OTG USB flash drive Usb 3.0 pen ratai "iPhone" / "iPAD" / "Android" Išmanusis/Planšetinis/VNT 8GB 16GB 32GB 64GB 128GB Pendrive

OTG USB flash drive Usb 3.0 pen ratai "iPhone" / "iPAD" / "Android" Išmanusis/Planšetinis/VNT 8GB 16GB 32GB 64GB 128GB Pendrive

Nauja prekė

€7.78

€17.29

-55%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Tai yra Paprastas ir Daugiafunkcinis Storage Memory Stick, kuris gali būti naudojamas Perkelti Nuotrauka/Muzika/Video/Dokumentas apie Telefoną, "Mac", "iPad" ir kompiuterio.

[Pasidalinti Nuotrauka/Muzika/Video Tarp Įrenginių]

Lengvai perkelti nuotraukas ir vaizdo įrašus (už), "iPhone", "iPad", "Mac", "Android" ir Kompiuterių.Kai pirmą kartą naudojate "iPhone", Automatinio Identifikavimo PROGRAMĄ(Ji yra Nemokama).

[Lengvai Atsarginę Kontaktai / Foto/Video/Muzika ]

Kai usb flash prisijungti prie jūsų telefono, galite padaryti Atsarginę kopiją jūsų svarbaus dokumento į usb "flash" todėl, kad jie yra saugūs.

[Saugojimo Jūsų Slaptą Informaciją ]

užšifruoti ir iššifruoti failus saugoti privatumą.Galima Naudoti Jutiklinis ID, Slaptažodį

[Greito Rašymo Greitis ir 2 Metų GARANTIJA]

Tiesiogiai jungiamas į jūsų žaibo uosto ir USB prievadas; patirtis iki 80 MB/s skaitymo ir 40 MB/s, rašymo greitis su USB 3.0 prievadas.Žaibo Uosto Greitis: iki 25MB/s, skaitymo greitis 15MB/s rašymo spartą. 24 Mėnesių GARANTIJA.

[Suderinamumo Produktą Ir Sistema]

Suderinamas su naujausia (už )Apple iphone 5s/6/7/8/S/Plus "iPhone" X XR Xs Max "iPad" iOS " įrenginių ir Suderinama iOS8 aukščiau sistema.ne daugiau sapīcis įspėjimo pranešimą.Palaikomi failų formatai:

Failo(.xls/.slsx/.ppt/.pptx/.pdf/.txt/.doc/.rtf)

Nuotraukoje(.jpg/.png/ .gif/ .bmp/.cur/.ico/ .tif/.tiff/.xbm)

Video(.mp4/ .m4v/.mpv/.avi/.flv/.mkv/.mov/.mpg/.rm/.rmvb/.wmv)

Mucic(.mp3/.wav/.aac/.aiff/.aif/.bvm/.m4a)

Dėmesio: IOS Įrenginį .Reikia Nemokamai Atsisiųsti Programėlę(CooDisk) pirma."Windows Kompiuteryje .Tiesiog Conect jis.

Žymos: mini pc vga android, bedame, ios pendrive 256 gb, "iphone" 10 128gb, flash usb, antspaudas usb flash drive, usb "flash" diską, pen ratai 3.1 gen 2, "ipad " pro", bazinė iphone usb.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas nuiflash
Patekimo į rinką laikas Gruodis 2016
Medžiaga Metalo
Pakuotė Taip
Modelio Numeris NF-USB-17
Šifravimas No
Stilius Mini
Sąsajos Tipas USB 3.0
Produkto Svoris 16G
Produkto Tipas Flash Diskas

Parašyti atsiliepimą

OTG USB flash drive Usb 3.0 pen ratai

OTG USB flash drive Usb 3.0 pen ratai "iPhone" / "iPAD" / "Android" Išmanusis/Planšetinis/VNT 8GB 16GB 32GB 64GB 128GB Pendrive

Tai yra Paprastas ir Daugiafunkcinis Storage Memory Stick, kuris gali būti naudojamas Perkelti Nuotrauka/Muzika/Video/Dokumentas apie Telefoną, Mac , iPad ir kompiuterio. [Pasidalinti Nuotrauka/Muzika/Video Tarp Įrenginių] Lengvai perkelti nuotraukas ir vaizdo įrašus (už), iPhone , iPad , Mac ,

Panašūs produktai: