VamsLuna Naujų Sportininkas Įranga, 6 Kambariai, Oro Suspaudimo Viso Kūno Masažas Atkūrimo Sistema Massager Terapija

VamsLuna Naujų Sportininkas Įranga, 6 Kambariai, Oro Suspaudimo Viso Kūno Masažas Atkūrimo Sistema Massager Terapija

Nauja prekė

€41.08

Apie prekę

Funkcija

- Prijunkite dviejų kojų, tuo pačiu metu naudoti - Padeda Sumažinti Kelio sąnario Problemų, Kojų ir Pėdų Patinimas, Vandens Susilaikymas, Spazmai ir Skausmas. - Pagerina Kraujo Apytaką ir Skatina Tinkamai Limfinės Sistemos. - Išskiria Nervų spaudimo ir Įtampos. / Padeda Mažinti Venų Nepakankamumą ir Išsiplėtusių Venų. - Puikiai Po Treniruotės arba Mokymas Sportininkams, Sporto Atkūrimo; Greitas Atsigavimas Visų Sportininkų. - Jokio Šalutinio poveikio.Prašome atkreipti dėmesį, tarpinė gali būti pakeista. -ŽAIDIMAS keisti ATKŪRIMO - yra labai novatoriškas sprendimas nešiojamų atkūrimo.Nebe auka, Atkurti, Bet su Atkūrimo Rankovėmis micro kompresorius.O mažų ir nešiojamų, ji suteikia vartotojams su dideliu galios -Universalus Kūno Raumenų Massager - Mūsų Rankovėmis funkcija pagrįstas ne įprastą kraujo tekėjimą skysčių per venas ir kraujagysles.Tai sumažina slėgį taikyti zonose.Jis gali būti naudojamas masažo klubai, šlaunys, blauzdos, pėdos, ir galūnes, visus vienu prisėdimu. Bioengineered Impulso Atkūrimo Sistema, Skirtingai nuo statinio suspaudimas, kad darbai nuspaudžiant skausmingas rajone, atkūrimo massager veikia dinaminis suspaudimas, kad tiesioginės įtakos pulso norma.Jis efektyviai veikia kaip raumenų siurblys, kad padidinti judėjimo kraujo ir skysčių visoje raumenis.Apskritai jis padeda raumenų regeneracija ir padeda sumažinti sustingimą, stresas ir skausmas -Suspaudimo Batai Sportininkai: prietaisas veikia kaip raumenų atkūrimo massager.Jis padeda greitas atsigavimas po intensyvios treniruotes ir fizinį aktyvumą.Jis veikia efektyviau už triathletes su skaitmeniniu valdymo gydymo sesijas.Atkūrimo sistema yra skirta būtent optimizuoti atkūrimo sistemos.Taip pat gidai kaip treneris, siekiant nustatyti galimą lygį rezultatų -Atitinka Kiekvieną Reikalavimą: dviejų kojų suspaudimas batai yra suprojektuoti taip, kad jie gali tilpti beveik bet sportininkas.Paprasta ir efektyvu naudoti, mes esame tikri, kad jums bus meilė mūsų Suspaudimo batai, ir jei ne grąžinti per 30 dienų grąžinti visą

RANKOS

JUOSMENS

KOJOS

Gerų Komentarų iš Klientų,

"Pagerinti Kraujo Apytaką ir Jaustis Labiau Energingi"

Nes Oro Suspaudimo Kojų Massager pagerinti savo apyvartą, tai padės jūsų kūnui jaustis labiau energingi.Ši energija taip pat gali padėti siekiant pagerinti sveikatos kojų, nes jums ir juda, kurios natūraliai gali skatinti savo apyvartą nuolat juda.

"Kas yra Oro Suspaudimo Kojų Massager?"

Oro Suspaudimo Kojų Massager yra įtaisas, skirtas padėti ne tik masažuoja kojas, bet išlaikyti juos sveikus ir jų apyvartą, veikia gerai.Jie yra labai naudinga naudoti, jei jūs linkę kenčia nuo mėšlungis, bloga cirkuliacija, ir net išsiplėtusių venų.

Žymos: rombas, oro purifi, oneplus 5 usb prievadas, vamsluna masažas, christma, masažas mediniai foot massager, oro suspaudimo kojų massager masažas, mat gumos masažas, analinis kaištis, pečių massager acupoint.

Charakteristikos

Standartinė Įtampa 220V
Prašymas Pėda
Galia aplink 29W
funkcija 3 Padidinti apyvartą
funkcijos 7 prisijungti dviejų kojų, tuo pačiu metu naudoti
funkcija 8 Reboot Recovery Sistemos, skirtos Greičiau atkurti Kiekvienas Sportininkas
Funkcijos 2 Sumažinti skausmas ir skausmingumas
Slėgio Diapazonas 3.99 kPa iki 34.66 kPa
funkcija 5 Mažinti Venų Nepakankamumą ir Išsiplėtusių Venų.
Funkcija 1 Skirtas Palengvinti Kojų Skausmai
Įtampa 110V to 220V
Prekės Pavadinimas VamsLuna
Funkcija 4 Kaip asmens, on-call masažas terapeutas
Darbo režimas 4 Režimai
Kilmės KN(Kilmės)
funkcija 6 limfos masažas
Kištuko Tipas ES Plug

Parašyti atsiliepimą

VamsLuna Naujų Sportininkas Įranga, 6 Kambariai, Oro Suspaudimo Viso Kūno Masažas Atkūrimo Sistema Massager Terapija

VamsLuna Naujų Sportininkas Įranga, 6 Kambariai, Oro Suspaudimo Viso Kūno Masažas Atkūrimo Sistema Massager Terapija

Funkcija - Prijunkite dviejų kojų, tuo pačiu metu naudoti - Padeda Sumažinti Kelio sąnario Problemų, Kojų ir Pėdų Patinimas, Vandens Susilaikymas, Spazmai ir Skausmas. - Pagerina Kraujo Apytaką ir Skatina Tinkamai Limfinės Sistemos. - Išskiria Nervų spaudimo ir Įtampos. / Padeda Mažinti Venų Nepakankamumą

Panašūs produktai: