100x100x10mm Aukštos Grynumas 99.9% Grafito Elektrodų Bloko Stačiakampio Plokštė Tuščias Lapas

100x100x10mm Aukštos Grynumas 99.9% Grafito Elektrodų Bloko Stačiakampio Plokštė Tuščias Lapas

Nauja prekė

€7.41

€13.23

-43%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

100*100*10mm Didelio Grynumo Grafito Elektrodų Bloko Stačiakampio Plokštė Tuščias Lapas

Specifikacijos

Dydis:100x100x10mm

Medžiaga:Grafito

Spalva:Juoda

Savybės

Grafito plokštelės yra didelės apimties, tankumo, maža varža, anti-oksidacijos, korozijai, aukšta temperatūra, savitasis elektrinis laidis, ir gerų savybių.

1. Grafito kiekis iš daugiau nei 99.9% grynumo grafito vadinamas grafito.Su puikia elektros laidumo, šilumos laidumas, atsparumas spaudimui, korozijai, mažo plėtimosi koeficientas, privalumai, geros savarankiškai tepimo savybes ir apdirbimo savybes.

2. Geras cheminis atsparumas; - gali būti naudojamos įvairios cheminės reakcijos tigliai, vamzdžiai ir panašūs.

3. Didelis šilumos laidumas ir terminis stabilumas; lydymosi aukso, sidabro ir kitų aukštos lydymosi temperatūra produktus

4. pakankamo mechaninio stiprumo ir atsparumo smūgiams;

5. Lengva apdirbti, gali būti perdirbami į įvairių geometrinių figūrų.

Grafito lakštai silicio karbido krosnis, grafito krosnis ir kita metalurgijos krosnis, atsparumas krosnių pamušalas ir kaip laidžios medžiagos ir nelaidus grafito šilumokaičiai.Plačiai naudojamas elektronikos, metalurgija, chemijos pramonė, geležies ir plieno produktų kokybę, našumą ir stabilumą.

Pakuotė

1pc Grafito Blokų

Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus mokesčius, finansų maklerio mokesčiai, ir es importuoti į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.

/ Apie paslaugos / Apie - Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas Ilgesnis Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos nuo užsakymo užbaigimas Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: graphit lapas, elektronų cigarečių vape, gf dovana, notepad ruošiniai, 22lr ginklą, stabdžių reakciją ballscrew, xiro dalys, pirkti grafito elektrodų, 18650 korpuso, blokuoti plieno blokas.

Charakteristikos

Medžiaga GRAFITO
Naudojimas Komercinės Gamyba
Prekės Pavadinimas DOERSUPP
spalva juoda
Tipas Elektros Įrankių Dalys
Kilmės KN(Kilmės)
Dydis 100x100x10mm
Modelio Numeris Grafito Lakštai

Parašyti atsiliepimą

100x100x10mm Aukštos Grynumas 99.9% Grafito Elektrodų Bloko Stačiakampio Plokštė Tuščias Lapas

100x100x10mm Aukštos Grynumas 99.9% Grafito Elektrodų Bloko Stačiakampio Plokštė Tuščias Lapas

100*100*10mm Didelio Grynumo Grafito Elektrodų Bloko Stačiakampio Plokštė Tuščias Lapas Specifikacijos Dydis:100x100x10mm Medžiaga:Grafito Spalva:Juoda Savybės Grafito plokštelės yra didelės apimties, tankumo, maža varža, anti-oksidacijos, korozijai, aukšta

Panašūs produktai: