Capo Gitara Capo -6-String Acoustic & Electric Guitar-Cinko Lydinys Sukelti Capo

Capo Gitara Capo -6-String Acoustic & Electric Guitar-Cinko Lydinys Sukelti Capo

Nauja prekė

€4.58

€6.19

-26%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

PUIKI GARSO nepraleidžiančios stygų ir ne daugiau fret buzz.Plieno Spyruoklės su Vidinė Atmintis.Tai Kelia Tik Pakankamai Spaudimo Priemonė.

saugo savo brangų gitara capo nuo bet kokių įbrėžimų ar dae .

Daug Programų Akustinių bangų elektriniai 6-Stygų Gitara ar bandža ukulėle mandolina .

Tai capo yra paprasta naudoti ir labai greitai pakeisti!Gali net pakeisti klavišus per dainą.Puikus yra už kaklų ir fingerboards elektros ar akustinę 6 stygų gitara.

Jūs norite, kad jūsų mylimas gitara suteikti jums daugiau patikimas ir puikų našumą?Jūs norite, kad jūsų mėgstamiausia gitara suteikti įvairus ir gražus tonus?Jei taip, tai gitara capo yra geriausias jūsų pasirinkimas.

Ji specialiai sukurta naudoti keičiant į aikštę savo gitara, montavimo patogiai rankoje.

Tai capo leidžia jums lengvai keisti gitaros tonas būtų aukštesnis pikis arba mažesnis, vienas, kad jūs galite žaisti savo muzikos be judančių jūsų pirštais.

Skirta mažo dydžio ir tvirtos medžiagos, jis tinka gitaros skirtingų pločių.

Ir lengva operacija ir greitai spaudai dizainas gali turėti stygos, gražus ir įtemptas.Koks puikus capo.

Tinka patogiai į savo rankas.Naudojamas keičiant į aikštę savo gitara.

Su šiuo capo, jūs galite lengvai pakeisti savo gitaros tonas būtų aukštesnis aikštę ir žaisti savo muzikos nekeisdami savo žaidimo pirštais.

Paprasta naudoti, greitai spaudai.Laikyti eilutes gražus ir įtemptas.Gali būti naudojamas ant akustinės gitaros.Mažas dydis, patogus ir nešiojamų.Lengvai ir greitai išleido ir atgaus netrikdant paieška.

spalva: Mediena spalva

Medžiagos: Cinko lydinys

dydis: 7.8*9cm

Pakuotės Turinys:

1*Gitara capo

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: puodai tefal 24 cm, keraminiai puodeliai viduramžių, cameron boyce atveju a7, bamperis 360 "samsung" a7, atveju galaxy j7 motomo, atveju xiaomi 8a sklandžiai, atveju xiaomi 8se tyler, atveju galaxy j6 kainos, atveju galaxy m21 tigras.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)
Tipas CAPO
Modelio Numeris Gitara tvirtinimo prie sienos
Kištuko Tipas ES Plug

Parašyti atsiliepimą

Capo Gitara Capo -6-String Acoustic & Electric Guitar-Cinko Lydinys Sukelti Capo

Capo Gitara Capo -6-String Acoustic & Electric Guitar-Cinko Lydinys Sukelti Capo

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun, 宋体 ; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747;

Panašūs produktai: