Aukso Pantera Mygtukai Ruched Nėrinių V Kaklo Pusė Rankovės Peplum Undinė Šalies Moterų Suknelės Midi Bodycon Juoda Elegantiška Suknelė

Aukso Pantera Mygtukai Ruched Nėrinių V Kaklo Pusė Rankovės Peplum Undinė Šalies Moterų Suknelės Midi Bodycon Juoda Elegantiška Suknelė

Nauja prekė

€50.67

€64.96

-21%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Realios Nuotraukos iš Klientų, Ačiū!

Pastaba: drabužių dydį informacija yra nuoroda, prašome leisti 1-3cm skirtumai dėl rankinis matavimas.

1 colis = 2,54 cm

Dydis Info:

S krūtinė 82cm, liemuo 66cm, hip-90cm, rankovės 33cm, ilgis-120cm

M krūtinė 86cm, liemuo 70cm, klubų 94cm, rankovė 34cm, ilgis 121cm

L krūtinė 90cm, liemuo 74cm, hip-98cm, rankovė 35cm, ilgis 122cm

Dear friend, prašome patikrinti dydžio diagramos, kai jūs pateikiate užsakymą.Mes nuoširdžiai tikimės, kad jums gali pirkti drabužius, kad tilptų puikiai.

Jei nesate tikri dėl dydžio, prašome palikti savo svorio ir ūgio informacijos, kai jūs pateikiate užsakymą, todėl, kad aš gali padėti jums pasirinkti tinkamą dydį.Ačiū už supratimą.

Medžiagos,: 4%spande, 96%poliesteris

Paramos didmeninės ir mažmeninės, ir dropshipping.

la Mode kilimo ir tūpimo Tako Gyvenimas yra daugiausia užsiima hign-end womenswear, sławna dress, o podiumo modelių drabužių.

Mes džiaugiamės, kad sukurti energingas, įdomus ir redagavo paskirties pasaulio pardavimas shopper skambinti savo.

Aukštos Kokybės ir Efektyvumo-iki-Kainos Santykis.

la Mode kilimo ir tūpimo Tako Gyvenimą priima visa, MasterCard ir banko pavedimu.Taip pat galite mokėti pasirinkite debeto kortelėmis (įskaitant " Maestro, Solo, Carte Bleue, PostePay, CartaSi, 4B ir Euro6000.

a1z10.3-c.w4002-587058740.35.4a583f179xEsOS&id=573303702202

Ar palikti teisę-pristatymo adresas su mumis, kai jūs atliekate mokėjimo, todėl, kad pakuotėje gali būti siunčiami teisingai.

Hongkong Post Oro Pašto imsis 10-20 darbo dienų arrvie.

EMS imsis 6-12 dienų arrvie.

DHL imsis 3-7 darbo dienų atvykti.

Mainai

Tai nemokama keitimosi elementai yra skirtingo dydžio, remiantis atsargų prieinamumą.Jei jums yra įsikūrusios ne Kinija, jums reikės mokėti muitus savo pakeitimas elementas.

Atkreipkite dėmesį, kad mes tik galime pasiūlyti dydis mainai.Jei norite pasikeisti savo prekės alternatyvaus stiliaus, mes rekomenduojame, kad jūs jį grąžinti parduotuvė kredito ir pirkti naują elementą atskirai.

Grįžta

Daiktai turėtų būti grąžinamas, naujas, nepanaudoti ir su visais drabužis žymes dar pridedamas.Grįžta, kad yra pažeistos, pažymėti arba pakeisti negali būti pripažįstami ir gali būti nusiųsti atgal klientui.

Atkreipkite dėmesį, kad mes nepriimame jokių grąžinti be susisiekite su mumis iš anksto.Ačiū už jūsų supratimą.

Jeigu esate patenkinti elementus, prašome palikti mums 5 Žvaigždžių Atsiliepimų .Bet kokiu atveju, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą, mes stengiamės dirbti su jumis, siekiant ją išspręsti.

Mes dėjome visas pastangas, kad būtų rodomas kaip įmanoma tiksliau, spalvas, mūsų produktų, kad ant mūsų parduotuvėje.Tačiau, kaip kompiuterių monitoriai skiriasi, mes negali garantuoti, kad jūsų monitoriaus ekraną iš bet kokios spalvos bus visiškai tikslūs.

Žymos: suknelė moteris, moterų diržas, aukso magija rankovėmis, suknelė aukso, suknelė wetlook, žemų dažnių diržas, one piece suknelė su striukė, medžiaga office suknelė, akių bodycon suknelė aukso, dekoras aukso pantera.

Charakteristikos

Rankovės Ilgis(cm) Pusė
Apdaila Nėriniai
Siluetas Trimitas / Mermaid
Prekės Pavadinimas Showii Alice La
Amžius Amžius 35-45 Metų
Suknelės Ilgis Vidurio Blauzdos
Rankovės Stilius Reguliariai
Medžiaga Spandex
Sezonas Vasaros
Modelio Tipas Kietas
Kilmės KN(Kilmės)
Aprašymas skraiste moulante
Modelio Numeris Moterų suknelė vasaros 2019
Stilius Biuro Panele
Talėja imperija
Iškirpte V-Kaklo
Lytis MOTERIS

Parašyti atsiliepimą

Aukso Pantera Mygtukai Ruched Nėrinių V Kaklo Pusė Rankovės Peplum Undinė Šalies Moterų Suknelės Midi Bodycon Juoda Elegantiška Suknelė

Aukso Pantera Mygtukai Ruched Nėrinių V Kaklo Pusė Rankovės Peplum Undinė Šalies Moterų Suknelės Midi Bodycon Juoda Elegantiška Suknelė

Realios Nuotraukos iš Klientų, Ačiū! Pastaba: drabužių dydį informacija yra nuoroda, prašome leisti 1-3cm skirtumai dėl rankinis matavimas. 1 colis = 2,54 cm Dydis Info: S krūtinė 82cm, liemuo 66cm, hip-90cm, rankovės 33cm, ilgis-120cm M krūtinė 86cm, liemuo 70cm, klubų

Panašūs produktai: