NAUJAS 50% GLIKOLIO RŪGŠTIES Cheminės Žievelės Rinkinys Medicinos lygio Grynas! Spuogų, Randų, Raukšlių NEMOKAMAS PRISTATYMAS

NAUJAS 50% GLIKOLIO RŪGŠTIES Cheminės Žievelės Rinkinys Medicinos lygio Grynas! Spuogų, Randų, Raukšlių NEMOKAMAS PRISTATYMAS

Nauja prekė

€16.12

Apie prekę

GLIKOLIO RŪGŠTIES VEIDO ŽIEVELĖS Lygesnė, sveikesnė atrodo ant odos-tai tik keletas žieves toli.Naudojant tą patį tirpalą rekomenduojama gydytojų ir naudojamas dermatologų, galite sumažinti spuogų randus, raukšles ir smulkias linijas greitai, naudojant Glikolio Rūgštį.Vienas veido žievelės ne aukštos klasės grožio spa kainuoja $150 iki $300, tačiau dabar jūs galite daryti patys, naudodami mūsų medicinos koncentracijos tirpalą.Glikolio rūgštis veikia kaip katalizatorius, formavimas, naujų kolageno, kuris bus sumažinti baudą linijas ir raukšles.Jos mažos molekulinės dydis leidžia prasiskverbti išorinis odos sluoksnis, todėl slydimo po epidermį, pasiekti kolageno skaidulų žemiau.Tai lemia 15% -25% sustorėjimas daugiau kaip 12 savaičių.

Glikolio rūgštis: Tirpsta Spuogai Žvakės & Pašalina Spuogų Randus Gydo hyper-pigmentacija, odos discolorations, saulės/amžius/tamsių dėmių, rožine, perteklius juodos odos pigmentai ir Remonto darbus Pažeistą Odą, Inkštirus, Komedonų Skaistina & šviesina odą, išlyginti odą, tonizuoja, Gerina odos elastingumą ir išvaizdą linijas, raukšles ir amžiaus dėmių Stimuliuoja natūralią kolageno gamybą, Gerina odos drėkinimas, drėgmės, ir tekstūros Exfoliates nuobodu, negyvas odos paviršiaus nedelsiant aiškumo, Jaunina ir minkština odą, skatinti jaunesni ir sveikesni complexio

Su mūsų Glikolio Rūgštis galite atjauninti odą ištraukdami obligacijos, kurios turi negyvas odos ląsteles į jūsų odą ir stimuliuoja kolageno ir naujos šviežios odos augimą.

Mūsų žieves sudėtyje nėra jokių dažiklių, konservantų, kvapų ar kitų nereikalingų sudedamųjų dalių. 100% Grynas Glikolio Rūgštis

GLIKOLIO RŪGŠTIS FAKTAI IR INSTRUKCIJOS

O mūsų Glikolio Rūgšties Tirpalas yra gerai tinka profesionaliam naudojimui, taip pat ji gali būti naudojama bet kas, turintis tinkamą išsilavinimą ir atsargumo priemonės.Toliau, įsitikinkite, kad skaityti apie mūsų skirtingos koncentracijos ir paleisti tai, kas jums labiausiai tinka: 10% geriausias sprendimas pirmą kartą vartotojai šviesos žievelės, kurie bus pradėti procesą, atjaunina odą ir padaryti ją gruntuotas aukštojo % tirpalai ateityje naudoti.

35% profesionalią stiprumo žievelės vartotojams, kurie vartojo 10 proc. prieš arba turėjo glycolic žievelės per pastaruosius 3 mėnesius.

50% giliai nulupkite tik tiems, kurie jais naudojasi 35% arba panašių glikolio tirpalas iki.Turi būti naudojami atsargiai arba profesionaliam naudojimui.

70% giliausias žievelės, medicinos profesionalus stiprumas tik ilgą laiką vartotojai Glikolio Rūgšties.Tai yra stipriausias mūsų sprendimas ir greitai gali trinti baidyti ir raukšles, kai tinkamai naudojami. *Rekomenduojama profesionaliam naudojimui. (Gali būti naudojamas ant krūtinės, rankų, kojų, nugaros ir kūnas.)

Atkreipkite dėmesį: 70% Glikolio rūgšties žievelės yra stiprus žievelės ir turėtų būti naudojami tik patyrę glikolio vartotojai.Netinkamas naudojimas gali sukelti nudegimus ir hiper-pigmentacija.Prašome laikytis visų instrukcijų knygelėje kartu su žievelės .

Naudojimo nurodymai : Valyti veido ir kaklo srityje su naftos nemokamai valikliu.Paruoškite savo odą su 50/50 vandens ir alkoholio mišinys, daugiau net paraišką.Taikyti rūgšties į veidą ir kaklą su medvilnės kamuolys, taikyti spaudimą probleminėse srityse.Leisti sprendimas nustatyti į odą 2-3 minutes.Nuplaukite veidą šiltu vandeniu.Jei manote, kad rūgštis buvo per stiprus, kad jūsų oda, naudoti 50/50 vanduo ir soda neutralizuoti sprendimas.Taikyti gerą odą, drėkinantis ir gydantis odą drėkinamuoju kremu, mes rekomenduojame mūsų greičiau gyja ir geriausių rezultatų.Pakartokite vieną ar du kartus per savaitę, atsižvelgiant į jūsų odos jautrumo.Neturi nei naudoti.

NUDEGIMO & SAULĖS ŽALOS: AHA, Tai gali padaryti jūsų oda labai jautri.Naudoti geros apsaugos nuo saulės ir riboti saulės poveikio, kiek įmanoma vieną savaitę po naudojimo, kad išvengti nudegimo nuo saulės arba saulės žalos odai.

Išsižadėjimas: Naudokite savo pačių rizika.Pardavėjas neatsako už neigiamas pasekmes, kurios gali atsirasti dėl tinkamo ar netinkamo naudojimo, tai product.By perkant šį produktą, jūs patvirtinate, kad suprantate ir sutinkate su šios: pardavėjo pateikta informacija nėra skirta pakeisti jūsų gydytojo medicinos patarimus.Ji yra rekomenduojama, kad jums siekti jūsų gydytojas ar dermatologas konsultacijos, siekiant nustatyti, jei rūgšties žieves turėtų būti naudojama jūsų ir ką stiprumo jums reikia naudoti.Žmonės reaguoja skirtingai gydymas ir rezultatai gali skirtis ir negali būti guaranteed.By perkant šią prekę, jūs patvirtinate, kad suprantate informaciją, ir jūs suprantate, jūs neprivalote laikytis bet, rekomendacijas pardavėjo.Jūs suprantate, pardavėjas nėra atsakingas už tai, ir jūs prisiimate riziką neigiamo poveikio ar pasekmių, atsirandančių dėl tinkamo ar netinkamo naudojimo, tai product.By pirkimo mūsų produktą, jūs šiuo nekaltinti ir išleidimo pardavėjo ir visa tai pareigūnai, darbuotojai, atstovai ir tiekėjai nuo visų pretenzijų, žalos, reikalavimų ar veiksmų prieš juos.

Žymos: rudenį butas, estee lauder youth dew kvepalai dovanų rinkinys, estee lauder rasos kvepalai, 24k aukso serumas, vyrai vien marškinėliai, nmn milteliai, maisto odos, veido aukso serumas, vyrai šlepetė, aurora kryžius.

Charakteristikos

Feature6 saulės nudegimas
Feature4 glikolio rūgšties cheminės žievelės
Lytis Unisex
Privalumai Spuogų, Randų, Raukšlių Spalvos Amžiaus Dėmių
Feature8 Spuogai Valikliu
Feature1 Alkoholis-Nemokamai
Prekės Pavadinimas BRADYEXPRESS
Elemento Tipas Kremas
Feature9 Nelygios odos tonas
Feature7 blackhead užsikimšusios
Komponentas glikolio rūgšties cheminės žievelės
Funkcija Spuogų Gydymas
Feature3 Spuogų Gydymas
Feature5 Spuogai Valikliu
Unikalūs visų natūralių ingredientų
Naudoti Veidas
2 funkcija Balinimo Anti-Senėjimo, Drėkina

Parašyti atsiliepimą

NAUJAS 50% GLIKOLIO RŪGŠTIES Cheminės Žievelės Rinkinys Medicinos lygio Grynas! Spuogų, Randų, Raukšlių NEMOKAMAS PRISTATYMAS

NAUJAS 50% GLIKOLIO RŪGŠTIES Cheminės Žievelės Rinkinys Medicinos lygio Grynas! Spuogų, Randų, Raukšlių NEMOKAMAS PRISTATYMAS

GLIKOLIO RŪGŠTIES VEIDO ŽIEVELĖS Lygesnė, sveikesnė atrodo ant odos-tai tik keletas žieves toli.Naudojant tą patį tirpalą rekomenduojama gydytojų ir naudojamas dermatologų, galite sumažinti spuogų randus, raukšles ir smulkias linijas greitai, naudojant Glikolio Rūgštį.Vienas veido žievelės ne aukštos klasės

Panašūs produktai: