Kietas produktas

Kietas produktas

Nauja prekė

€10.95

Apie prekę

Pristatymas

"www.agroinn.lt Standartinis Pristatymas" yra siūlomas laivybos metodas, nes jis yra daug daugiau, GREITESNIS ir patikimesnis.

Po pardavimo Paslaugos

1. Jei paketas atvyko skaldyti ir punktas pažeistas, prašome susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau, kartu su nuotraukų arba vaizdo įrašų, kaip reikia įrodymų, kai sugadintos yra patvirtintas trečios šalies, jūsų pinigai bus visiškai grąžinta. 2. Jei turite bet koks klausimas, susijęs su elemento, kurį įsigijo mes esame daugiau nei laimingi galėdami suteikti jums mūsų geriausias paramą.

Atsiliepimai

1. Prašome susisiekti su mumis pirmą kartą prieš jums palikti jokių neigiamų atsiliepimų, mes stengiamės išspręsti jūsų problemą ir užtikrinti jums patogią užjūrio prekybos patirtį. 2. Jei mūsų produktas atitinka jūsų lūkesčius, prašome užtrukti keletą minučių iš savo įtempto grafiko, kad mums 5-star atsiliepimus, jūsų pagalba bus labai vertinama.

Žymos: šiltas hoodie ilgai zipp, kilimas shaggy 280x200, remington pf73 cutter, padangos toyota camry le, skėtis moterų rudenį, uodegos plaukai grandinės moteris, rokeris padengti 308 2011, uodega vartų ford escape, šilumos pagalvėlės sutarimu 7.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas LAOFUZI
Kilmės KN(Kilmės)
Dažnio Diapazonas 100Hz-20KHz
Išėjimo Galia 3W
Atsparus vandeniui No
Baterija Taip
Garso Crossover Visą Asortimentą
Skaičius Garsiakalbis Talpyklos 1
Komunikacijos "Bluetooth"
Įvesties Galia(W) <25 W
PMPO 3W
Paramos Apt-x No
Medžiaga Plastikiniai
Garsiakalbio Tipas Nešiojamieji
Paramos PROGRAMĄ No
Funkcija Belaidžio subfoofer
Drop laivyba Prieinama
Atkūrimo Funkcija mp3
Kanalai 1
Maitinimo Šaltinis Baterija
Įmontuotas Mikrofonas No
Balso kontrolė No
led žibintai Prieinama
Kabineto Medžiaga Plastikiniai
Parama Atminties Kortelės No
Ekranas No
Nuotolinio Valdymo Pultas No
Pažangi Asmeninis Asistentas NĖRA

Parašyti atsiliepimą

Kietas produktas

Kietas produktas

Pristatymas www.agroinn.lt Standartinis Pristatymas yra siūlomas laivybos metodas, nes jis yra daug daugiau, GREITESNIS ir patikimesnis. Po pardavimo Paslaugos 1. Jei paketas atvyko skaldyti ir punktas pažeistas, prašome susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau, kartu su nuotraukų arba vaizdo

Panašūs produktai: