Bagažo Ženklelis Turėtojas ID Ženklelis Ritės Kortelės Turėtojams su Aligatorių Įrašą JHP-Geriausias

Bagažo Ženklelis Turėtojas ID Ženklelis Ritės Kortelės Turėtojams su Aligatorių Įrašą JHP-Geriausias

Nauja prekė

€3.24

€4.90

-33%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Bagažo Ženklelis Turėtojas ID Ženklelis Ritės Kortelės Turėtojams su Aligatorių Įrašą JHP-Geriausias

Ypatybė:

Geriausia Ištraukiama Ženklelis Ritės Laikiklį: Apvalus dizainas, skaidri ID diržas, gali būti nustatytas ant drabužių ar lanyards gerai.Su antilost ir anti-theft " funkcija, ji yra patogi ir praktiška nešioti.

Su ištraukiama ilgis apie 60 cm, nereikia nerimauti apie laido ilgį, kad bus apriboti jūsų judėjimo.Lanksčiai plėsti savo ID saugumo tikrinimas ir automatinė takeback.

Aukštos Kokybės Medžiaga: Pagamintas iš aukštos kokybės ABS plastiko, mažas išvaizdos, lengvo svorio, nr. naštą, kai kabinti.

Didžiausią universalumą: 360 laipsnių besisukantis krokodilai įrašą ir ištraukiama dizaino, patogi ir lengva susitikti su įvairių kasdienių poreikių.

Lengva naudoti Krūtinės Dėklas: tvirtas aligatoriai įrašą turi savo kišenės, apykaklės, diržai ir krepšiai sandariai ir nepriklauso pagal bet angelo ruožas.

Puikus ženklelis pažymėkite slaugytojų, biuro darbuotojams, vadybininkams, studentams, fabriko darbuotojai, darbuotojai, rangovai, lauko sporto entuziastai ir kt., geriausia atlikti raktai, ID turėtojams, licencijas, kredito korteles ir darbo emblemos pasirinktas.

Blizga ir mielas dizainas yra akivaizdžiai rodo, kad atitinka jūsų išvaizdą ir leidžia jums ieškoti tiek stilingas ir žavus.

Specifikacija:

Medžiaga: ABS plastikas

Skersmuo: 1-1 / 4 "(3.2 cm)

Laido ilgis: 24 colių (60 cm)

Skaičius 4/5, domina keitimas cm (2 cm) vidurio apskritimo

Pareigos: biuro reikmenys

Tinka mokytojams, studentams, slaugytojams, savanoriai, vyrai ir moterys, yra puikus dekoro tapatybės ženklus.

Stilius: (pasirinktas tipai)

A: 3pcs balto diržo

B: 3pcs balti krokodilai įrašus

C: 4pcs balto diržo

D: 4pcs balti krokodilai įrašus

E: 5vnt balto diržo

F: 5vnt balti krokodilai įrašus

G: 6pcs balto diržo

H: 6pcs balti krokodilai įrašus

1 set x Ženklelis Turėtojas Įrašus

Mes Laivas visame Pasaulyje (Išskyrus atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO).Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.Mes atsiųsime paketą iš Kinijos per oro paštu.Pristatymo laikas priklauso nuo Krovinio Vežėjas, Muitinės ir Po Išsiuntimo, paskirties ir kitų veiksnių.Dauguma pakuočių galėtų būti gauta 20 darbo dienų (4 sav.).Žiūrėkite žemiau pristatymo laikas rinkti kiekybinius duomenis:

Mes priimame elektroninio Pašto prašymų dėl grąžos per 7 darbo dienas nuo gavimo tvarka.Jei prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir mes ne problema jums grąžinti pinigus ar pakeisti.Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę, prašome grąžinti per 7 dienas nuo pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.Prašome susisiekti su mumis grįžti vadovas, prieš jums grąžinti.Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų užsakymo ID.Jei prekė yra su defektais, 3 mėnesių, Mes atsiųsime jums pakeisti be papildomo mokesčio, arba siūlome grąžinti po to, kai mes gauti brokuotą prekę.Jei prekė yra su trūkumais po 3 mėnesių, vis dar galite siųsti jį atgal į mus.Mes atsiųsime jums naują gavus brokuotą prekę.Tačiau reikia sumokėti papildomą pristatymo mokestį.Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl www.agroinn.lt!Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų, prašome pateikti mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždučių apžvalga, kuri mums labai svarbi.Būsime labai dėkingi, jei jūs galite palikti savo nekilnojamojo jausmas čia.Jei nesate patenkintas su prekės arba mūsų paslaugas, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant jokių atsiliepimų, mes išspręsti problemą iš karto, ačiū!Prašome Laišką mus nuo 9:00 am.iki 18:00 val. (GMT+8), pirmadienio iki šeštadienio .Jei turite kokių nors klausimų, prašome mums pranešimą ir suteikti mums galimybę jums padėti.Visus laiškus bus atsakyta per 1 darbo dieną (išskyrus valstybines šventes Kinijoje).Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome pakartotinai išsiųsti savo pranešimą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.Atsiprašome už pavėluotą atsakymą per šventes (pridedama sekmadieniais).

Žymos: didelis ženklelis turėtojas, mini mediniai įrašus į "pasidaryk pats", id turėtojas vyras, šviesus ištraukiama id, įrašo id, raudona verpimui ritės, širdies ženklelis turėtojas, vyrų id turėtojas, id kortelės plastiko ženklelis turėtojas, panda ženklelis turėtojas.

Charakteristikos

Tipas Ženklelis Turėtojas
Modelio Numeris 250302

Parašyti atsiliepimą

Bagažo Ženklelis Turėtojas ID Ženklelis Ritės Kortelės Turėtojams su Aligatorių Įrašą JHP-Geriausias

Bagažo Ženklelis Turėtojas ID Ženklelis Ritės Kortelės Turėtojams su Aligatorių Įrašą JHP-Geriausias

Bagažo Ženklelis Turėtojas ID Ženklelis Ritės Kortelės Turėtojams su Aligatorių Įrašą JHP-Geriausias Ypatybė: Geriausia Ištraukiama Ženklelis Ritės Laikiklį: Apvalus dizainas, skaidri ID diržas, gali būti nustatytas ant drabužių ar lanyards gerai.Su antilost ir anti-theft funkcija, ji

Panašūs produktai: