PS3 Valdiklio "Bluetooth" Gamepad PlayStation 3 Sony Playstation 3 Kreiptuką Belaidžio Konsolės RPI126

PS3 Valdiklio "Bluetooth" Gamepad PlayStation 3 Sony Playstation 3 Kreiptuką Belaidžio Konsolės RPI126

Nauja prekė

€8.22

Apie prekę

"Bluetooth" Bevielio ryšio Valdiklis, Skirtas Dualshock 3 wireless controller naudoja "Bluetooth" technologiją, belaidžio žaidimą, ir valdikliais, USB kabelis, sklandžiai ir automatiškai įkrauti valdytojas per Play Station 3 sistema, bet kuriuo metu.Pranašesnis automatinis ryšys.Naudoti didelio našumo žetonų, gamepad žaidimas turi geresnį stabilumą, didelio tikslumo 360° Rokeriai, vėlavimas yra beveik nulis, parama visų rūšių "android" įrenginiuose.Su žmogaus kūno kreivės dizainas, jums nebus jaustis pavargęs, net jei esate priklausomas į žaidimą ilgą laiką!Ji taip pat remia PC win7/8/10, bet jums reikia kabelio, kad galėtumėte prijungti.Kaip Jums Sinchronizuoti su PS3? 1:Jūs galite naudoti mini USB kabelį įjungti valdiklio, kai yra pradedamos naudoti pirmą kartą. 2: Sujungti valdiklį su savo konsolę, paspauskite Home mygtuką ir ištraukite laidą.Tada jūs galite naudoti ją belaidžiu būdu. 3:Jei jis vis dar neveikia, jūs iš naujo paleisti jį ar imti ji. 4:Jei minėtų metodų nepavyko, įdėti adatą į mini skylę galinėje duomenų valdytojo ir paspauskite mygtuką, norėdami nustatyti iš naujo.Kaip įjungti/išjungti?PS3 valdiklis bus pradėti, kai jūs paspauskite apvalų mygtuką arba prisijungti prie kompiuterio data kabelio.Jis bus išjungti, kai jis trunka 5 minutes po to, kai jis yra atjungtas.Jei jis negali nustoti veikti po ilgo laiko, prašome prijunkite duomenų kabelį į kompiuterį, tada ją ištraukite, todėl tai bus išjungti.Kaip Imti PS3 Valdiklio? 1:Prijungti konsolę PS3 USB kabeliu. 2:raudona lemputė ps3 valdiklio bus mirksi kai mokesčių;raudona šviesa bus išsijungia, kai visiškai įkrautas.

Žymos: rožinė ps3 gamepad, sonyplaystation 3, ps3, controle ps3 atveju, kreiptuką pc, Kontrolės, kreiptuką ps3, wireless gamepad, nr wireless gamepad, atveju ps3.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas S
Suderinamas su Gamepad
Priedų Tipas Gamepad

Parašyti atsiliepimą

PS3 Valdiklio

PS3 Valdiklio "Bluetooth" Gamepad PlayStation 3 Sony Playstation 3 Kreiptuką Belaidžio Konsolės RPI126

Bluetooth Bevielio ryšio Valdiklis, Skirtas Dualshock 3 wireless controller naudoja Bluetooth technologiją, belaidžio žaidimą, ir valdikliais, USB kabelis, sklandžiai ir automatiškai įkrauti valdytojas per Play Station 3 sistema, bet kuriuo metu.Pranašesnis automatinis ryšys.Naudoti didelio našumo žetonų,

Panašūs produktai: