2 vnt Stabdžių Rezervuaro Kojinių Naftos Skysčio Rezervuaro Dangtelį Rankovėmis, Skirtas Yamaha YZF R1 YZF-R1

2 vnt Stabdžių Rezervuaro Kojinių Naftos Skysčio Rezervuaro Dangtelį Rankovėmis, Skirtas Yamaha YZF R1 YZF-R1

Nauja prekė

€2.09

€4.11

-49%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Rezervuaro kojinių: Būklė: 100% visiškai naujas Medžiaga: 100% medvilnės kilpinius Dydis: Apie 7CM*5CM (Didelis) Spalva: Kaip nuotraukoje Įmontuoti:dideli rezervuaro dangtelis tiks jūsų priekiniai stabdžių skysčio rezervuaras bakas puikiai Funkcijos: 1. Užkirsti kelią stabdžių skysčio ištekėjimo į savo motociklų kėbulo ir žaloja jį. 2. Užkirsti kelią saulės spindulių (UV spinduliai) nuo žeminančio jūsų stabdžių skystis, kurį gali sukelti prasta stabdymo. 3. Sugeria teka aliejus 4. Pridėti malonus liesti į jūsų dviračiu, o nuslėpti stabdžių skysčio rezervuaras tankai Ekonomikos Pristatymas:

Mes laivas paketo per 24 valandas gavus aiškų mokėjimo.

Mes laivas www.agroinn.lt " adresas TIK.Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas www.agroinn.lt yra suderinta su jūsų pristatymo adresą prieš jums mokėti.

Jei jums reikia greitai pristatymas ,prašome susisiekti su mumis dėl papildomos pašto išlaidos prieš jums padaryti aiškų mokėjimo .

Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą.

Mes padėsime klientams rašyti elementą Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu ar Honkongo Oro Pašto pagal klientų šalį.Taigi, pristatymo laikas paprastai yra 20 - 35 dienas.Jei yra kažkas, vėlavimo siuntą, tai užtruks 35-45 dienų delivere ihe punktas klientams.Grįžti Plicy:

Visi grįžta pritarta.Labiausiai būti ir naujas, originalioje pakuotėje.

Jūsų turėtų susisiekti su mumis per 30 Dienų nuo gavimo elementą.

Grąžinamosios išmokos, atsižvelgiant, kaip Pinigų grąžinimo arba Keitimo.

Grįžti laivyba bus mokama pagal jūsų pirkti Atsiliepimai: Prašome palikite mums 5 žvaigždžių teigiamų atsiliepimų, kurių bendras Išsamias Pardavimo Reitingas(DSR) iš 5stars po to, kai gaunate prekę.

Prašome susisiekti su mumis prieš jums palikti mums neigiamą arba neutralų atsiliepimą , bendravimas gali išspręsti 99.9% problemas, mums rūpi kiekvienas klientas.

Jei galite palikti mums bet kokį neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį, be jokio ryšio su mumis ,mes ne sekti išspręsti bet kokią problemą už jus . (Nes www.agroinn.lt apsvarstyti visas neutralių atsiliepimų, kaip neigiamas grįžtamasis ryšys ,jis nebus pašalintas, bet daugiau).Tikiuosi Jūsų Bendradarbiavimo.Dėkojame Už Jūsų Supratimą!

Žymos: priedų motociklas yamaha, silent yamaha yzf r1 2007 2008, r15 v3, kabelio yamaha yzf r1 2004 2005 2006, yamaha r1 2007, yamaha r1 2002, statoriaus yamaha jog, royal star yamaha, r1 yamaha yzf, lauktuvės honda cbr 600rr 2007.

Charakteristikos

Elemento Plotis 5inch
Modelio Pavadinimas Už YAMAHA YZF R1 YZF-R1
Prekės Svoris 0.2kg
Medžiagos Tipas Medvilnės
Motociklams Padaryti Yamaha
Prekės Pavadinimas MOCOFAIRINGS
Elemento Tipas Viršeliais Ir Dekoratyviniai Lipdiniai
Elemento Aukštis 1inch
Elemento Ilgio 6inch

Parašyti atsiliepimą

2 vnt Stabdžių Rezervuaro Kojinių Naftos Skysčio Rezervuaro Dangtelį Rankovėmis, Skirtas Yamaha YZF R1 YZF-R1

2 vnt Stabdžių Rezervuaro Kojinių Naftos Skysčio Rezervuaro Dangtelį Rankovėmis, Skirtas Yamaha YZF R1 YZF-R1

Rezervuaro kojinių: Būklė: 100% visiškai naujas Medžiaga: 100% medvilnės kilpinius Dydis: Apie 7CM*5CM (Didelis) Spalva: Kaip nuotraukoje Įmontuoti:dideli rezervuaro dangtelis tiks jūsų priekiniai stabdžių skysčio rezervuaras bakas puikiai Funkcijos: 1. Užkirsti kelią stabdžių skysčio ištekėjimo į savo

Panašūs produktai: