Furgle Šiuolaikinių Žaidimų Kėdės, Kompiuterio Kėdė, Fotelis Rocking Sėdima Kėdė su PU Oda WCG Žaidimas Kėdės, Biuro Baldai

Furgle Šiuolaikinių Žaidimų Kėdės, Kompiuterio Kėdė, Fotelis Rocking Sėdima Kėdė su PU Oda WCG Žaidimas Kėdės, Biuro Baldai

Nauja prekė

€111.78

€153.13

-27%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Tai krėslų kolekcijos, jei kokybė atitinka vertė - dabar tai trunka stalo kėdės į visiškai naują lygį.Sukurta ergonomiška lenktyninio automobilio stiliaus su kontūrinis segmentuoti padding, aukštos atgal, ir integruota atrama galvai ir juosmens atrama, ši kėdė suteikia aukštos kokybės komfortas, ar naudojama per intensyvių žaidimų sesijų ar ilgos darbo dienos.Į tankiai kamšalu porankiai gali būti kairės žemyn į viršutinę kūno dalį paramos apversta aukštyn leisti nevaržomo judėjimo, kai reikia.Papildomos funkcijos apima sėdynės aukščio reguliavimas, pakreipti užrakinti, ir pakreipti įtampos kontrolės, ir 360 laipsnių pasukama.Softhread Oda ir kontrastingos spalvos akių apmušalai užbaigti šiuolaikišką, kokybišką išvaizdą ir pojūtį.Komfortas, stilius ir konkurencinga kaina šį kėdė, kad tai puikus papildymas jūsų namuose ar biure.Ši kėdutė atitinka arba viršija pramonės standartus, saugos ir tinkamumo vartoti termino, ir remia OFM limited lifetime warranty.

Šis žaidimų kėdė yra puiki dovana idėja vyrai, moterys, motinos, tėvai, vaikai, studentai, visų amžiaus grupių ir šventes, Kalėdas, Motinos, Tėvo, Valentino Diena, gimtadieniai, ypatingomis progomis.

Matmenys ir Specifikacijos Medžiaga:PU Oda Spalvos:Juoda/Juoda+Raudona/Juoda+Balta 1/Black + White 2/Balta +Raudona Bendras Dydis: 22" L x 21" W x (48"-52" )arba H, Atgal Dydis: 21" W x 32" H Sėdynės Dydis:22" L x 21" W Aukštis nuo žemės iki sėdynės: 20"-22.6"

Nauda iš mūsų produktai:

1. Palyginti PU:

Mūsų: Naudoti storesnis PU odos, kuri yra labiau minkštas ir atsparus hidrolizės ir oksidacijos.

Kita : Paprastosios PU be composite, lengva sugadinti, ir nėra atsparus hidrolizės ir oksidacijos.

2.Palyginti Rėmo:

Mūsų: Mes galime naudoti suvirinimo technologijos, suvirinimo kreko atsparumo su aukštos kokybės,visoms plieno, tvirtas ir patvarus, ar elektrostatinio purškimo nerūdijantysis gydymas ( geriau patvarumo), plieno vamzdžio storis yra didesnis nei pramonės standartas.

Kiti Naudoti bendrojo rėmo vamzdis su plonu storis , ir naudoti bendrojo suvirinimo technologijų(suvirinimo anti-kreko veikimas yra prasta)bendra kokybė yra nepakankama.Lengva rūdžių.

3.Palyginti Kempinė

Mūsų: kempine su didelio tankio atsimuša gerai, daugiau minkštas, ir veiksmingai sumažinti nuovargio, mūsų žaidimų kėdė laikomasi tarptautinių saugos standartų,,praeiti 100,000 nuovargis poveikio bandymų ir kėdės nugaros nuovargis pavertimo bandymo 120,000 kartus.

Kita: Atliekų sponge tankis nėra didelis atšokusio kamuolio.pagalvėlė grius ir nebėra patogus ir po ilgalaikio naudojimo.Be to, atliekų sponge naudoja daug klijai, formaldehido ir kitų kenksmingų medžiagų, kurios yra kenksmingos žmogaus sveikatai.

4.Palyginti Sėdynės Pagalvėlės

Mūsų : Naudoti U - formos ginklą nagų didelio stiprumo plieno rėmas, patogiau, naudojant kokybės kempinė ir atsparios gumos juosta.

6.Palyginti Siūlių

Mūsų : siūlių kėdės yra aiškios ir atitinka standarto.Visos kėdės yra be raukšlių. ·

Kita: siūlių yra labai ploni, ir raukšles ant kėdės yra akivaizdūs.

Kodėl verta rinktis mūsų gaminius?

-Sklandžiai & Rami 360 Laipsnių kampu Pasukami Ratukai: 100, 000 Geležinkelių bandymo, lenktynių stiliaus su PU drabužių, priešslydžio sistema ir grindų apsaugai.

-SGS 4 lygis Dujos Liftas: Su įgaliotas šalies ženklas, kad atsekti gamyba; Aukštojo grynas azotas; Modernizuotos storesnis cilindrų.

-Tvirtas Nailonas Bazė: Pjovimo dizainas, nailono bazė, linkę būti mažesnis žemės, maksimalus svoris galia yra 1136kg, kad visos kėdės yra tinkamas žmonėms, turintiems mažiau 400lbs.

-Nuimama Pagalvėlė: Didelio tankio formų formavimo putos kempinė; Ergonomiška atrama galvai ir juosmens atrama; Patogios ir minkštos, puikiai tinka atsipalaiduoti jūsų kaklo ir juosmens.

-U-formos Porankiai: ergonomiškai tinka žmogaus rankos; į Šoną, pasukti ir 7 Lygio aukštis reguliuojamas; Su minkštos PU suvynioti, patogiau.

-Anti-Collapse Vieta: Tvirtas sustiprinta sunkiųjų metalo rėmas; Anti-collapse kempinė, kurios tankis yra 50% didesnis nei bendrų kempinė naudojama žaidimų kėdė rinkoje (45g/cm⊃3; vs 30g/cm⊃3;)

-Tilt Mechanizmas: Aukštos gryno azoto atnaujintas storesnis cilindrų.Rasti jūsų patogi vieta su aukščio reguliatorius ir supimo funkciją.

-Metalinis Rėmas: Stiprus metalinis rėmas yra skirta skatinti tinkamą sėdėjimo poziciją.

-Reguliuojamas Funkcijas: Sėdima atlošas nuo 90° iki 180°(90⁰ patogus darbo modelį; 100⁰ kino ir vaizdo žaidimas, modelis; 120⁰ mobiliojo vaizdo žaidimas modelį; 170⁰-179⁰ miego modelį); 8 cm sėdynės aukštis leidžia reguliuoti kėdės puikiai tinka žmonių, iš 5.2' - 6 " aukštis.

Žymos: silla žaidėjus metalo, rožinė žaidimų kėdės, žaidimų karieta, vyrai kompiuteris, žaidimas sėdynės, offic lentelė, miegamasis furnitur, paramos pc žaidimų, salonas atrama, didelis fotelis.

Charakteristikos

Konkrečias Naudojimo Biuro Kėdė
Modelio Numeris žaidimų kėdė
Sulankstyti No
Prekės Pavadinimas furgle
Dydis 52"x28"x21"
Su Turėklai Taip
Tipas Pasukama Kėdė,
Medžiaga PU odos
Stilius Biuras/Kompiuterinė Kėdė
Bendro Naudojimo Prekybos Baldai
Su Voleliais Taip
Kambarys Namų Biuro/Studijų, Gyvenamasis Kambarys
Savybės Reguliuojamas Sėdynės Aukštis, Pagalvėlė, Minkšta Sėdynė, Sėdima
Kilmės KN(Kilmės)
Yra Sukiojamomis Taip
Spalvos Juodas/Black, Raudonas/Juodas, Baltas A/Balta BlackB/Balta, Raudona
Atlošo Aukštis <125mm->800mm

Parašyti atsiliepimą

Furgle Šiuolaikinių Žaidimų Kėdės, Kompiuterio Kėdė, Fotelis Rocking Sėdima Kėdė su PU Oda WCG Žaidimas Kėdės, Biuro Baldai

Furgle Šiuolaikinių Žaidimų Kėdės, Kompiuterio Kėdė, Fotelis Rocking Sėdima Kėdė su PU Oda WCG Žaidimas Kėdės, Biuro Baldai

Tai krėslų kolekcijos, jei kokybė atitinka vertė - dabar tai trunka stalo kėdės į visiškai naują lygį.Sukurta ergonomiška lenktyninio automobilio stiliaus su kontūrinis segmentuoti padding, aukštos atgal, ir integruota atrama galvai ir juosmens atrama, ši kėdė suteikia aukštos kokybės komfortas, ar naudojama

Panašūs produktai: