Avent Mano Bendy Šiaudų Taurės Dinozaurų Kūdikių Buteliukas 7oz/200ml 10oz/300ml 2/pack - Mėlyna/Žalia 9M+/12M+

Avent Mano Bendy Šiaudų Taurės Dinozaurų Kūdikių Buteliukas 7oz/200ml 10oz/300ml 2/pack - Mėlyna/Žalia 9M+/12M+

Nauja prekė

€7.40

Apie prekę

Produkto Savybės

Į Avent Mano Bendy Šiaudų Puodelis su ergonomiškos rankenos yra idealiai tinka jūsų mažai vienas pirmųjų sips iš šiaudų ir leidžia sveiką burnos vystymąsi.Šis odontologas rekomendavo taurė buvo sukurta kartu su ekspertais siekiant, kad jis mūsų geriausias šiaudų taurės įmanoma.Taurės integruotos rankenos ergonomiškai suprojektuoti ir rankenos, todėl lengva mažai rankas laikykite taurę.Minkštos lanksčios šiaudai yra švelnus, dėl dantenų, o taurės lengvas 7oz dydis yra ideali pirmą šiaudų gurkšneliais.Su šiuo šiaudų taurės, jūsų vaikas galės gerti 'til labai paskutinio lašo dėka Avent unikalus smilga-šiaudų - apatinė dalis šiaudai yra pailgos ir lankstosi pirmyn užtikrinti šiaudų lengvai pasiekia taurės turinį ir leidžia plėtra, gamtinių geriamojo poziciją.Taurė turi integruotą kovos su nuotėkio vožtuvas, kad būtų išvengta išsiliejimo (net ir tada, kai puodelis yra atviras.) ir flip-top apsaugo šiaudus ir apsaugo nuo pratekėjimo, o on-the - go.Mūsų pažangios technologijos užtikrina, kad taurė yra nepralaidi vandeniui visą laiką, ir ateina su 100% nepralaidi vandeniui Pinigų grąžinimo Garantija, jei ji neturėtų įvykdyti šį pažadą.Jūsų patogumui, šis produktas yra BPA - Free, plauti indaplovėje ir suderinama su Avent Gamtos ir Anti-Dieglius buteliai & visus kitus sippy puodeliai.Sumaišoma ir suderinti mūsų buteliuko ir puodelio dalys, ir sukurti produktą, kuris tinka jums, kai jums reikia. 90% 200 U. S. vaikų dantų gydytojai sutinka, kad dizainas Avent šiaudų taurės leidžia sveiką burnos vystymąsi. 86 proc. respondentų, stomatologai, norėčiau rekomenduoti šį Avent šiaudų taurės.

Dėmesio: 2 puodeliai bus siunčiami su savo originalioje pakuotėje, 1 puodelis bus siunčiami be pakuotės, nes jie yra skirstomi nuo originalioje pakuotėje.Grąžinimo Politika:

Visi produktai turi dingo per griežtą kokybės kontrolę ir bandymus, siekiant užtikrinti, kad jis yra geros būklės, prieš išsiuntimą iš.

Brokuotas produktas bus pasiūlyta keistis arba pinigus atgal per 14 dienų nuo gavimo.Tačiau, daiktas turi būti grąžintas sąlyga.Mes mokate už siuntimo išlaidas.Pristatymas

Informuojame, kad jūsų nacionalinė Muitinė gali imti jums Importo Muitų ir (arba) kitų papildomų, su juo susiję mokesčiai, pavyzdžiui Pridėtinės Vertės Mokestis, Pirkti, Mokesčių, Muitų, Mokesčių ir kt.Būtume dėkingi už jūsų supratimo, kad mes nesame atsakingi už bet kokius mokesčių ar muitų kaltinamas pagal užsakymą, pirkimą.Jei pirkėjas nežino, kaip daug (jei yra) importo mokestis gali būti sumokėti, susisiekite su vietos mokesčių administratoriui, PRIEŠ perkant.

Paprastai prekės yra siunčiamos Standard Int ' Flat Rate Shipping. (Oro paštu).Ačiū už jūsų kantrybę.Prašome informuoti mūsų laiką, jei jums reikia express paslaugos iki išsiuntimo, ir mes galėsime įkrauti be to, laivybos mokestis.Žemiau yra atvykimo laiko, jūsų nuoroda.Nereikia pirkti jeigu tu negali laukti.

Šalis

Pristatymo Laikas

Grąžinti pinigus, jei

Azijos

5-15 dienų

Per 30 dienų

Jungtinės valstijos ir Europa

Rusija

7-20 dienų

30-50 dienų

Per 40 dienų

Daugiau nei 60 dienų

Kitų šalių

14-30 dienų

Daugiau nei 60 dienų

Žymos: bendi ir rašalo įranga, avent classic, bandi, bottl, britney spears paveikslai, gryna oda, avent, butelis losjonas siurblys, 300 ml buteliukas, 300ml buteliukas plastiko.

Charakteristikos

Modelio Numeris Scf790/21
Medžiaga Funkcija BPA Free
modelis Dvigubas
Medžiaga PP
Naudoti Maisto
Amžiaus Grupė Kūdikiams
Modelio Tipas Gyvūnų
Tipas Dėklai & Dėžes
Prekės Pavadinimas avent

Parašyti atsiliepimą

Avent Mano Bendy Šiaudų Taurės Dinozaurų Kūdikių Buteliukas 7oz/200ml 10oz/300ml 2/pack - Mėlyna/Žalia 9M+/12M+

Avent Mano Bendy Šiaudų Taurės Dinozaurų Kūdikių Buteliukas 7oz/200ml 10oz/300ml 2/pack - Mėlyna/Žalia 9M+/12M+

Produkto Savybės Į Avent Mano Bendy Šiaudų Puodelis su ergonomiškos rankenos yra idealiai tinka jūsų mažai vienas pirmųjų sips iš šiaudų ir leidžia sveiką burnos vystymąsi.Šis odontologas rekomendavo taurė buvo sukurta kartu su ekspertais siekiant, kad jis mūsų geriausias šiaudų taurės įmanoma.Taurės

Panašūs produktai: