Karšto pardavimo elektros 8 colių turas chapati roti gamintojas, turintis Termostato Rankenėlę / tortilla kūrėjas su šildymo trukmės ir temperatūros

Karšto pardavimo elektros 8 colių turas chapati roti gamintojas, turintis Termostato Rankenėlę / tortilla kūrėjas su šildymo trukmės ir temperatūros

Nauja prekė

€32.88

€40.10

-18%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

mašinos nuotraukos:

mašinos parametrus:

Pavadinimas: Roti maker

Modelis: RT -012

Galia: 2000W

Matmenys : 384*306*191MM

Medžiaga: nerūdijantis plienas

N/M:4Kg ma chine i nformation *12"Non-stick danga plokštės *Šlifuoto nerūdijančio plieno korpusas * Plastikiniai paspauskite rankena *Non-stick danga plokštės lengva valyti *Stovėti vertikaliai kompaktiškas laikymas *Galia ir Pasirengęs lemputė *Laido-wrap laikymas *AC 220-240V, 50-60Hz, 2000W *120V AC, 50-60Hz, 2000W *CE/CB/ROHS/LFGB Pastaba:Jei norite naudoti ocean shipping būdais, prašome susisiekti su mumis.Jei norite pakeisti parametrą, mašinos, prašome susisiekti su mumis.

Garantija:

Garantijos mašina skirta 1 metų, nes mašina yra išsiųstas.

Pastaba:

1.Tai bus patikrintos mūsų profesionalus specialistas, prieš išsiunčiant iš mūsų sandėlio.Mes 100% užtikrinti geros valios geros kokybės ir kruopščiai patikrinti prieš siunčiant jums,prašome galite būti tikri, kad jums .

2.Apie laivybos laikas:Mes pasirūpinsime, pristatymas jums iš karto,bet jei pasiekia švenčių dienomis,savaitgaliais,ir kita vėlavimo pristatymo laiką.Tikiuosi, kad mes galime bendrauti ir tarpusavyje, ir mes galime išplėsti pristatymo laikas už jus.

3.Apie laivybos metodas:Mes pasirinkti tinkamą pristatymo būdą pagal prekių svorio ir matmenų.Jei prekių svoris virš 90kg mes rekomenduojame pasirinkti vandenyno laivybos būdas išsaugoti kaina.Mes taip pat gerbiame jūsų pasirinkimą ribojasi pristatymo būdą.

4.Pristatymas:

Paprastai mes naudojame DHL/ Fedex/ UPS, kuris užtruks apie 5-7 dienų, kad dauguma šalių.Brazilija, Ukraina ir Rusija klientams yra siūloma pasirinkti EMS laivybos būdas, tai kainuos 1 mėnesį daugiau ar mažiau, net jei jums pasirinkti tai.Mokėti mokesčius yra įpareigojimas tarptautinių pirkėjų, pirkėjas turėtų konsultuotis su savo vietos muitinės kiek mokesčių bus.Ką mes galime padaryti, yra įdėti mažesnės vertės sąskaitos faktūros.

Mūsų gamykla:

Gamintojo seminaras:

Po pardavimo ir garantija ir grąžinimo:

1. jei klientai gali atnešti atgal ir siųsti mums skaldytų dalis, kurios naudojamos mažiau kaip vieneri metai.Mes keisis naujos dalys ir siųsti pirkėjams.

2. kai orientavimo padėti reikia ,Wewill vykdyti savo įgaliojimus, kad ji ir sutapo mokymo darbai yra gamykloje .

3.kai jūs patenkinti, problemų ,geriau pasakykite atsakė pardavimo su įrodymais ...Mes rekomenduojame, su pics, kurie gali atsarginę galite stipriai.Mes galime parengti atsarginės dalys jūsų kitą, kad pakartotinius.Jei skubiai reikia, kurjeris, nemokamai, barzda iki pirkėjo.

4. Visi produktai buvo patikrinti ir supakuoti geros būklės, prieš išsiunčiant.

Tuo atveju, jei prekė yra nekokybiška, prašome mums pranešti per 3 dienas nuo gavimo ir siųsti iki defected nuotraukas.

5. Straipsniai grįžo po 7 dienų pristatymas yra tinkamos finansuoti tik remonto.

6.Visi daiktai turi būti grąžinti į savo pradinę būklę, kad būtų galima gauti lėšų ar prekių mainus.Pirkėjas yra atsakingas už visas siuntimo išlaidas.

Atsiliepimai:

1.Prašome pateikti mums penkių žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.

2.Jei yra tam tikrų problemų, apie prekes, prašome susisiekti su mumis.Mes stengiamės išspręsti jūsų problemą.

Jei turite kokių nors klausimų, prašome nukrito laisvai susisiekti su manimi:

Žymos: bosch virtuvės, tortilla maker mašina automatinė, sviestas maišytuvas, paspauskite tortilla, chapati roller, profesinės pica maker, thermomix, thermomix tm6, roti maker automatinė, chapati.

Charakteristikos

Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Sertifikavimo ce
Mašinos dydis 278*201*162mm
Galia (W) 1200W
Pakuotė standartinės medinės pakuotės
Galia 1200W
Originalus Vieta Guangzhou
Priedai roti maker
Kaina tiesiogiai gamyklos kaina
Funkcija roti maker
Garantija 1 Metai
Gebėjimai Dirbti Dubenį (Taurė) 2L
Prekės Pavadinimas HPH2O
Modelio Numeris RT-008C
Įtampa (V) 220V

Parašyti atsiliepimą

Karšto pardavimo elektros 8 colių turas chapati roti gamintojas, turintis Termostato Rankenėlę / tortilla kūrėjas su šildymo trukmės ir temperatūros

Karšto pardavimo elektros 8 colių turas chapati roti gamintojas, turintis Termostato Rankenėlę / tortilla kūrėjas su šildymo trukmės ir temperatūros

mašinos nuotraukos: mašinos parametrus: Pavadinimas: Roti maker Modelis: RT -012 Galia: 2000W Matmenys : 384*306*191MM Medžiaga: nerūdijantis plienas N/M:4Kg ma chine i nformation *12 Non-stick danga plokštės *Šlifuoto nerūdijančio plieno korpusas * Plastikiniai

Panašūs produktai: