5 vnt./daug G String Seksuali Moteris Medvilnės Diržas Apatinius M L XL 87295

5 vnt./daug G String Seksuali Moteris Medvilnės Diržas Apatinius M L XL 87295

Nauja prekė

€4.11

€5.87

-29%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Dydžių Lentelė

Prašome sekti dydžio diagramos, kruopščiai atrenkant.Negalima pasirinkti remiantis asmenine dėvėti pageidavimus ar įpročius.Prašome atkreipti dėmesį, kad tai yra instrukcija matavimai.Prašome leisti nedideli svyravimai.

Produkto Rodyti

Išsamiai Parodyti

Apie Shiping

Paprastai.visi užsakymas bus siunčiamas su 48 valandas ir sekimo numerį turi stebėjimo informaciją.atostogų deley.Visos prekės yra supakuoti viduje ir už jos ribų, siekiant užtikrinti, kad jie nebus pažeistas transportavimo metu.

Apie klausimą

Stebėjimo svetainėje kinija paštu, oro paštu, kaip nurodyta toliau: https://global.cainiao.com/ Mano pirkimo apsauga laiko bus daugiau,ką aš galiu padaryti?jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga,prašome palikti pranešimą.mes padėsime jums jį pratęsti.

Apie rodo

Moonflame oficiali Parduotuvė dėmesio didmeninė apatiniai, todėl kaina vieno elemento yra pigus, ji yra rekomenduojama, kad jūs galite nusipirkti daugiau stilių, skirtas parduoti.Sveiki atvykę daugiau klientų, parduoti mūsų produktų.didmeninė,mes siūlome nuolaida ar nemokamai, express pristatymas.Drop laivyba,mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite.

Žymos: moterų diržas, šliurės aus, diržas moteris, tanga moterims, diržas, lenceria skaidrus moteris, moterų apatiniai pading, apatinis trikotažas, daug crotchless kelnaitės, apatinis trikotažas moterims.

Charakteristikos

Elemento Tipas Kelnaitės
Medžiaga Medvilnės
Apdaila Lankas
Kiekis 5 vnt. į opp krepšys
Nepadori Nuotrauka No
Modelio Tipas Kietas
Modelio Numeris 87295
Medžiagos Sudėtis 95% Medvilnės, 5% Spandex
Prekės Pavadinimas moonflame
Kelnaičių Tipas G-String
Dydis M.L.XL
Kilmės KN(Kilmės)
Kyla Tipas mažaaukščių
Seksualinio Pobūdžio No
Lytis MOTERIS

Parašyti atsiliepimą

5 vnt./daug G String Seksuali Moteris Medvilnės Diržas Apatinius M L XL 87295

5 vnt./daug G String Seksuali Moteris Medvilnės Diržas Apatinius M L XL 87295

Dydžių Lentelė Prašome sekti dydžio diagramos, kruopščiai atrenkant.Negalima pasirinkti remiantis asmenine dėvėti pageidavimus ar įpročius.Prašome atkreipti dėmesį, kad tai yra instrukcija matavimai.Prašome leisti nedideli svyravimai. Produkto Rodyti Išsamiai Parodyti Apie Shiping Paprastai.visi

Panašūs produktai: