Skaitmeninis Asimetrija Fazės Nepakankamumas Relė

Skaitmeninis Asimetrija Fazės Nepakankamumas Relė

Nauja prekė

€9.47

Apie prekę

Bendrieji

DFK-05 asimetrija fazės gedimo ir apsaugos relės, skirtos išvengti nesėkmių kilęs iš motorinių šildo ir 3 etapuose, apkrovos..

Naudojimo ir veikimo Principas

Prašome prijunkite prietaisą pagal schemą, kaip parodyta paveikslėlyje.Norėdami reguliuoti Asimetrija nustatyta vertė: žiūrėdami į ekraną, kuris yra kairėje pusėje, prašome nustatyti (Asm%) mygtuką taip, kaip prašoma.Kai vartotojas pereina mygtuką vertybes bus matyti ekrane.Norėdami reguliuoti laukimo laikas: Prašome perkelti (t) mygtuką, o žiūri į ekraną kuris yra kairėje pusėje.Vertybės, kuriomis pakoregavo gali būti matomas kairėje pusėje ekrano.Po 4sec.kad jums sustabdyti juda mygtuką įtampos vertes, gali būti vertinamas dėl ekranų.Kai prietaisas yra pakrautas su energijos nustatyti vertes, gali būti vertinamas ir po 2 sek.Įtampos vertes, gali būti vertinamas atitinkamai.Kai įtampos vertės tarp fazių, 180V ir 460V, jei skirtumas tarp įtampos yra mažesnis nei pakoreguota relay LED, įsijungia ir kontaktiniai produkcija (NE)3. ower kaip reguliuoti relay LED, įsijungia ir kontaktiniai produkcija (NE)3. Jei bet kuri iš fazių seka įtampos vertės nusileidžia pagal 180V arba padidinti iki 460V įtampos klaida led, įsijungia ir po 2 sek.vėliau relay led išsijungia ir kontaktiniai out įdėti teikia (NC)1. Kai įtampa paverčia į normaliąsias vertes laukimo laiką skaičiuoja pagal (t) ir įtampos gedimas led išsijungia ir kontaktiniai produkcija tampa (NC)3. Jei skirtumas tarp įtampos yra daugiau nei asimetrija nustatyta vertė, asimetrija gedimo led, įsijungia (Asm Klysti), tai skaičiuoja kaip setted laukimo laiką.Relė led išsijungia ir kontaktiniai out įdėti tampa (NC) 1. Jei Skirtumas tarp įtampos nusileisti pagal setted vertė, asimetrija gedimo led išsijungia, tai skaičiuoja laukimo laiką, po laukimo laikas iki relės led, įsijungia ir adresatą iš įdėti tampa (NE) 3. Asimetrija Apskaičiavimas: Asimetrija nustatyta vertė Mac Etapas-Etapas ( MAX FS ) tarp minimalaus etapas etapas ( Min-FP ) reguliuoja skirtumas..( Asimetrija nustatyta vertė = (( MAXFF - MinFF) x100/ 380

Priežiūra

Išjunkite prietaisą ir išleidimo iš jungtys.Švarus kamieno prietaisas su tamponu.Nenaudokite jokių dirigentas, ar chemijos gali pažeisti prietaisą.Įsitikinkite, kad prietaisas veikia po valymo

Įspėjimai

Prašome naudoti prietaiso (pagal vadovo.Nesinaudokite prietaisu šlapios.Yra jungiklis ir išjungiklių susirinkime.Jungtuką ir išjungiklių netoliese įrenginį, naudotojas gali pasiekti lengvai.Pažymėti jungiklį ir išjungiklių kaip atleidžiantis ryšio prietaisų.

Specifikacijos

Darbinė Įtampa(Un)....: 3 x 380V AC Veikimo Dažnis.......: 50/60 Hz.Veikimo Diapazonas.......: Etapas-Etapas (170V - 470V) Veikimo Galios...............:

Matmenys

Jungimo schema

Žymos: 3 fazės relė, faze klanas marškinėliai, 3 pin maitinimo jungtis, stebėti įtampos relė, fazės relė, wi fi relay kortelės, relė, 220v įtampos relė, impulsinė relė, Relė 5v.

Charakteristikos

Maitinimo Šaltinis AC
Apsaugos Punktas 2 Fazės Nepakankamumas
Įtampa 380V
Naudojimas Apsaugos
Kontaktų Apkrova Mažos Galios)
Prekės Pavadinimas samwhadsp
Teorija Įtampos Relė
Apsaugos Punktas 1 Asimetrija
Modelio Numeris DFK-05

Parašyti atsiliepimą

Skaitmeninis Asimetrija Fazės Nepakankamumas Relė

Skaitmeninis Asimetrija Fazės Nepakankamumas Relė

Bendrieji DFK-05 asimetrija fazės gedimo ir apsaugos relės, skirtos išvengti nesėkmių kilęs iš motorinių šildo ir 3 etapuose, apkrovos.. Naudojimo ir veikimo Principas Prašome prijunkite prietaisą pagal schemą, kaip parodyta paveikslėlyje.Norėdami reguliuoti Asimetrija nustatyta vertė:

Panašūs produktai: