Helovinas Flash Kalbėti Animacinis LED Moliūgų Projekcija Lempos Helovinas Namuose Šalis Moliūgų Žibintų Namų Dekoro Rekvizitai ALS

Helovinas Flash Kalbėti Animacinis LED Moliūgų Projekcija Lempos Helovinas Namuose Šalis Moliūgų Žibintų Namų Dekoro Rekvizitai ALS

Nauja prekė

€49.27

€76.98

-35%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Helovinas Flash Kalbėti Animacinis LED Moliūgų Projekcija Lempa Namuose Šalis ALS88

Savybės:

1. Trijų unikalių simbolių: Mūsų moliūgų žibintai turi tris funkcijas: keista, tradicinių ir įdomu.Pridėti naujovė Helovinas.Tinkamas naudoti vidaus arba lauko, kuriems vietose.Jis gali būti taikomas Helovinas, pavasario ugnies, privačių asmenų, scenoje ir pan.

2. Menininkas, kuris gali dainuoti: galite pasirinkti dainavimo būdas, kuris bus pridėti pramogų į savo šalis.Unikalus moliūgų žibintų, taip pat gali būti jūsų dienos muzikos draugas.Gražus dainavimas atneš jums džiaugsmingą nuotaiką.

3. Vidinis garsiakalbis Ir Humoro joker: įmontuotas garsiakalbis galima išgirsti iš bet kokio atstumo.Padaryti naudingumo labiau tikroviška.Yra 40 populiariausių anekdotų pastatytas į jack-o-lantern, kad jūs juoktis.

4. Konfigūruoti praleisti ir garso klavišai: galite pasirinkti tik dainų ir anekdotai, ir jūs galite taip pat reguliuoti garsumą.

5. USB jungtį: Jis gali būti prijungtas prie mobiliojo ryšio energijos įkrovimo ir gali būti įkrauti per kištukinis lizdas.Bet kokio tipo lizdas gali būti naudojama.Daugiau nei 70 minučių Įdomus Animacijos.Pažangi technologija!Trumpas Mesti Projektorius viduje moliūgų lukštais.

Skelbimas:

1. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas.

2. Tik 3 1 stilius yra 3 rūšių animacinis veidai, kitų stilių turi tik 1 rūšių animacinis veidą.

Specifikacija:

Tipas: Animacinis Kalbėti Moliūgų

Maitinimas: USB

Dydis: 16*16*16cm

1 x Animacinis Kalbėti Moliūgų Mes Laivas visame Pasaulyje (Išskyrus atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO).Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.Mes atsiųsime paketą iš Kinijos per oro paštu.Pristatymo laikas priklauso nuo Krovinio Vežėjas, Muitinės ir Po Išsiuntimo, paskirties ir kitų veiksnių.Dauguma pakuočių galėtų būti gauta 20 darbo dienų (4 sav.).Žiūrėkite žemiau pristatymo laikas rinkti kiekybinius duomenis:

Mes priimame elektroninio Pašto prašymų dėl grąžos per 7 darbo dienas nuo gavimo tvarka.Jei prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir mes ne problema jums grąžinti pinigus ar pakeisti.Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę, prašome grąžinti per 7 dienas nuo pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.Prašome susisiekti su mumis grįžti vadovas, prieš jums grąžinti.Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų užsakymo ID.Jei prekė yra su defektais, 3 mėnesių, Mes atsiųsime jums pakeisti be papildomo mokesčio, arba siūlome grąžinti po to, kai mes gauti brokuotą prekę.Jei prekė yra su trūkumais po 3 mėnesių, vis dar galite siųsti jį atgal į mus.Mes atsiųsime jums naują gavus brokuotą prekę.Tačiau reikia sumokėti papildomą pristatymo mokestį.Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl www.agroinn.lt!Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų, prašome pateikti mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždučių apžvalga, kuri mums labai svarbi.Būsime labai dėkingi, jei jūs galite palikti savo nekilnojamojo jausmas čia.Jei nesate patenkintas su prekės arba mūsų paslaugas, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant jokių atsiliepimų, mes išspręsti problemą iš karto, ačiū!Prašome Laišką mus nuo 9:00 am.iki 18:00 val. (GMT+8), pirmadienio iki šeštadienio .Jei turite kokių nors klausimų, prašome mums pranešimą ir suteikti mums galimybę jums padėti.Visus laiškus bus atsakyta per 1 darbo dieną (išskyrus valstybines šventes Kinijoje).Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome pakartotinai išsiųsti savo pranešimą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.Atsiprašome už pavėluotą atsakymą per šventes (pridedama sekmadieniais).

Žymos: pranešk apie netikrą plastikiniai dantys, smashing moliūgai vaikai, 12v led, lempa led, moliūgų kalbėti, led lemputė, "bluetooth" lemputė garsiakalbis, animacinis kalbėti moliūgų, lemputė garsiakalbis, lemputė garsiakalbis.

Charakteristikos

Elemento Tipas Miego Šviesos/Projekcija Lempos
Dydis 16*16*16cm
Proga HELOVINAS
Modelio Numeris Moliūgų žaislai
Kilmės KN(Kilmės)
Žibintų Forma moliūgų
Prekės Pavadinimas Sumaišykite ir įranga
Savybės Mirksi
Amžius > 3 metų
Medžiaga Plastikiniai

Parašyti atsiliepimą

Helovinas Flash Kalbėti Animacinis LED Moliūgų Projekcija Lempos Helovinas Namuose Šalis Moliūgų Žibintų Namų Dekoro Rekvizitai ALS

Helovinas Flash Kalbėti Animacinis LED Moliūgų Projekcija Lempos Helovinas Namuose Šalis Moliūgų Žibintų Namų Dekoro Rekvizitai ALS

Helovinas Flash Kalbėti Animacinis LED Moliūgų Projekcija Lempa Namuose Šalis ALS88 Savybės: 1. Trijų unikalių simbolių: Mūsų moliūgų žibintai turi tris funkcijas: keista, tradicinių ir įdomu.Pridėti naujovė Helovinas.Tinkamas naudoti vidaus arba lauko, kuriems vietose.Jis gali būti taikomas

Panašūs produktai: