C6 QHD 2K USB Webcam 4MP Kompiuteris PC Web Kamera su Mikrofonu Privatumo Padengti "Youtube", "Skype" Vaizdo skambučiai Konferencijos

C6 QHD 2K USB Webcam 4MP Kompiuteris PC Web Kamera su Mikrofonu Privatumo Padengti "Youtube", "Skype" Vaizdo skambučiai Konferencijos

Nauja prekė

€11.11

€18.51

-39%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Aprašymas:

【Aukštos raiškos HD Webcam】: Webcam specialiai Profesionalios kokybės Vaizdo skambučius, ir stebėti, su kamera, Įrašymo, Konferencijos, Žaidimų.Kompiuterio kamera su Full HD stiklo objektyvas pristatyti trapumą vaizdo ir crystal clear vaizdo skysčio 30 kadrų per sek.Įrengti Automatiniai apšvietimo Korekcija ir HDR technologija, Pro transliacijos kamera automatiškai prisitaiko, spalvos ir ryškumas, dėl natūralus apšvietimas, todėl jūs visada ieškoti savo geriausius apie web kamera, net esant prastam ar prastai apšviestas.

【Stereo Hi-Fi pc kamera su mikrofonu】:didžiausia skiriamoji geba, gali pasiekti 1440P Kamera, nešiojamas yra geriausias pasirinkimas vaizdo konferencijoje garsas aiškiai triukšmingoje aplinkoje.Vidinis stereofoninis mikrofonas siūlo super aišku, komunikacijos per vaizdo įrašo laiko, galima fiksuoti garso.Mikrofonas yra suprojektuoti su aido ir triukšmo šalinimo funkcija, kuri leidžia perduoti pakankamai aiškus, jausmas, kaip jūs kalbate kam nors į veidą.

【Platus Programų ir Universalus Suderinamumo】Nešiojamas kompiuteris, fotoaparatas veikia su "Skype", Zoom, "FaceTime", "Hangout", PC/ Mac/ Laptop/ Macbook/ Tabletę.Ši televizijos kamera veikia, HD 1080p vaizdo 30-fps, ar esate "Skype" ar srautinės transliacijos sau žaidimų pristato krištolo skaidrumo vaizdus.Kompiuterio kamera, tinka multi-operacijos: windows 2000, XP, Vista, Win7, Win8, Win10, Mac OS, Linux ir pan operacinių sistemų.

【Plug and Play】:Lengva būti nustatyti, tai USB kamera galima tiesiog " prijungti ir leisti vaizdo per 5 minutes, be diegti jokios papildomos programinės įrangos ar tvarkyklių.

【Montavimo Režimai】: Įrengta su elastingais įrašas, fotoaparatas gali būti ant darbastalio ekrano, arba per lankstymo įrašą.Ir galima pridėti prie trikojo stabiliai (trikojo nepridedami).

Specifikacija:

Jutiklis: CMOS

Pixel: 4MP

KADRŲ PER SEKUNDĘ: 30 FPS

Rezoliucija: 2560*1440P

Mikrofonas: Built-in triukšmo cancalling mikrofonas

Sąsaja: USB 2.0

Sistemos Suderinamumas: Win 7/8/10", "Mac", "Android"

Programinės įrangos Suderinamumas: QQ, "Skype", Wechat, Zoom,

Gaminio Matmenys: 78*50*75mm

Pastaba:

- Ten gali būti šiek tiek klaidų dydį, rankinis matavimas.

- Dėl skirtingų apšvietimo efektas ir ekrano nustatymas, tikrosios prekės spalvos gali ne visai atspindi spalva ant nuotraukų.

Pakavimo sąrašas

Komplektą Sudaro:

1 x Kamera

1 x Vartotojo vadovas

Žymos: dangos kompiuterio kamerą, web kamera, 1080p kamera, grožio kameros, telefonas kaukolė, hd webcam, platus kamera full hd 1080p, vaizdo kamera, kamera 4k, 4k kameros.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas Sunydeal
vaizdo Jutiklis CMOS
Pakuotė Taip
Sertifikavimo CE
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris C6
Sąsajos Tipas USB
Pikselių 4 Mega
Maks. Rezoliucija 1920X1080
Automatinis Fokusavimas Taip

Parašyti atsiliepimą

C6 QHD 2K USB Webcam 4MP Kompiuteris PC Web Kamera su Mikrofonu Privatumo Padengti

C6 QHD 2K USB Webcam 4MP Kompiuteris PC Web Kamera su Mikrofonu Privatumo Padengti "Youtube", "Skype" Vaizdo skambučiai Konferencijos

Aprašymas: 【Aukštos raiškos HD Webcam】: Webcam specialiai Profesionalios kokybės Vaizdo skambučius, ir stebėti, su kamera, Įrašymo, Konferencijos, Žaidimų.Kompiuterio kamera su Full HD stiklo objektyvas pristatyti trapumą vaizdo ir crystal clear vaizdo skysčio 30 kadrų per sek.Įrengti Automatiniai

Panašūs produktai: