Proscenic P11 Belaidžiai Dulkių siurblį,, Handheld Mop Dulkių, 25kpa Galingas Variklis, Nuimamas Akumuliatorius, 3 Reguliuojamas Įsiurbimo Režimai

Proscenic P11 Belaidžiai Dulkių siurblį,, Handheld Mop Dulkių, 25kpa Galingas Variklis, Nuimamas Akumuliatorius, 3 Reguliuojamas Įsiurbimo Režimai

Nauja prekė

€186.90

€270.87

-31%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Proscenic P11 Laikomo mobiliojo auto Dulkių siurblys Nešiojamieji Įkraunamieji Namuose Laikomo Mop Dulkių, 3 Reguliuojamas Įsiurbimo Režimai

Proscenic P11

Į Proscenic P11 yra dulkių siurblys ir mop, kad vienu metu valo ir apsaugo grindų sausas.Ji yra taip pat paprasta surinkti, todėl valymo neturėtų užtrukti pernelyg daug savo laiko.Viskas, ko reikia, yra vieta vakuumo ant savęs galimybę patekti vandens talpą, ir šluotos, ir jūs visi nustatyti—nereikia pasilenkti arba užrakto kažką vietą, nes tai prijungtos magnetai.Į Proscenic P11 ateina su viso trijų rūšių, kad prisitaikyti prie specifinių siurbimo poreikius.Yra auto (automatinis) režimas, energiją taupantį režimą, ir max režimu.

【Galinga Siurbimo】, Kad brushless variklis pasiekia sukimosi greičio iki 130,000 rpm, ir siūlo iki 25k Pa stipri siurbimo galia, multi-lygio siurbimo suderinti savo skirtingų valymo reikalavimus.

【Nuimamas vandens rezervuaras】 Proscenic P11 gali būti naudojamas su nuimamas vandens rezervuaras, kuris gali vakuumas ir nuvalykite tuo pačiu metu, ir suteiks jums švaresnę aplinką.

【50min runtime ir nuimamas baterija】 8-cell ličio jonų baterija suteikia iki 50 minučių paleisti laikas (taupymo režimas) Nuimamas dizainas leidžia atsarginė baterija bus naudojama ilgiau nepertraukiamai dirbti ilgai (parduodamas atskirai)

【Sieninis laikiklis su Įkrovimo Funkcija】 Dėka sieninis laikiklis su įkrovimo funkcija, P11 vacuum cleaner yra lengva laikyti ir įkrauti tuo pat metu, P11 dulkių siurblys gali visada būti pasirengę kitą valymas.

【Automatinis kilimų aptikimo】 automatiniu režimu P11 dulkių siurblys gali automatiškai padidina siurbimo galia, kai ji paliečia kilimų, ir jūs galite taip pat pasirinkti skirtingus siurbimo lygis ant jutiklinio ekrano.

Brushless variklis

Greitųjų brushless variklis pasiekia sukimosi greitis iki 130,000 RPM, kurios pagerina baterijos tarnavimo laiką ir sumažina triukšmo decibelais.

Proscenic P11 belaidžiai dulkių siurblys su brushless variklis sukuria didelę siurbimo galia iki 25k Pa, su kuria visi didelių dalelių, yra lengvai išimamas.

50 min maksimalus akumuliatoriaus tinkamumo naudoti laikas

8-cell ličio jonų baterija suteikia paleisti laikas-iki 50 min.Be to, baterija yra nuimamas, o tai leidžia daugiau patvarus valymas.

2 in 1 šepetys

2 in 1 teptuku gali veiksmingai valyti kietas grindis ir kilimus, jums nereikia pakeisti šepečiai dažnai.Ir šepetys gali būti naudojamas su P10 dulkių siurblys.Be to, dėl savo specialios dantytos dizaino, jis yra labiau veiksmingas gydant plaukų ir negauna susivėlęs lengvai.

Vandens rezervuaras

Į P11 dulkių siurblys yra įrengta nedidelė vandens talpa, kad tai galėtų būti dulkių ir švarus tuo pačiu metu.Automatiniu režimu, jis gali automatiškai padidina siurbimo, kai ji susiduria kilimo.Tai yra, kodėl ji yra geriau valymo poveikį nei kiti dulkių siurbliai.

4-pakopų filtravimo sistema,

Keturių etapų filtrai, kurios gali užfiksuoti 99.99% dalelių išmestas per valymo ir užrakinti mažas daleles be nuotėkio.Suteikia labai valymo patirtį.

Apvalus šepetys

Apvalių šepečių tinka valyti plaukus ir dulkes nuo užuolaidų ir lentynos ir kt.

Jutiklinis ekranas

Paspauskite mygtuką tiesiogiai ant jutiklinio ekrano, keisti siurbimo lygį.Ekrane, galite aiškiai žinoti esamą baterijos įkrovimo lygį.Jei dulkių siurblys turi kaltės, touchscreen, bus rodomas klaidos kodas.

Sieninis laikiklis su Įkrovimo Funkcija

Po naudojimo, tai yra laikyti tiesiai ant sienos kabinti, neužima daug vietos.Ir tai yra taip pat lengva įdiegti, galite naudoti lipdukas arba gręžti skylę, kaip jums reikia.Sienos mount turi įkrovimo funkciją, P11 dulkių siurblys gali visada būti pasirengę kitą valymas.

Žymos: dyson v6, xiaomi dreame t20, paramos roborock h6, neatsvor, roborock s6 max, robotock, 37 baterija, grindų mop, dyson v11 dulkių siurblys, lazada vacum cleaner.

Charakteristikos

Savarankiškumas 50min Max
Funkcija Šlapias ir Sausas
Įkrovimo būdas 3
Dulkių Dėžutės Talpa (L) 0.6-1 L
Proscenic Modelis NEO S1
Filtro Tipas HEPA
Prekės Pavadinimas Proscenic
Sertifikavimo ROHS
Galia (W) 300W
Įrengimas Rankiniai
Siurbimo galia 8500Pa į 25000Pa
Užuolaidų valymas Tinkamas
Maišelis Arba Bagless Bagless
Nuotolinio Valdymo Pultas No
Dulkių Nuoroda Taip
Naminių gyvūnėlių plaukų Valymas Tinkamas
Automatiškai režimas Taip
Dulkių Laikymo Tipas Dulkių Dėžutė/Dulkių Kibiras
Garantija 12 Mėnesių
Galia ekranas Taip
LCD Taip
Įtampa (V) 34.0 V
Dydis(mm) 765*315*175
Laido Ilgis (m) Belaidžio
Turbo Šepetys No
Automobilių Valymas Tinkamas
Keičiama baterija Taip
Kilmės KN(Kilmės)
Pirkėjui nereikia Mokėti mokesčių Taip
Laiko Rezervacija No
Baterijos Veikimo Trukmė 40 minučių
Modelio Numeris Proscenic P11
LED Bursh Taip
Valymo Maršrutą Atsitiktinis Tipas
Triukšmo lygis 70dB min
Specialių Siurbimo Antgalis Acarid-žudymo Šepetys

Parašyti atsiliepimą

Proscenic P11 Belaidžiai Dulkių siurblį,, Handheld Mop Dulkių, 25kpa Galingas Variklis, Nuimamas Akumuliatorius, 3 Reguliuojamas Įsiurbimo Režimai

Proscenic P11 Belaidžiai Dulkių siurblį,, Handheld Mop Dulkių, 25kpa Galingas Variklis, Nuimamas Akumuliatorius, 3 Reguliuojamas Įsiurbimo Režimai

Proscenic P11 Laikomo mobiliojo auto Dulkių siurblys Nešiojamieji Įkraunamieji Namuose Laikomo Mop Dulkių, 3 Reguliuojamas Įsiurbimo Režimai Proscenic P11 Į Proscenic P11 yra dulkių siurblys ir mop, kad vienu metu valo ir apsaugo grindų sausas.Ji yra taip pat paprasta surinkti, todėl valymo neturėtų

Panašūs produktai: