3FLD3.2-40-48-400 saulės ir vandens siurblio sistemos pnompenis (Kambodža

3FLD3.2-40-48-400 saulės ir vandens siurblio sistemos pnompenis (Kambodža

Nauja prekė

€166.31

Apie prekę

Saulės paviršiuje panardinami vandens siurblys, saulės povandeninis siurblys, saulės energija, vandens siurblio sistemos, drėkinimo

Dėmesio:

Šio produkto puslapyje yra naudingas tik vartotojams iš Phnom Penh Kambodža.

Klientai iš kitos valstybės nėra leista padaryti kad per šią nuorodą.

Įskaitant saulės siurblys + mppt valdiklis + poli saulės skydelis + jutiklis

r siurblys paleisti saulės sistema saulės pompe italija

Vandens gyvulių, pirtis, sodas, apvarvėti skylę, gręžinio, giliai

Vandens pasėlių drėkinimo, žuvininkystės ūkių&ranch

Geriamojo ir virimo vandens tiekimo

24v aukšto slėgio saulės vandens siurblys drėkinimo dc saulės vandens siurblys

Pažangios technologijos vandens siurblys paleisti saulės sistema saulės pompe italija Naujai sukurta DC Brushless Nuolatinio magnetinio sinchroninio variklio saulės vandens siurblys dc panardinami vandens siurblys gauti didelio greičio ir didelio efektyvumo.Siurblio tūris ir svoris yra tik 1/5 kitų siurblių su tokios pačios specifikacijos, lengva judėti.Mes įsigijo vieną išradimo patentą, ir taip pat turi 11 naudingieji modeliai, patentų ir 3 patentai užsienyje.

Skirtumas funkcijų saulės mppt siurblys vėliau siurblys povandeninis saulės Didelio efektyvumo ir mažos sizsolar skydelis, vandens pompa pricesolar skydelis, vandens pompa pricesolar skydelis, vandens pompa pricesolar skydelis, vandens pompa pricesolar skydelis, vandens pompa pricee, lengvas, daugiau funkcijų MPPT funkcija Automatiškai darbo funkciją, Darbo su tiek saulės, vandens siurblio galia ir baterijos, galite susisiekti su saulės baterijų plokštės ir tuo pačiu metu, bus naudojama saulės energija iš anksto, kuri yra didesnė efektyvus, nei MTTP funkcija.Nereikia giliai, gerai plaukti pereiti , jeigu nėra vandens bei 1 minutę, saulės, vandens siurblys dc brushless nustos veikti automatiškai.Po 30 minučių, siurblys automatiškai pradedamas galia ir patikrinti, ar ten yra vandens, ar ne.Kai galios saulės siurblio sistemos valdytojas bus aptikti sistemos energijos šaltinis pamatyti, ji yra saulės baterijos ar akumuliatoriai, tada pradėti dirbti.Jei yra saulės energija, tada naudoti saulės energiją, jei nėra saulės energija bus baterijas automatiškai.

Savybės saulės skydelis, vandens siurblys, kaina: Didelis Energijos Efektyvumas, variklio efektyvumas didesnis yra apie 10-20%, nei bendros varikliai.saulės Mažas dydis, lengvas Multifunctions ir Auto-apsaugoti DC/SAULĖS Energijos multi maitinimo šaltiniai Pastovaus greičio sinchroniniam darbui, srauto ir galvą laikykite pats

1. Eksportuojama į 58 Šalys ir Pekino Olimpinių naudoti

2. Daugiau nei 90% klientų, kad mokėjimo prieš posėdį mus!

3. Pertvarkyti norma iki 80%

4. Niekada neparduos atnaujinta siurbliai,mes Alibaba Tarptautinės Prekybos Draudimo Įmonės

5. Greitai reaguoti per 2-8hours , spręsti problemas 2 dienas.

2005 m., Peter Chen sukūrė bendrovę, pavadintą Zhejiang Feili Siurblys Co.,ltd.,su 5 profesionalūs patyrę inžinieriai, 80 darbuotojams ir pardavimų komanda Taizhou.Mes visada reikalaujame, "geriausios kokybės , ilgalaikio bendradarbiavimo".Tai yra priežastis, kodėl mūsų pertvarkyti norma iki 80% už metus.Ir mes visada siūlome greitą atsakymą per 2-8hours, spręsti problemas 2 dienas .

Dabar mes turime 2 pardavimo skyriai, vienas iš jų yra Taizhou miesto, kita-Hangdžou mieste.Dvi jaunos komandos, bus padidinti daugiau komandų ir padaryti geriau ateityje!

Dėmesio middle ir high-end saulės energija, vandens siurblio sistemos, drėkinimo rinkoje,mes niekada pasinaudoti rinkos naudojant prastesnės medžiagos.

Mūsų saulės energija, vandens siurblio sistemos, drėkinimo eksportuojami į 58 Šalių,Pertvarkyti norma iki 80%.

Niekada neparduos atnaujinta saulės energija, vandens siurblio sistemos, drėkinimo, mes Alibaba Tarptautinės Prekybos Draudimo Įmonės.

Siekiant rekomenduoti tinkamą saulės energija, vandens siurblio sistemos, drėkinimo modelis, prašome mums pranešti neccessory nusprendžia :

Atsakymas: prieš mes atsakyti į jūsų klausimą, prašome informuoti mus,: kiek m3/h vandens jums reikia?Taip pat mums pranešti jūsų reikalavimas, atstumas H1 =? , H2= ?, H3= ? , H4 = ?;

Jokių problemų, apie mūsų saulės energija, vandens siurblio sistemos, drėkinimo , prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Žymos: saulės fontanas, kodas lyoko, Daugiapakopis Siurblys, agua de, dirbtinis moss rock, siurblys, nuorodą mokėjimo, žirklių, de agua, saulės šiluminė.

Charakteristikos

Modelio Numeris 3FLD5-50-48-750
Įtampa DC48V solar power water pump system for irrigation
Spaudimas Žemas Slėgis
Teorija Išcentrinis Siurblys
Standartinius arba Nestandartinius STANDARTAS
Struktūra Daugiapakopis Siurblys
Vardinė/max srautas 2/5.0 T/H, saulės energija, vandens siurblio sistemos, drėkinimo
Kilmės Kinija
Galia elektrinis
Naudojimas Vandens
Sertifikavimo CE
Prašymas Panardinami
Vardinė/max galvos 35/50m saulės energija, vandens siurblio sistemos, drėkinimo
Degalai elektrinis
Medžiaga nerūdijančio plieno, saulės energija, vandens siurblio sistemos, drėkinimo
Saulės Elektrinės 750W saulės energija, vandens siurblio sistemos, drėkinimo

Parašyti atsiliepimą

3FLD3.2-40-48-400 saulės ir vandens siurblio sistemos pnompenis (Kambodža

3FLD3.2-40-48-400 saulės ir vandens siurblio sistemos pnompenis (Kambodža

Saulės paviršiuje panardinami vandens siurblys, saulės povandeninis siurblys, saulės energija, vandens siurblio sistemos, drėkinimo Dėmesio: Šio produkto puslapyje yra naudingas tik vartotojams iš Phnom Penh Kambodža. Klientai iš kitos valstybės nėra leista padaryti kad per šią nuorodą. Įskaitant

Panašūs produktai: