Kingchuxing 1 tb SSD SATA 3 Kietasis Diskas 2.5 Colių 2tb 128gb 256 gb 512 gb Vidinis Kietasis Valstybinė Ratai ssd диск Nešiojamas Desktop

Kingchuxing 1 tb SSD SATA 3 Kietasis Diskas 2.5 Colių 2tb 128gb 256 gb 512 gb Vidinis Kietasis Valstybinė Ratai ssd диск Nešiojamas Desktop

Nauja prekė

€10.87

€23.12

-52%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Kingchuxing 2.5 SATA 3 512 GB SSD

1. Gamyklos Tiesiogiai 2. Žemiausia kaina 3. Paramos Grąžinimo&Grąžinimo Politika 4. Aukščiausio veiksmingumo 5. 3 metų garantija

Į K525 serijos kietosios būsenos kaupikliai yra vienas iš geriausių produktų, mes manome,.Jis gali būti naudojamas ant stalinius kompiuterius, nešiojamuosius kompiuterius ir viskas viename " kompiuteriai ir suderinama su visų dabartinių procesorių.Siekiant, kad ši aikštė dalykas, gerai jaustis, turime pridėta anodavimas procesas, shell, kuri yra panaši į grūdėta matinis jaustis odos ir yra labai patogus laikyti rankoje.

Nes jis yra metalinis korpusas, ji taip pat turi puikius šilumos išsklaidymo, kad aukšta temperatūra ir dažnio sumažinimas neturi įvykti, kai didelius failus yra parašyti ar perskaityti.

Daugelis vartotojų yra įdomu, ar įdiegti plataus programinės įrangos solid-state drive bus pagerinti programinės įrangos.Atsakymas yra tikrai geresnis, nes 4K skaitymo ir rašymo rezultatų kietojo kūno diskai yra kelis kartus ar net dešimt kartų, kad mechaninių kietųjų diskų.Tuo pačiu metu, senėjimo laikas 4k failą skaityti, taip pat bus sumažintas.

Taikymo scenarijus

Sąsaja Įžanga

Į SATAIII sąsaja turi teorinį pralaidumą 6GB / S, kuris gali patenkinti poreikius dauguma žmonių.Didelis vieną failus turite gerą patirtį, kai jie raštu ar skaityti iš eilės.Tačiau, mes vis dar tikiuosi, kad jūs galite patvirtinti, ar jūsų kompiuteris turi SATA sąsajos prieš perkant, kad būtų išvengta pirkimo klaidų.

Valdytojas Įžanga

K525 priima dabartinę puikus valdytojas SMI SM 2258XT, kuri yra labiausiai subrendęs vieną atviro kodo solid-state hard disk sprendimus ir turi labai gerus rezultatus.

SMI SM 2258XT palaiko Duomenų Nustatyti Valdymo komandą, Analizės ir Ataskaitų Technologija.Duomenų saugumo paramos Statinių Duomenų Atnaujinimo, Pasaulio dėvėti lyginimo algoritmą renginiai programą, tuo pat metu apsaugant savo duomenis, jis gali geriau sumažinti energijos suvartojimą.

Našumo Testavimas

Skiriasi nuskaitymo ir įrašymo greitis įvairios talpos, skirtingų "windows" versija, ar kompiuterio modelis vis dar yra greičio skirtumai, todėl prašome su jais elgtis racionaliai.Dauguma kartų, greitis nešiojamas turėtų būti mažesnė nei Darbalaukio.

Kokybės Kontrolė

Mes turime sudėtingų tyrimų laboratorijos, gamybos Ssd.Kiekvieną VSD turi atlikti keletą griežtų kontrolės procedūrų, kol ji galės būti pristatytas į savo rankas, todėl prašome būti 100% tikri, apie mūsų produktus.

Apie Laivybos:

1,įsitikinkite, adresą , telefono numerį, pašto kodą ir pavardę(rusijos draugas turi būti vardas, pavardė), yra teisingi ,pateikdamas užsakymą.jei padarėte užsakymą ir norite išspręsti imformations , prašome anuliuoti jo užsakymą, ir vėl pertvarkyti. 2,sklypas bus išsiųsti per 1-3 dienas po apmokėjimo pašalinta. 3,Pagal www.agroinn.lt Standartinis Pristatymas , ypatingi reikalavimai, padaryti įrašą į praneškite mums. 4,DHL shipping yra ne remti atokiose vietovėse.(jei jums priklauso atokiose vietovėse, tada už papildomą mokestį reikės mokėti) 5,Nes importo politikos šalyse yra skirtingi, jei muitinės procedūras reikia sumokėti tarifus, pirkėjams reikia mokėti tarifus. 6,Prašome nepalikite us1-3 mažai balų, nes laivybos problema,jei jūs negalite gauti sklypas ,prašome susisiekti su mumis pirmą, kreipkitės į sprendimus.

Susisiekite su mumis:

1,Mūsų darbo laikas 6:00 P. M - 3:00 A. M ( Ramiojo vandenyno Laiku ), nuo pirmadienio iki šeštadienio ,Išskyrus švenčių dienas. 2,Prašome susisiekti su mumis www.agroinn.lt pranešimą tik. 3,atsižvelgiant į laiko skirtumą tarp šalių, mes pasistengsime atsakyti kuo greičiau mes gauti žinutę . 4,Jei esate sluoksninė su mūsų daiktų, Prašome palikti mums savo teigiamų atsiliepimų su Nuotraukomis. 5,Prašome nedvejodami palikti neigiamą atsiliepimą, prieš susisiekdami su mumis.Mes padarysime viską, ką galime spręsti savo problemas.Pateikti neigiamų atsiliepimų nėra vėlu, jei problema nėra išspręsta.

Apie Garantija:

1.Visi mūsų daiktai palaiko 3 metų garantija. 2.Prašome susisiekti su mumis pirmą, jei jūs patenkinti problemų, mes jums sprendimai 3.Prašome žinoti, kad visi laivybos mokestis už grąžinimas arba mainai yra pirkėjo pareiga.

Žymos: greitas ssd "samsung", vsd 240 asus, w cpu, ssd, kindspec, vsd 1t tb, hd ssd, hd 128gb ssd, m2 nvme, hp nešiojamas kompiuteris.

Charakteristikos

Pakuotė Taip
Svoris 110g
Kilmės KN(Kilmės)
Stilius 2 atminties kortelės ssd
Modelio Numeris 2.5 SATA3 512 GB Nešiojamas
SSD Talpa 120GB/64GB/240GB/256 GB
Garantija 3 metai
Naudojimas ssd disko pc kompiuteris, nešiojamas kompiuteris
Stilius 3 vidinis standusis diskas
Stilius 1 vidinio kietojo disko
Sąsajos Tipas SATAII
Sertifikavimo ROHS
Stilius ssd
Valdytojas SMI2258
Prekės Pavadinimas Kingchuxing
Prašymas ultrabook
Laikymo temperatūra -20~70Celsius
Tipas Vidaus
Dydis 2.5"
Nand "Flash" Tipo TLC
Prekės Būklė Naujas
Skaitymo/Rašymo Greitis Read450~562MB/s, Write340~400MB/s
Darbinė Temperatūra 0~70Celsius
Matmenys 100.0 mm*70.0 mm*7,0 mm

Parašyti atsiliepimą

Kingchuxing 1 tb SSD SATA 3 Kietasis Diskas 2.5 Colių 2tb 128gb 256 gb 512 gb Vidinis Kietasis Valstybinė Ratai ssd диск Nešiojamas Desktop

Kingchuxing 1 tb SSD SATA 3 Kietasis Diskas 2.5 Colių 2tb 128gb 256 gb 512 gb Vidinis Kietasis Valstybinė Ratai ssd диск Nešiojamas Desktop

Kingchuxing 2.5 SATA 3 512 GB SSD 1. Gamyklos Tiesiogiai 2. Žemiausia kaina 3. Paramos Grąžinimo&Grąžinimo Politika 4. Aukščiausio veiksmingumo 5. 3 metų garantija Į K525 serijos kietosios būsenos kaupikliai yra vienas iš geriausių produktų, mes manome,.Jis gali būti naudojamas ant stalinius kompiuterius,

Panašūs produktai: