Barbė graikų Mitinės Muse Vienaragis Deivė Lėlė su Vienaragio Šukuosena ir Plaukų Spalvos Kolekcines, Barbie Lėlės Žaislas FJH82

Barbė graikų Mitinės Muse Vienaragis Deivė Lėlė su Vienaragio Šukuosena ir Plaukų Spalvos Kolekcines, Barbie Lėlės Žaislas FJH82

Nauja prekė

€549.06

€1 098.12

-50%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Produkto aprašymas:

❤Barbie graikų mitologinės muse vienaragis deivė lėlės, yra pirmoji lėlė žavinga muse mitinės muse serijos, su vienaragio išvaizda ir spalvinga grindų iki lubų plaukų.

❤Vienaragis Deivė Barbie lėlės yra pasakų ir viliojantis savo vaivorykštės unitard kirčiuotas su sudėtingas kibirkščiuojantis sukama dizainas.Drąsus juosmens iki peties ombre "karčiai", - prideda dramos į savo aptakus apranga.Ji funkcijų, įnoringas blizgučiai akių makiažo, ir teka opalescent plaukai po jos kvapą gniaužiantį vienaragis galvos gabalas."Domino, įsišakniję grindų ilgio uodega yra fantastikos apdailos liesti.Jos priedai apima vienaragis tematikos kulniukai ir riešo manžetai.Vienaragis Deivė Barbie lėlės-tai grožis, kuris pasakėčios yra pagaminti.

❤Barbie Vienaragis Deivė lėlės daro puiki dovana kolekcionieriams ir fantasy mėgėjams.Tai Aukso Etiketę lėlės atvyksta į specialiai tam suprojektuotas pakuotes ir ateina su lėlės stand out-of-the-box ekranas, plius Autentiškumo Sertifikatas.

❤Šis kolekcines Barbie lėlės yra visiškai sujungtas dėl posability.Gold Label kolekciją.Atsižvelgiant į prieinamumą.Spalvos ir apdaila gali skirtis.

Mistinis, Magiškas Padaras

Vienaragis Deivė Barbie lėlės yra pasakų ir viliojantis savo vaivorykštės unitard kirčiuotas su sudėtingas kibirkščiuojantis sukama dizainas.Ji yra pirmoji lėlė kerintis Mitinės Muse Serija ir yra grožis, kurios pasakos yra pagaminti.

Egzotiškas Plaukai!

Pridėti dramos į savo aptakus apranga yra drąsus juosmens iki peties ombre 'mane'.A įsišaknijusi grindų ilgio uodega yra fantastikos apdailos liesti.

Daugiau nei vien tik lėlės

Priedai apima vienaragis tematikos kulniukai ir vienaragis-įkvėpė riešo manžetai.

Kibirkščiuojantis, detales ir priedai

Vienaragis Deivė Barbie lėlės funkcijas, įnoringas blizgučiai akių makiažo akcentai jos teka opalescent plaukai po jos kvapą gniaužiantį vienaragis galvos gabalas.

Didmeninė ir tiesioginis pristatymas yra sveikintinas.

Tiesioginės pristatymas, galime išsiųsti prekes jūsų klientams

Prieš perkant, prašome perskaityti šį straipsnį atidžiai, siekiant sumažinti nesusipratimų ir padėti mums augti kartu.

1. Mes galime užtikrinti, kad mūsų produktai buvo kruopščiai tikrinami prieš vežimą.

2. Jei esate skubiai reikia elementą, jei jūs negalite laukti, kantriai oro pašto paketą iš Kinijos Po, prašome pasirinkti, greitas pristatymas metodas.Jei pasirinksite Kinija Paštu, Oro Paštu, bet jis yra naudojamas, kai transporto vėluoja.Prašome neprisiima jokios grąžinamosios išmokos arba ginčus, tačiau mes norėtume padėti jums išplėsti savo užsakymo apdorojimo laikas.

3. Galite naudoti visus produktus, po apmokėjimo.Paprastai, mes suteiksime jūsų sekimo numerį per 24 valandas ir siųsti savo paketą-per 48 valandas.Po pakuotėje yra išsiųstas, jis negali būti kontroliuojami jav.Labai priklauso nuo to, tarptautinis transportas, nuoširdžiai tikiuosi, kad jūs galite suprasti ir kantriai laukti.Jei yra bet koks delsimas, mes stengiamės jums padėti ir leiskite mums žinoti.

4. Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis, mes galime padėti jums išplėsti apsaugos laiką.

Apie atsiliepimą

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo.Atsiliepimai yra labai svarbus.Mes raginame jus susisiekti su mumis iš karto prieš suteikdamas mums neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį, todėl, kad mes galime išspręsti jūsų problemą patenkinamai.

Žymos: princesė lapas rinkinys, monster high lėlės lėlės, blyth, "ios" lėlės akių, atgimti, 13 bjd doll, grupė muse, j. lėlės, "pasidaryk pats" barbi lėlių namelis, stendas barbie kenas.

Charakteristikos

Temos Vienaragis deivė lėlės
Mfg Serijos Numeris Ribota Kolekcija
BJD/SD Požymis lėlė
Amžius > 3 metų
Matmenys 8.58 x 24.15 x 39.45 cm
Išleidimo Data 05/15/2018
Sertifikavimo CE
Savybės Modelis
Yra Bodysuit, vienaragis lankelis, krūtinės gabalas, apyrankė
Prekės ženklo verslo "MATTEL"
Modelio Numeris FJH82
Dovanų Vaiko
Veido skulptūra karlas
Kėbulo Tipas Modelio Muse
Mados Prisiūtas? No
Blakstienos Dažytos
Tipas Interaktyviosios Lėlės
etiketė Aukso Etiketės
lėlė stovi Taip
Kilmės KN(Kilmės)
spalva Daugiaspalvis
Išorinis vienaragis
Pritaikymas Nudažyti nagai
Plastiko Tipas ABS
sąlyga Akcinė Straipsniai
Produkto pavadinimas Barbė Muse Deivė Vienaragis
Dizaineris Bill Ekologija
Prekės Pavadinimas Barbie
Medžiaga Plastikiniai
Lytis Unisex

Parašyti atsiliepimą

Barbė graikų Mitinės Muse Vienaragis Deivė Lėlė su Vienaragio Šukuosena ir Plaukų Spalvos Kolekcines, Barbie Lėlės Žaislas FJH82

Barbė graikų Mitinės Muse Vienaragis Deivė Lėlė su Vienaragio Šukuosena ir Plaukų Spalvos Kolekcines, Barbie Lėlės Žaislas FJH82

Produkto aprašymas: ❤Barbie graikų mitologinės muse vienaragis deivė lėlės, yra pirmoji lėlė žavinga muse mitinės muse serijos, su vienaragio išvaizda ir spalvinga grindų iki lubų plaukų. ❤Vienaragis Deivė Barbie lėlės yra pasakų ir viliojantis savo vaivorykštės unitard kirčiuotas su

Panašūs produktai: