2vnt Turmalinas Savarankiškai Šildymo antkelius, Magnetinė Terapija Neskaityti Kelio Įtvaras Sveikatos Priežiūros Raštas Pagalvėlės

2vnt Turmalinas Savarankiškai Šildymo antkelius, Magnetinė Terapija Neskaityti Kelio Įtvaras Sveikatos Priežiūros Raštas Pagalvėlės

Nauja prekė

€3.80

Apie prekę

Gaminio medžiaga: aukštos kokybės medžiaga

Produkto Pavadinimas Savarankiškai šildymo antkelius

Taikoma žmonių: kelio sąnario traumų, šaltis ir kt.

Produkto specifikacijos: 76cm/86cm

Savybės: Taisomųjų laikysena, magnetinė terapija, patogus ir kvėpuojantis,

Savybės:

1. Aukštos elastingas audinys yra minkštas ir elastingas, patogus ir kvėpuojantis, kuris skatina vienodą streso riebalų, nėra prasmės tvirtinimo

2. Super Velcro naudoja super velcro, ilgalaikį sukibimą, gali būti pakartotinai įdėti, bus ne patenka ne lengvai.

3. Savarankiškai šildymo kilimėlis Šis modelis turi savarankiškai šildymo kilimėlis, kuris yra patogus, ir šiltas, ir gali būti naudojamas terminis neigiamas terapija.

4. Bauda apdailos, aukštos kokybės, ne įbrėžimas, tikslumo susiuvimas, ilgas tarnavimo laikas

Atsargumo priemonės:

1. Teisingai naudoti savarankiškai šildymo apsaugos įranga:

Į moxibustion paviršiaus apsauginis įtaisas yra sudrėkinamas vandeniu (žiemos gali būti šildomi, su vandeniu), tada tiesiai prie odos sveikatos priežiūros dalis.Oda palaipsniui karštas ir adata-kaip jausmas, apie 20 minučių.Griežtesnė programą, du kartus per dieną, naudoti apie 3 valandas kiekvieną kartą, be miego, neturėtų būti dėvimi, be to, galite koreguoti dėvėti laikas ir dažnumas pagal savo situaciją.Maža dalis iš odos jautrūs žmonės turės odos deginimas ir paraudimas, kai jį naudoti.Tai yra normalus reiškinys ir nebus pažeisti odą, kuri gali sutrumpinti dėvėti kartą.

Ten turėtų būti ne šilumos jausmas, kai jūs palieskite apsauginę įrangą ir odos ranka, bet oda naudotas dalis yra stiprus jausmas šilumos ir akupunktūra.

Gynėjas gali būti pašalintas, kai jis karštas, ir jis truks ilgą laiką jaustis karšto po to, kai buvo imtasi off.

Kai kurie žmonės gali greitai pajusti karščiavimas be sudrėkinti.Tačiau, kai kurie žmonės ne šlapias ir jį naudoti.Sunku šilumos greitai, ar ne, kuri yra susijusi su vartotojo fizinės būklės ir sezono.

2. Kas yra tarnavimo karščiavimas moxibustion apsauginį kostiumą?Kaip išlaikyti skalbimo?

Gyvenimo trukmės nepertraukiamo naudojimo valstybė yra apie 6000 valandų, ne reikia laiko.Šis produktas gali būti naudojamas 5-6 metus.Jis turi gerą savarankiškai panaudojimo galimybes, todėl gali būti naudojamas ilgą laiką, jei tinkamai naudojami.Nenaudokite jokių ploviklių, kai skalbimo, ir nenaudokite muilo, ploviklių.Tiesiog šveitiklis su vandeniu.Prašome plauti per 5 minutes, nuplaukite ir nusausinkite vėsioje, vėdinamoje vietoje.

3. Tolimųjų infraraudonųjų spindulių anijonų šiluminės energijos juostos yra pagaminti iš Brazilijos akmuo turmalinas (turmalinas, neigiamų jonų), nano funkcinių keraminių miltelių ir specialios karščiui jautrių medžiagų.Pagal sužadinimo žmogaus kūno temperatūros, šilumos slaptos medžiagos reaguoja akimirksniu išleisti šilumos.Šilumos energijos, neigiamų jonų ir toli infraraudonųjų spindulių poveikis gali reikšmingai pagerinti žmogaus mikrocirkuliaciją, paspartinti ląstelių metabolizmą ir padeda kokybės poveikį.Ji nėra nuodingų šalutinį poveikį žmogaus organizmui, ir yra juosmens priežiūros produktas.

Pakuotės turinys:

1 pora (2vnt) * Turmalinas savarankiškai šildymo kneepad Magnetinė Terapija

Žymos: turmalinas kelio wrap, sveikatos priežiūros turmalinas kelio, turmalinas juoda kelio parama, šuo kelio rėmėjas, artritas kelio rėmėjas, turmalinas kelio trinkelėmis aofeite, pora turmalinas kelio, rockbros sirgalių kelio, turmalinas kelio legging, turmalinas kelio juostose.

Charakteristikos

Modelio Numeris Kelio Petnešos
Prekės Pavadinimas midijos
Kilmės KN(Kilmės)
Poveikis Kaulų Priežiūra
Medžiaga Kompozicinės Medžiagos
Elemento Tipas Petnešos & Palaiko

Parašyti atsiliepimą

2vnt Turmalinas Savarankiškai Šildymo antkelius, Magnetinė Terapija Neskaityti Kelio Įtvaras Sveikatos Priežiūros Raštas Pagalvėlės

2vnt Turmalinas Savarankiškai Šildymo antkelius, Magnetinė Terapija Neskaityti Kelio Įtvaras Sveikatos Priežiūros Raštas Pagalvėlės

Gaminio medžiaga: aukštos kokybės medžiaga Produkto Pavadinimas Savarankiškai šildymo antkelius Taikoma žmonių: kelio sąnario traumų, šaltis ir kt. Produkto specifikacijos: 76cm/86cm Savybės: Taisomųjų laikysena, magnetinė terapija, patogus ir kvėpuojantis, Savybės: 1.

Panašūs produktai: