HTG-3AC Suvirinimo mašina Ultra-aukšto dažnio indukcijos šildytuvas mašina

HTG-3AC Suvirinimo mašina Ultra-aukšto dažnio indukcijos šildytuvas mašina

Nauja prekė

€586.62

€617.49

-4%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

PRODUKTO INFORMACIJA

Pagrindinė Funkcija:

1. Ultrahigh serija: aukšto dažnio, gali šilumos Φ 0,1 mm darbo dalių.

2. Mažas dydis, lengvas, mažas klaidų ir energijos taupymo. (kuris gali sutaupyti energijos iki 70 proc., palyginti su stiklo keramikos vakuuminio vamzdelio aukšto dažnio šildymo įrenginys)

3. Ji gali užtikrinti tvirtą suvirinimo taškas, kuris yra malonus ir subtilus išvaizdos, integralas geometrinė konfigūracija, puiki paviršiaus grūdų, visiškai kristalinė struktūra iš vidaus metalo dalis, apribota prisijungimo asortimentą ir panaikinimo akivaizdu, suvirinimo mazgas.

4. Apie dešimties rūšių kaltės apsaugos ir ekranas nuo srovės, nei įtampos, vandens trūkumas ir etapo trūksta, gali užtikrinti didesnį patikimumą ir ilgaamžiškumą.

5. Jis yra taikomas suvirinimas sankaba ir įdėklai, naudojami metalo, stiklo, gamybos, taip pat elektros prietaisų ir elektronikos pramonės, ne-kontaktinio suvirinimo vidaus dalys nedidelio dydžio relės, aukšto slėgio šaldymo dalys, skrybėlės, papuošalai, dekoratyviniai metalo dirbiniai, meno dirbiniai.

HTG-03AC Programas :

1. Litavimo kietuoju lydmetaliu medžiagos: vario ir žalvario litavimo, volframo plieno ir nerūdijančio plieno litavimui kietuoju lydmetaliu, geležies ir vario litavimo, aliuminio ir vario litavimo kietuoju lydmetaliu ir kitų metalų litavimui.

2. Akiniai, suvirinimo, žvejybos įrankių, suvirinimo, aparatūra, prietaisai, suvirinimo.

3. Karbido pjūklas ir pjūkliškai dantytą suvirinimo, karbido ašmenys suvirinimo.

4. Juvelyriniai dirbiniai, laikrodžiai, virinimą.

5. Elektronikos pramonė: variklio rotoriaus karšto bendradarbiauti, sidabro elektrodo litavimo ir litavimo alavas.

6. Metalo implantai, lemputes kovoti su elektrodu.

7. Grupė aksesuaras litavimo, golfo galvą, vamzdžių suvirinimo.

8. Ryšio įranga, litavimo, vario bendraašio kabelio jungtis, lituoti ir pan.

Pagrindinės Dalys Įžanga :

1.Vokietijos "SIEMENS" INFINEON IGBT Modulis. ( 40-60KHZ virpesių dažnis, greitas reagavimo laikas, superhigh stabilumo, beveik spatter nemokamai suvirinimo )

2. Japonija Nichicon elektrolitinius kondensatorius. ( filtro kondensatorių )

3. Importuotų tranzistorius integruota blokas.

4. Visi vandens vamzdis naudoti thermostability, Aukšto slėgio atsparumas geriausios kokybės medžiagos.

5. Pagrindinės kortelės, signalo grandinės, ratai plokštės,valdymo plokštės ir komponentai yra patvirtintos: "Toshiba", "Hitachi", "Motorola", geriausių Kinijos gamintojai.

6. Tarptautinė pažangių visi-solid-state puslaidininkinių galios įrenginiai.

7.Techniniai privalumai:puikus valdymas, signalizacijos ekranas grandinės, gauti visiškai automatinio stebėjimo dažnumas, nuolat reguliuojamas vairo, saugus, patikimas apsaugos,aiškiai ir tikslumo duomenų rodymo ir pan.

8. Pranašumas Privalumai: greitas šildymas, platus, mažas dydis, lengvas montavimas, paprastas valdymas, mažos energijos sąnaudos, didelis našumas.

TAIKYMO SCHEMA ĮRANGA

DUK

Jūs esate gamintojas ar trad kompanija?

Mes esame gamintojas.Mūsų gamykloje gaminti ir eksportuoti visų rūšių indukcinio kaitinimo mašina.Mes taip pat gali kurti ir plėtoti indukcinio kaitinimo staklės pagal jūsų poreikius.

Nuoširdžiai kviečiame apsilankyti mūsų gamykloje ir susisiekite su mumis.

Gali turiu bandinio prieš I vieta užsakymą?

Taip, bandinio bus galima, jei reikia.

Kaip apie jūsų standartinė pristatymo dieną?

Jei turite laikymo bus 1day.jei turi pateikti 7-10 dienų.Mūsų bendrovė teikia just-in-time pristatymo.

Jei mašina sugestų, ką aš galiu padaryti?

Jei gedimas sukeltas ne dirbtinis priežasties metu garantija (1 metai) , mes atsiųsime atsarginių dalių jums nemokamai.Ir pateikti techninę konsultantas, bet kuriuo metu.

Kaip apie savo gamyklos paslauga?

Išankstinio pardavimo paslauga:

1: Mes rekomenduojame tinkamiausia mašina jums

2: galime pasiūlyti mėginio bandymų paramos.

In-pardavimo paslauga:

1: Mes gaminame mašina pagal atitinkamus techninius standartus.

2: Griežtai patikrinti, ar mašina iki gimdymo

3: Pristatymo laiku.

Po pardavimo paslaugos:

Jei turite kokių nors klausimų, gavęs prekes, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes suteikiame geriausias sprendimas

Kodėl verta rinktis jūs?

Daugiau nei 10 metų patirtį indukcijos šildymo srityje.Mūsų šildymo įrangos eksporto į Ameriką , Rusiją, Pietryčių Azijoje, Afrikoje ir Europoje, ir kt.Greitai, laiku ir patikimas aptarnavimas po pardavimo, Klientų ir Kokybės pirmas.

Priima naujausią MOSFET , IGBT galios vienetai ir dažnio konversijos kontrolės metodus, didelis našumas, mažas energijos suvartojimas ir didelis šviesos galia. (Naudoti Vokietija SIMENS INFINEON ANT IGBT)

PRISTATYMAS

GAMINT. INFORMACIJA

Apie mus:

Dongguan Haituo Elektromechaniniai Įrenginiai, pastatytas 2007 m., Yra profesionalių gamintojas indukcijos šildymo įranga.Mūsų įmonė gali projektavimas ir gamyba, suvirinimo įranga, terminio apdorojimo įranga ir nestandartinių automatinio suvirinimo įranga, įvairūs gaminiai pagal klientų poreikius, siekiant patenkinti klientų poreikius faktinę gamybą ir sukurti specialią įvesties įtampos skirtingų įtampos lygis kai kuriose šalyse.Vidutinio ir aukšto dažnio indukcijos šildymo įranga.Parduodame prietaisų visą žodį, įskaitant Amerikoje, Rusijoje, Pietryčių Azijoje, Afrikoje ir Europoje, ir pan., Ir mes visada tvirtai tikiu, kad mūsų geriausią kokybės ir paslaugų klientai tiki mumis.

KVIEČIAME SUSISIEKTI SU MUMIS:

Garantija metams, šis produktas yra vieneri metai ( ne žmogaus sužalojimą)

Produktas yra individualus , todėl nėra keičiami. (Jei reikia grįžti, pirkėjas turi padengti krovinių, ir užtikrina, kad produktas neturi įtakos pardavėjo antra pardavimas)

Žymos: esabe suvirinimo mašina, mini puslaidininkių, ih indukcijos šildytuvas, 220v indukcijos šildytuvas, electr šildytuvas, oficialiai priimti į tarnybą šilumos, handeled indukcijos šildytuvas, 2000w šviesolaidiniai šildytuvas, plytelių, indukcijos suvirintojas.

Charakteristikos

Modelio Numeris HTG-3AC
Prekės Pavadinimas hairuituo
Įtampa 220V
Kilmės KN(Kilmės)
Galia 3KW

Parašyti atsiliepimą

HTG-3AC Suvirinimo mašina Ultra-aukšto dažnio indukcijos šildytuvas mašina

HTG-3AC Suvirinimo mašina Ultra-aukšto dažnio indukcijos šildytuvas mašina

PRODUKTO INFORMACIJA Pagrindinė Funkcija: 1. Ultrahigh serija: aukšto dažnio, gali šilumos Φ 0,1 mm darbo dalių. 2. Mažas dydis, lengvas, mažas klaidų ir energijos taupymo. (kuris gali sutaupyti energijos iki 70 proc., palyginti su stiklo keramikos vakuuminio vamzdelio aukšto dažnio šildymo

Panašūs produktai: