16pcs Nustatyti Nerūdijančio Plieno Žaisti Virimo Žaislas Vaikams Virtuvės Roleplay Bamblys "Playhouse" Žaidimą Vaikams M09

16pcs Nustatyti Nerūdijančio Plieno Žaisti Virimo Žaislas Vaikams Virtuvės Roleplay Bamblys "Playhouse" Žaidimą Vaikams M09

Nauja prekė

€13.82

€27.63

-49%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

16pcs Nustatyti Nerūdijančio Plieno Žaisti Virimo Žaislas Vaikams Virtuvės Roleplay Bamblys "Playhouse" Žaidimą Vaikams M09

1 pastaba:Mes išlaikyti savo privatumą saugu ir nebus atskleisti jokios asmeninės informacijos.

2:Prašome susisiekti su mumis, jei turite kokių nors klausimų.Mūsų po pardavimo komandos bus suteikti jums puikus sprendimas pirmą kartą.

Prekės Specifikacija:

Savybės:

1. Sveikos medžiaga: Šis apsimesti žaisti žaislų rinkinys pagamintas iš aplinkos ir saugi medžiaga, todėl nereikia jaudintis dėl saugos jūsų vaikai, žaisdami su žaislais.Šis rinkinys netinka vaikams iki 3 metų amžiaus.Prašome naudoti juos kartu su tėvais.

2. Gerinti socialinių įgūdžių: pagrindai, bendravimo, bendradarbiavimo ir bendradarbiavimą, skatina pasitikėjimą, draugystę ir kalbos vystymąsi.

3. Pažangi mokymo: daug žaislų vaikams", ankstyvuoju vystymosi laikotarpiu.Šių virtuvės įrankių, kurie gali padėti mūsų vaikams mokytis ir žaisti gerai.Padėti plėtoti vaiko protą, kūrybiškumą ir mąstymo gebėjimus ir ugdyti savo rankomis akis koordinavimo ir rankų lankstumą pagal savo veikimą.

4. Vaizduotė ir Kūrybiškumas: Skatina imitative ir įsivaizduojama žaisti; skatina ryškus istorijas pasakoja, vaidmenį vaidina, ir kūrybiškumą.

5. "Playhouse žaislas: Puiki šalis, apsimesti, vaidmuo žaisti, mokyklos klasėje, padėkos, Kalėdų, Gimtadienio Dovana, ir dar daugiau!!!Kurti valandų įdomus.

Specifikacija:

Medžiaga: Nerūdijantis Plienas

Dydis: Vienas Dydis

Komplektą Sudaro:

1 set x Žaisti Virimo Žaislas

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes pasistengsime suteikti nuolaidą arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?: Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Žymos: suaugusiųjų roleplay, kūdikių stalo įrankiai, mini lalaloopsy, m08, vaikas virtuvė, "playhouse, smoby " playhouse uk, vaiko virtuvė, roleplay sexy, palapinė " playhouse.

Charakteristikos

Amžius > 3 metų
Modelio Numeris 250127
Tipas Virtuvės Žaislų Rinkinys
Kilmės KN(Kilmės)
Įspėjimas NĖRA
Medžiaga Metalo
Klasifikacija VIRTUVĖ
Lytis Unisex
Prekės Pavadinimas Stiprus-Toyers

Parašyti atsiliepimą

16pcs Nustatyti Nerūdijančio Plieno Žaisti Virimo Žaislas Vaikams Virtuvės Roleplay Bamblys

16pcs Nustatyti Nerūdijančio Plieno Žaisti Virimo Žaislas Vaikams Virtuvės Roleplay Bamblys "Playhouse" Žaidimą Vaikams M09

16pcs Nustatyti Nerūdijančio Plieno Žaisti Virimo Žaislas Vaikams Virtuvės Roleplay Bamblys Playhouse Žaidimą Vaikams M09 1 pastaba:Mes išlaikyti savo privatumą saugu ir nebus atskleisti jokios asmeninės informacijos. 2:Prašome susisiekti su mumis, jei turite kokių nors klausimų.Mūsų po pardavimo

Panašūs produktai: