Westrock 3910mAh C11P1326 Baterija ASUS MeMo Pad 7 ME7610C ME7610CX ME176C ME176CX Tablet Pc

Westrock 3910mAh C11P1326 Baterija ASUS MeMo Pad 7 ME7610C ME7610CX ME176C ME176CX Tablet Pc

Nauja prekė

€6.59

Apie prekę

modname=ckeditor

Apie produktą

1. Aukštos kokybės Baterija

2. Pakeisti akumuliatorių, kuris silpnai arba neveikia.

3. Kiekvienas elementas turi būti patikrinta ir geros būklės, prieš pristatymas

4. Profesionalus montavimas yra labai rekomenduojama ( už įmontuota baterija).Mes negali būti atsakinga už bet kokią žalą jūsų mobilusis telefonas/mobilusis telefonas gali sukelti metu keičiasi atsarginės dalys

Apmokėjimas :

1. Mes priimame mokėjimus www.agroinn.lt svetainėje tik.Kai jūs padaryti sumokėti, palikite savo telefono numerį, kuriuo reikia pristatymas.

2. Prašome sumokėti per 10 dienų po aukciono pabaigos.

Pristatymas:

1. Mes laivas visame pasaulyje.Visos prekės yra vežamos iš Kinijos oro paštu.

2. Normlly Dauguma paketas bus pristatytas 20-60 Darbo dienas, priklauso nuo pirkėjo buvimo vietos.

3. Mes tik laivas www.agroinn.lt adresas pirkėjas.mes neprisiimame pakeitė adresą.

4. Tarptautinių pristatymo, laivybos laikas yra beveik iš mūsų kontrolės, todėl prašome patikrinti numatomą atvykimo laiką, prieš jums pirkti.Jei pristatymo metu yra už ką jūs galite priimti, prašome nusipirkti vietos.

5. Laivybos laikas galiausiai priklauso nuo to, kurjerių paslaugų bendrovės, Mes nesame atsakingi dėl bet kokių įvykių, vėlavimų ar kitų klausimų, kurie yra atsakinga už laivybos paslaugos.

Tarptautinės Pirkėjai - Atkreipkite Dėmesį:

a).Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

b).Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, ką šie papildomi kaštai bus prieš siūlymą/pirkti.

c).Prekės laivų darbo dienomis tik ir mes negali pasiūlyti šeštadienis, sekmadienis ar atostogų pristatymo.

d).Atminkite, kad pristatymo laikas gali skirtis, ypač piko metu, arba netikėtų oro sąlygų.

Atsiliepimai:

Mes automatiškai palikti teigiamą atsiliepimą visiems, kurie turi baigti sandorį ir palikite mums teigiamų atsiliepimų.Nepamirškite, kad mums PENKIAS ŽVAIGŽDUTES ant visų Išsamios Pardavėjo įvertinimų.

Mažai tikėtinu atveju jums yra nepatenkinti sandoriu, prašome susisiekti su mumis prieš jums pateikti savo vertinimą.Mes tikime, kad viskas gali būti išspręsta komunikacijos.

1. Mes siekiame suteikti jums geriausias paslaugas, Kaip mes veikia www.agroinn.lt verslą, savo teigiamų atsiliepimų ir 5-žvaigždučių DSRs yra gyvybiškai svarbi mums~!Siekiant suteikti jums geriausias paslaugas , prašome gydyti sandorio gana.Grįžtamasis ryšys yra tiesiog tai, ką mes siekiame.

2. Prašome susisiekti su mumis pirmieji gauti geresnį sprendimą prieš atidarant ginčų.Ačiū.

3. Mes siekiame 5-žvaigždučių paslaugas, nurodant, iš anksto mūsų politikai, mūsų laivybos normos ir pristatymas dažnį.Jei jums buvo malonu su šiuo sandoriu, prašome reaguoti su visų 5 žvaigždučių!Jei jums nėra malonu, tiesiog leiskite mums žinoti, per e-mail, o ne palikti žemas balas, ir mes padarysime viską, kad ją išspręsti.

Grąžinimo Politika:

1. Visas prekes stengiamės išbandyti prieš siunčiant.Grąžinamas prekes turi būti nenaudota, originalioje būklės ir apima visus priedus.Bet kokią avariją, ar ne-profesionalus montavimas prekių, mes negalime pakeisti.Laivybos išlaidos nėra grąžinamos.A išteklių atkūrimui mokestis gali būti taikomas tik tada, jei prekė yra naudojamas.

2. Grįžti laivyba turi būti apmoka Pirkėjas.Mes apmokės pašto išlaidas pakeitimo pirkėjui.Mes nėra atsakinga už bet kokių muitų ar importo mokesčius.

3. Mes įdarbinti kiekvieną išteklius, siekiant užtikrinti, kad jūsų prekė pakeičiama greitai ir be vargo.Prašome susisiekti su mumis dėl bet kokio produkto ar paslaugos klausimus prieš Atvirą atveju dėl www.agroinn.lt sprendimas.

Žymos: me176cx, tf101, hack, tablečių asus baterijos, kontrolės paviršius, pastaba lipni, rašalo antspaudas, asus memo pad, gyvenimo rc, 37 baterija.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas westrock
Baterijos talpa 3910mah
Suderinamos Prekės Asus
Modelio Numeris C11P1326
Pakuotė No

Parašyti atsiliepimą

Westrock 3910mAh C11P1326 Baterija ASUS MeMo Pad 7 ME7610C ME7610CX ME176C ME176CX Tablet Pc

Westrock 3910mAh C11P1326 Baterija ASUS MeMo Pad 7 ME7610C ME7610CX ME176C ME176CX Tablet Pc

modname=ckeditor Apie produktą 1. Aukštos kokybės Baterija 2. Pakeisti akumuliatorių, kuris silpnai arba neveikia. 3. Kiekvienas elementas turi būti patikrinta ir geros būklės, prieš pristatymas 4. Profesionalus montavimas yra labai rekomenduojama ( už įmontuota baterija).Mes

Panašūs produktai: