bet kartais kai kurie elementai bus sandelyje.Mes esame labai atsiprašau, Jei elementas, kurį jūs turite užsisakyti yra sandelyje..mes susisiekėme su jumis, kol užsakymas yra supakuotas, mes pasistengsime suteikti jums galimybę pasirinkti pakeitimo prekę, atgauti pinigus, arba prekė turi ant nugaros, kad.

PRIVATUMAS:

Čia ne mūsų parduotuvėje, mes imtis klausimas privatumą labai rimtai.Mes negalime atskleisti savo asmeninės informacijos jokiai trečiajai šaliai, išskyrus atvejus, kai turime jūsų rašytinis sutikimas, arba yra teisiškai privaloma.

PO PASLAUGOS IR ATSILIEPIMŲ:

Teigiamas grįžtamasis ryšys bus palikti jums po sėkmingo sandorio.Kartą elementus atvyksta ne jūsų pusėje, geros būklės, ir jūs esate laimingas su pirkinius , prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir gera išsamios pardavėjas reitingai mums.teigiamų būtų labai dėkingi.Prašome nedvejodami palikti jokių neigiamų ar neutra atsiliepimus prieš susisiekite su mumis.mes išbandyti mūsų bess išspręsti bet kokią problemą turite.Jei turite klausimų apie produktus, prašome susisiekti su manimi adresu,mes pasistengsime atsakyti per 24 valandas, ir laimingas, kad jūsų paslaugoms. 100 % Pasitenkinimo Garantija .Ačiū.

Žymos: spintos vaikų darželis, kišenėje laikymo, vyrai kišenėje žiūrėti, augalų kišenėje, hdd galia, daniel velingtonas, Mados Žiūrėti Moterims, nuorodą pliušas, 4X zoom, didelio artinimo.

Charakteristikos

Bezel Funkcija Stacionarių
Bylos Medžiaga LYDINYS
Atsparumas Vandeniui Gylis 0m
Surinkite Medžiagos Tipas LYDINYS
Prekės Pavadinimas ozen
Modelio Numeris 1005
sąlyga Naujoji be žymės
Stilius Mada & Atsitiktinis
Bezel Medžiagos Tipas LYDINYS
Lytis MOTERIS
Ciferblato Skersmuo 1.8 colių
Byloje Formos ROUND
Dial Lange Medžiagos Tipas Akrilo
Elemento Tipas Kišenėje & Fob Laikrodžiai
Judėjimas KVARCAS
Surinkite Ekranas ANALOGAS

Parašyti atsiliepimą

(1005) Naujas Tim Burton Košmaras Prieš Kalėdas Apranga mens Kišenėje Žiūrėti karoliai 12pcs/daug

(1005) Naujas Tim Burton Košmaras Prieš Kalėdas Apranga mens Kišenėje Žiūrėti karoliai 12pcs/daug

ECIFICATION: Judėjimas: Gera Kvarco Judėjimas SL68 ; Spalva: Vintage Žalvario tiek žiūrėti ir grandinės; Netauriųjų metalų: Lieti Žiūrėti Matmenys: apie 5x3.2 cm ; Grandinės Karoliai: apie 80 cm Pakuotė: kiekvienas žiūrėti su grandine poli maišelis Yra: 12pcs daug. GEROS NAUJIENOS: Mes visada

Panašūs produktai: