Pilnas Komplektas BJD Gražus Lėlės Sunho B korėjos Stiliaus Nuogas Dėdė Vyrų Bendras Lėlės Suaugusiųjų Švietimo Žaislai, Gimtadienio, Kalėdų dovana

Pilnas Komplektas BJD Gražus Lėlės Sunho B korėjos Stiliaus Nuogas Dėdė Vyrų Bendras Lėlės Suaugusiųjų Švietimo Žaislai, Gimtadienio, Kalėdų dovana

Nauja prekė

€196.77

Apie prekę

FLASH PARDUOTI !

NEMOKAMAS PRISTATYMAS !

NEMOKAMAI (veido), makiažas&akis įtraukti !

Aukščiausios kokybės 1/3 vyrų bjd berniukas lėlės manikin

Funkcijos:

>Naked lėlės = plika lėlė su veido makiažas ir akis; NE perukas , ne drabužiai ,ne batai ,jokių kitų priedų.

>Pilnas Komplektas : Yra plika lėlė (galva + kūno), perukas, nustatyti panašūs drabužiai, pora panašius batus.

ĮSTAIGA DUOMENYS >nuoroda tik Aukštis: 62 cm (įskaitant galvos) Akys: 14 mm Galvos perimetras: 21.5 cm, Kaklo apimtis: 6.8 cm Pečių plotis: 10 cm Biustas perimetras : 25 cm, Juosmens apimtis: 19.4 cm, Klubų apimtis: 25 cm Kojų ilgis: 31 cm Kojų ilgis: 8cm

1. Apdorojimo Laikas: 3-10 Dienų Per Lėlės.Paketas bus išsiųsti per 10 darbo dienų po apmokėjimo pabaigos.Gali būti, kad kelias dienas vėluojama dėl didelio kiekio užsakymų metu didelis akcijas, nuoširdžiai tikimės jūsų supratimo!

2. Vežimas: Nemokamas pristatymas KINIJA PAŠTU ,e-Paketinio, Hongkong Post,AVS.Jei yra, kai laivybos metodus, kurių nenorite naudoti , prašome įtraukti pastaba jūsų užsakymą, mes bandysime išvengti, kad.Ačiū už jūsų bendradarbiavimą! ^-^

Specialus Pranešimas:

*Mūsų gerbiami klientai, Ispanija, Prancūzija, Nyderlandai, Čilė : Apie laivybos, dėl kai kurių taisyklių, nemokamas pristatymas metodai negali parodyti teisingai, jei norite, nemokamas pristatymas, prašome pasirinkti, ar AVS DHL , bet produktai bus nemokamai išsiųstos, e-Paketinio, Hongkong Post Registruotu oro paštu, Kinija Paštu Registruotu oro paštu arba Kinija Paštu Sklypas, nuoširdžiai tikimės jūsų supratimo!Tai reiškia, kad susitarimas su šio pranešimo.

* Mieli Pirkėjai iš Pietų Afrikos : reikia atsigriebti už kainų skirtumą pristatymas.

3. Laivybos Laikas:

Kinija Po Sklypas: 15-60 darbo dienų.

e-Paketinių / China Post oro paštu: 15-35 darbo dienų.

EMS: 5-10 darbo dienų aplink.

Express(DHL,UPS, Fedex...): 3-7 darbo dienas.

Prašome atkreipti dėmesį, kad express pristatymas gali sukelti importo mokesčiai, kurie bus gimė pirkėjų.Pirkėjai yra atsakingas už visus muitus.

Mes stengiamės, kad prekė atvyksta laiku.Bet mes negali garantuoti prekių pristatymo metu dėl visų tarptautinių siuntų, kaip kartais vėluojama gali atsitikti, neišvengiamai dėl tų kryžiaus-sienos kurjeriai, oras, vietinių tradicijų kiekvienoje šalyje ir pan., kurie yra už mūsų kontrolės, dėl šios padėties, jūsų supratimą ir gerumą bus labai dėkingi!

Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.

1 .Garantija Ir Techninė Priežiūra:

Pirma, mes siūlome nemokamai pakeisti skaldytų dalis, kad yra sulaužytas per laivybos, kai gaunate prekę.Ir mes taip sumokėti už pašto pakeitimo.

Antra, mes siūlome 15 dienų nemokamus pakeitimo, nes jūsų gavimo produkto.Pirkėjai gali prašyti pakeisti per 15 dienų nuo gavimo produkto.Ir pirkėjas turėtų grįžti produkto originalo sąlygas jav ir apmoka siuntimo išlaidas grąžinti.

Trečia, mes siūlome 12 mėnesių nemokama priežiūra iš įsigytų datos. , tačiau pirkėjas apmoka visas siuntimo išlaidas grąžinti.Jei kuri nors dalis turi būti pakeičiamas, pirkėjas taip pat turėtų sumokėti už išlaidas iš dalių galima pakeisti.

Prieš grąžinant prekes, patikrinkite, ar grįžti adresą ir logistikos metodas su mumis.Po to, jūs suteikiate daiktų, logistikos įmonės, prašome siųsti mums sekimo numerį.Kuo mes gauti elementus, mes taisymo ar keitimo, juos artimiausiu metu.

Pirmiau garantija negalioja tais atvejais, netinkamo naudojimo ar netyčinio sugadinimo.

2 .Grąžinimas:

Mes darome viską, kad tarnauti savo klientams geriausią, ką galime.

Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 15 dienų jūsų gavimo prekes, jei produktai yra kokybės problemų.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.

Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

3 .Atsiliepimai

Pirkėjo išankstinio patvirtinimo, bus labai dėkingi gavęs elementus.

Ir jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.

Prašome užtrukti keletą sekundžių palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas,labai jums ačiū, kad!

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.

Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

4 .Mokėjimo

Mes priimame mokėjimus per Alipay arba Paypal čia.

Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

5 .Kiti Politikos

Mes palikti TEIGIAMĄ ATSILIEPIMĄ gavęs mokėjimą.

Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokesčių.

Pardavėjas turi teisę atsisakyti mokėti, laivybos mokestis už grąžintą siuntinį, jeigu pirkėjas grąžina produkto pirkėjas turi savo priežasčių.

Rimtų Pirkėjų Tik!Prašome pasiūlymą tik tada, jei jūs sutinkate su visomis sąlygomis.

Žymos: modelio vyriškos lyties lėlė, korėjos pliušinis žaislas, mergina monstras, bjd doll vyras, bjd doll pilnas komplektas, din lėlės, 13 bjd doll, atgimti, bjd doll vadovas, bjd nuotrauka.

Charakteristikos

Elemento Tipas Lėlės
BJD/SD Požymis lėlė
Tipas 1 Pilnas komplektas BJD lėlės
Medžiaga Derva
Lytis Unisex
Mfg Serijos Numeris Mados
Temos Filmų ir TV
Savybės Dıy Žaislas
Modelio Numeris Plika lėlės
Forma 1/3
Tipas Mados Lėlės
sąlyga Akcinė Straipsniai
Prekės Pavadinimas FNCIWOWA
Amžius > 3 metų

Parašyti atsiliepimą

Pilnas Komplektas BJD Gražus Lėlės Sunho B korėjos Stiliaus Nuogas Dėdė Vyrų Bendras Lėlės Suaugusiųjų Švietimo Žaislai, Gimtadienio, Kalėdų dovana

Pilnas Komplektas BJD Gražus Lėlės Sunho B korėjos Stiliaus Nuogas Dėdė Vyrų Bendras Lėlės Suaugusiųjų Švietimo Žaislai, Gimtadienio, Kalėdų dovana

FLASH PARDUOTI ! NEMOKAMAS PRISTATYMAS ! NEMOKAMAI (veido), makiažas&akis įtraukti ! Aukščiausios kokybės 1/3 vyrų bjd berniukas lėlės manikin Funkcijos: >Naked lėlės = plika lėlė su veido makiažas ir akis; NE perukas , ne drabužiai ,ne batai ,jokių kitų priedų. >Pilnas

Panašūs produktai: