39mmx12mm 12V 4.5 M Poliamido Šildytuvas PI Šildymo Plėvelė Plokštės Elektra Šildomas Skydelio Mygtukai Kilimėlis Electrotherma Lanksti, Lipni Folija Aliejus

39mmx12mm 12V 4.5 M Poliamido Šildytuvas PI Šildymo Plėvelė Plokštės Elektra Šildomas Skydelio Mygtukai Kilimėlis Electrotherma Lanksti, Lipni Folija Aliejus

Nauja prekė

€6.81

Apie prekę

Jei jums reikia kito Dydžio, prašome clikc nuotrauką.

PI Šildymo Plėvelė Plokštės Poliamido Elektra Šildomas Skydelio Mygtukai Kilimėlis Electrotherma Lanksti, Lipni Folija Naftos Šildytuvas

Produkto Pristatymas:

1.Specifikacija: 39x12mm

2.Įtampa: 12V

3.Galia: 4.5 W

Produkto Aprašymas:

Poliamido plėvelės PI elektros filmas yra poliamido filmas kaip išorinė izoliacija, metalo folija, viela, skirtos laidūs šilumai, aukšta temperatūra ir šilumą iš šilumos.Į poliamido elektros filmas puikios dielektrinės, puikus elektros jėgą, puiki šilumos perdavimo efektyvumą, puikus atsparumas, stabilumas, ir yra plačiai naudojamas ir lauko elektros, šildymo.Savybės: minkštas ir gerų veiklos rezultatų, gali būti sulenkta, šiltas, iki greito, ilgas tarnavimo laikas.

Programos:

1. Mokslinės analizės įrangą, pvz.: dėl šilumos laidumas (arba šiluminis koeficientas) matavimo priemonė suteikti pastovios temperatūros šaltinio, medicinos įranga, stabilus photoelectronic komponentų veikimo temperatūros.

2. Į šaltą aplinką, taip, kad įrengimai ir įranga, siekiant užtikrinti saugias darbo temperatūros.Pavyzdžiui: dirbtinių palydovų, kosmoso transporto priemonių ir orlaivių ir kitos įrangos ir įrenginių, naudojamų aukštos platumose, žemos temperatūros valdiklis, pvz., kortelių skaitytuvai, LCD monitoriais, ir kitomis priemonėmis.

3. Dulkių šildymo ir kepimo srityse.

4. Auto karteris šildymas, galinio vaizdo veidrodėliai dezodorantas, antena, arba radaras, sniego valymas, ledo nutirpdymas šildymo elementai.

5. Sveikatos priežiūros ir grožio įrangos pramonė.

Pastaba:

Prašome leisti 1-5mm klaidų, dėl rankinis matavimas.

Dėl šviesos ir ekrano nustatymas skirtumas, spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Pakuotė:

1 x 39x12mm PI Šildymo Plėvelė

Siuntimo Informacija:

Prekės bus išsiųstos per 48 valandas po gavimo jūsų išvalytas mokėjimą.Mes galime ne laivas sekmadienį ir kitomis švenčių dienomis.

Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

Mes laivų elementus pagal jūsų adresą į kairę sistema, išskyrus ypatingos pastabos iš pirkėjų!Įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisingas, kai jūs perkate elementus Aliexpres.

Laivybos Laikas priklauso nuo Transporto priemones ir Pervežimo Atstumo įvairių šalių, Apskaičiuota, Laivybos Laikas taip:

A. išsiųstas Kinija Paštu: 15 - 39 dienas.

B. Rusija express-SPSR (pakuotės svoris 800g ar daugiau): 8-38 dienų.

C: Suomija Paštu: 15-40 dienų.

D. išsiųstas DHL: 4 - 8 dienos.

E. Siunčiami UPS: 2 - 7 dienas.

F: atsiųstą EMS: 3 - 15 dienų.

G: Pardavėjas transportas: apie 15-35 dienas

Garantija Ir Grąžinimas:

Bet kokių klausimų, nedvejodami kreipkitės į mus.

Jei dėl kokios nors priežasties jūs nesate patenkintas savo pirkiniu, prašome elektroniniu paštu mums per 3 dienas nuo gavimo už

mainų arba retun.Jei grįžtant prekės (- ių) turi būti originalioje būklės (nepanaudotų bet kokiu būdu) ir su visais

originalpackaging, instrukcijos ir priedai.Pirkėjas yra Atsakingas už visas Siuntimo išlaidas.

Apie Mus:

Mūsų tikslas yra įsitikinti, kad jūs esate laimingas ir pirkėjo malonią su mumis.

Mes suprantame, rūpesčių ir nusivylimų, jums gali turėti, ir padarysime stengiasi išspręsti

klausimai.

Prašome suteikti mums galimybę išspręsti bet kokią problemą.

Apie Laivybos:

Dauguma Straipsnių bus išsiunčiami per 1-2 darbo dienas

Pastaba: (, prašome perskaityti prieš tvarka)

1. kai jūs pasirinkite "nemokamas pristatymas ", mes siunčiame be sekimo numerį smulkių pavedimų(nurodymų kaina

2. jei jums reikia, kad sekti savo šalį, reikia mokėti papildomą mokestį, prašome pasirinkti, "China post " oro paštas".

mano draugas, Mes patikimi ir sąžiningi.prieš apmokant užsakymą, jūs turite laikytis šios konvencijos :

3. jei ne pasiekti iki 45 darbo dienas, pasakykite man, mes išplėsti apsaugoti laikas

4.Jei jūs negavote prekės per 90 dienų (Brazilija 110 dienų) , mes grąžinsime arba vėl.

jei nenorite Laikytis konvencijų, prašome nereikia mokėti už užsakymą, ir mes ne sveikintinas bet koks ginčas, apie laivybos .

Paprastai laivybos laikas daugelio šalių yra 15 - 40 darbo dienų ( Brazilija 25 - 70 darbo dienas)

Žymos: 12v šilumos padas, šildytuvas kino 12 w, kėdė šildymo kilimėlis, šilumos plokštė, hp šildytuvas filmas, šilumos kilimėlis, filmas šilumos, poliamido šildymo plėvelė, 5v, šilumos padas, akvariumas ato.

Charakteristikos

Galia 101W & Aukštyn
Medžiaga Medvilnės
Šilumos Išsaugojimas Trukmė 15 Val. & Aukštyn

Parašyti atsiliepimą

39mmx12mm 12V 4.5 M Poliamido Šildytuvas PI Šildymo Plėvelė Plokštės Elektra Šildomas Skydelio Mygtukai Kilimėlis Electrotherma Lanksti, Lipni Folija Aliejus

39mmx12mm 12V 4.5 M Poliamido Šildytuvas PI Šildymo Plėvelė Plokštės Elektra Šildomas Skydelio Mygtukai Kilimėlis Electrotherma Lanksti, Lipni Folija Aliejus

Jei jums reikia kito Dydžio, prašome clikc nuotrauką. PI Šildymo Plėvelė Plokštės Poliamido Elektra Šildomas Skydelio Mygtukai Kilimėlis Electrotherma Lanksti, Lipni Folija Naftos Šildytuvas Produkto Pristatymas: 1.Specifikacija: 39x12mm 2.Įtampa: 12V 3.Galia: 4.5 W Produkto

Panašūs produktai: