Kvepalų Šilčiau Plug-in Safe Aromaterapija Šildytuvas, Stiklo Vaškas Ištirptų Šiltesnis Su 3D Gaisro darbą Poveikis Nakties Šviesos Office Namų Dekoro

Kvepalų Šilčiau Plug-in Safe Aromaterapija Šildytuvas, Stiklo Vaškas Ištirptų Šiltesnis Su 3D Gaisro darbą Poveikis Nakties Šviesos Office Namų Dekoro

Nauja prekė

€6.10

€8.72

-30%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Savybės:

1. 3D kietas stiklo plug-in aromaterapija vaškas ištirptų šildytuvas.

2. Plug-in, aromaterapija vaško šildytuvas tinka labai pridedant dekoratyvinis paliesti ir meninio dizaino, sukurti atpalaiduojančią atmosferą bet kurioje patalpoje.

3. Yra lemputė.Naudoti 7-15W, 120V lemputes vietoj standartiniai lizdai.

4. Greitas, saugus ir švarus žvakė pakeisti dydis:apie 12.8*6.5*8cm/5.04*2.56*3.15 colių.Vaškas ištirptų parduodami atskirai.

5. Tinka poroms, pažintys, šalys, gyvenamieji kambariai, miegamieji, laisvalaikio klubai, arbata studijos/fizioterapija kambarių ir kitų vietų, atsipalaiduoti.

6. Produkto naudojant lemputę, šildymo, stabilus, tvirtas, be liepsnos, ar kitų teršalų.

7. Kvepalų šildytuvai gali būti naudojama tiek vertikaliems ir horizontaliems realizavimo susukant plug bazę, todėl juos idealiai tinka virš counter realizavimo maži kambariai ir patalpos.

8. Lengvas ir Saugus Veikimas: Mūsų vaškas melter yra lengva valdyti.Maitinimo, įjunkite jungiklį, suskaidyta plinta visame kambaryje netrukus, sukurti malonus ir atsipalaiduoti.

Techniniai duomenys:

Bendras svoris: apie 190G

Dydis lempų gaubtų ir plug tiek: apie 12.8x8cm/5.04x3.15 colių

Pakuotės dydis: 10*10*16cm/3.94*3.94*6.30 colių

Pakavimo Sąrašas:

Aromaterapija Šildytuvas*1

Pastaba:

1. Įdėti kvepiančių Kvepalų eterinio aliejaus arba Vaškas tortų dangtis.

2. Prijunkite energijos tiekimą, įjungti jungiklį ir fragmentas yra visi pasiruošę užpildyti savo kambarį.

3. Įdėti ją, kai jūsų vaikai ar augintiniai negali lengvai liesti atveju deginimas, nes kai lempa dirba ji įkaitina stiklo dangtis ir umbra.

4. Nelieskite stiklo dangtis arba stiklo pusės iki kelių valandų po to, kai bus išjungti.

APMOKĖJIMAS: 1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga,TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO. 2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas po užsakymo. 3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Sumokėti.

PRISTATYMAS: 1) Mes tik laivas su jūsų patvirtino adresą.Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas prieš perkant. 2) Paprastai visi užsakymai bus išsiųsti per 1-2 darbo dienas nuo apmokėjimo patvirtinimo. 3) vežimas, Paštu, Oro Paštu, tik už mažiau nei 2 kg svorio prekių. 4) Jei jums reikia prekių labai skubiai ,prašome susisiekti su mumis DHL ar Fedex Laivybos ir kt.Mes apskaičiuoti siuntimo išlaidų už jus.Ji visada trunka apie 3-7 dienų atvykti.

GRĄŽINAMOSIOS išmokos: 1) Mes padarysime viską, kad padėti mūsų klientams.

2) Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 7 dienas nuo jūsų gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

ATSILIEPIMŲ: 1) Savo pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums. 2) Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas. 3) Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą. 4) Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: aromatas degiklis aliejus, elektrinis vaško žvakė išlydyti daug šilčiau, žvakė stiklas žvakių laikiklis, žvakė šilčiau žvakė, gaisro sunglass, metalo lydymo krosnis elektra, arbatinukas šilčiau, nepalas vaza, naftos šilčiau, degiklis vaškas.

Charakteristikos

Medžiaga Stiklas
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Kvepalų Šilčiau
Gamyba Žvakė Aromaterapija Krosnis
Taikymo Sritis Gyvenamasis Kambarys
Kištuko Tipas Elektros
Naudoti Kvapas Pašalinti/Sausinimas
Tipas Smilkalų Degiklis
Klasifikacija Smilkalai, Žvakės
Kosmetikos Funkcija NĖRA

Parašyti atsiliepimą

Kvepalų Šilčiau Plug-in Safe Aromaterapija Šildytuvas, Stiklo Vaškas Ištirptų Šiltesnis Su 3D Gaisro darbą Poveikis Nakties Šviesos Office Namų Dekoro

Kvepalų Šilčiau Plug-in Safe Aromaterapija Šildytuvas, Stiklo Vaškas Ištirptų Šiltesnis Su 3D Gaisro darbą Poveikis Nakties Šviesos Office Namų Dekoro

Savybės: 1. 3D kietas stiklo plug-in aromaterapija vaškas ištirptų šildytuvas. 2. Plug-in, aromaterapija vaško šildytuvas tinka labai pridedant dekoratyvinis paliesti ir meninio dizaino, sukurti atpalaiduojančią atmosferą bet kurioje patalpoje. 3. Yra lemputė.Naudoti 7-15W, 120V lemputes

Panašūs produktai: