Žadintuvas Rožinė Mergaitė Tendencija "Bluetooth" Garsiakalbis, 3d Garso Studentų Laikrodis Belaidžio Naktiniai Žadintuvas Veidrodėliai LED Signalo ClockMusic

Žadintuvas Rožinė Mergaitė Tendencija "Bluetooth" Garsiakalbis, 3d Garso Studentų Laikrodis Belaidžio Naktiniai Žadintuvas Veidrodėliai LED Signalo ClockMusic

Nauja prekė

€25.92

€37.02

-29%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Aprašymas:

1)Dvigubas Žadintuvas Dizainas: yra du atskiri žadintuvai, kad gali būti nustatyti ir naudoti savarankiškai.

2)vidaus žadintuvas yra penkios melodijos .Signalo garsumo palaipsniui didėja pažadinti jus.

3)Skambinimas laisvų Rankų įranga ir FM Funkcija: integruotas mikrofonas laisvų rankų skambučių telefonu.Kai kalbate telefonu, naudoti garsiakalbį kaip garsiakalbio ir laisvai įdėti savo rankas kartu su built-in mikrofono.Patogioje už savo gyvenimą.

"Bluetooth" garsiakalbis ir FM radijas yra 2 in 1, ir gali lengvai gauti FM radijo klausytis bet kada, bet kur.Siekiant sutaupyti pinigų, nereikia pirkti FM radiją.Patogioje už savo gyvenimą.

4)LED Ekranas Dimmer: Didelis LED ekranas vaizdo, laiko ir turinio, glaustai, parama trimis skirtingais šviesumo koregavimas, skaityti prieš miegą ir kartu miega po miegą; ryškumas gali būti lanksčiai reguliuoti.Patalpų temperatūra (°C arba °F) rodo, kad žadintuvas, baterija yra aiškiai matomas, skaičius yra pakankamai didelis, ir tai lengva pamatyti.

5)įvairios Peržiūros Funkcijos: "Bluetooth" belaidžio ryšio atkūrimas, kortelių atkūrimas, garso kabelis peržiūros, mėgautis įvairių būdų, kaip žaisti muzikos, su savo pasirinkimą.

6)Šokiruojantis bass-sunkiųjų: Su dviem 40MM dideli garsiakalbiai ir žemų dažnių garsiakalbis, diafragma, sidabro šviesus ir neiškreiptą sprogstamosios galios, kad atitiktų jūsų ausies s užsiimti garso kokybę.

Techniniai duomenys:

Gaminio medžiaga: ABC plastiko

"Bluetooth": 5.0

Perdavimo atstumas: 10M

Dažnių diapazonas: 80Hz-20KHz

SQ: ≥85dB

Iškraipymas: ne daugiau paramos 16G ) neįskaitant!

Spalva: Kaip nuotraukoje parodyti

Pakuotė:

1* "Bluetooth" garsiakalbis, žadintuvas

1* įkrovimo kabelis

Žymos: loskii usb led 3d muzikos dvigubas žadintuvas, wifi veidrodėliai, laikrodis triušis, "Bluetooth" Laikrodis Radijas, veidrodis laikrodis, žadintuvas rožinė, "bluetooth" konferencijoje garsiakalbis, laikrodis garsiakalbis, žadintuvas belaidžio kroviklio, žadintuvas skaitmenų.

Charakteristikos

Yra Protingas Prietaisas Taip
Tikslinė Vartotojų Universalus
Maitinimo režimas integruota ličio baterija
Plotis 18mm
Svoris 250g
Modelio Numeris "Bluetooth" Laikrodis-Žadintuvas
Ilgis 15mm
Skersmuo 165mm
Medžiaga Plastikiniai
Bylos Medžiaga Plastikiniai
Stilius Modernus
Dydis 140*44*65mm
Motivity Tipas Skaitmeninis
Forma Vieno Veido
Grojimo laikas 20 valandų
Ekrano Tipas led
Formos Aikštė
Funkcija Su Apšvietimu
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Žadintuvas Rožinė Mergaitė Tendencija

Žadintuvas Rožinė Mergaitė Tendencija "Bluetooth" Garsiakalbis, 3d Garso Studentų Laikrodis Belaidžio Naktiniai Žadintuvas Veidrodėliai LED Signalo ClockMusic

Aprašymas: 1)Dvigubas Žadintuvas Dizainas: yra du atskiri žadintuvai, kad gali būti nustatyti ir naudoti savarankiškai. 2)vidaus žadintuvas yra penkios melodijos .Signalo garsumo palaipsniui didėja pažadinti jus. 3)Skambinimas laisvų Rankų įranga ir FM Funkcija: integruotas mikrofonas laisvų

Panašūs produktai: