"Logitech" G304 LIGHTSPEED Variklio 1MS Ataskaita Norma Belaidžio Žaidimų Pelės KDA Nešiojamojo kompiuterio Darbalaukio Profesionalus Kompiuterių Pelės

"Logitech" G304 LIGHTSPEED Variklio 1MS Ataskaita Norma Belaidžio Žaidimų Pelės KDA Nešiojamojo kompiuterio Darbalaukio Profesionalus Kompiuterių Pelės

Nauja prekė

€35.67

€71.32

-49%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

"Logitech" G304 LIGHTSPEED Wireless Gaming Pelių HEROJUS Variklio 12000DPI 6 Mygtuką, 1MS Ataskaita Norma KDA Ltd Edition

Ypatybė:

1. HEROJUS Jutiklis

HEROJUS yra revoliucinis naujas optinis jutiklis, sukurta " Logitech G pristatyti klasės lyderio veiklos ir iki 10 kartų energijos vartojimo efektyvumą (lyginant su ankstesniais leitenantas).HEROJUS jutiklis užtikrina itin tikslų ir nuoseklų veiklos su nuline išlyginimo, filtravimo arba pagreitis nuo 200 iki 12,000 DPI.G304 gali išsaugoti iki 5 profilių su iki 5 DPI lygiai kiekvienam laive atminties.

Belaidžio LIGHTSPEED

Per " end-to-end inžinerijos ir dizaino, Logitech G sukurtas tvirtas belaidis sprendimas, siekiant išspręsti pagrindines problemas, latency, stabilumą, ir ryšiai su išor. prt.Galutinis rezultatas yra LIGHTSPEED, pro-grade belaidis sprendimas, kad pasiekia laidinio-kaip spektaklis.

2. Ultra-Ilgas Baterijos Veikimo Laikas

HEROJUS jutiklis ir LIGHTSPEED belaidžio pristatyti ekstremalių efektyvumą, kad jums žaidimas mėnesių.Ji užtikrina iki 250 valandų paleisti į mirti tik vieną AA tipo bateriją.Jis gali būti koreguojamas trukti iki 9 mėnesių tipiškas naudoti Ištvermės režimu, kuris gali būti pasirinktas per Logitech Žaidimų Programinė įranga.Išbandytas su "Logitech" G240 Žaidimų Pelės Mygtukai Logitech Žaidimų Programinė įranga, taip pat indikatoriaus lemputė, G304, praneš jums, kai 15% akumuliatoriaus lieka.

3. Ultra-Lengvas

Prie " Logitech G, bevielė žaidimų pelės nebūtinai turi būti sunkus.G304 yra labai lengvas, ateina tik 99 gramus, tapo įmanoma dėka lengvas mechaninis dizainas ir itin efektyvus baterijos naudojimo.

4. 6 Programuojami Mygtukai

G304 pirminės jungikliai, ir kairėje, ir dešinėje, yra skirti 10 milijonų paspaudimų.G304 taip pat turi artimųjų spustelėkite, DPI, mygtukas ir du šoniniai mygtukai, kurie gali būti užprogramuotas jūsų pageidavimus, naudojant " Logitech Žaidimų Programinė įranga (LGS).

5. Mechaninė Mygtuką Įtempiamųjų

Mechaninė mygtuką tempimo atskirti mygtukai pagerina suderinamumą kairės ir dešinės pirminės pelės mygtukų ir padeda sumažinti jėgą, reikalingą spausti.Tai lemia trapumą, patikimas mygtuką atlikti galite priklauso nuo to, į net labiausiai intensyvių žaidimų sesijų.

6. Žaisti Bet Kur

Patvarus, lengvas dizainas su maža pėdsaką ir built-in USB nano imtuvas, sandėliavimo, kad G304 puikus kelionių kompanionas.

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: K/DA G304 LIGHTSPEED Belaidžio Žaidimų Pelės

Taikymo Sritis: E-sports games

Prisijungimo būdas: Belaidis

Belaidė technologija: LIGHTSPEED Belaidžio

Jutiklis: HEROJUS

Rezoliucija: apie 200-12,000 DPI

IP: apie 400IPS

Ataskaita norma: veikimo režimu: apie 1000Hz (apie 1 milisekundės)

Jutiklis: Ištvermės režimu: apie 125Hz (apie 8 milisekundės)

Skaičių mygtukai: 6

Baterijos tipas: 1 AA baterijos (neįtraukta)

Taikoma sistema: Windows 7 "ar naujesne versija, macOS 10.11 arba aukštesnė versija, skirta "chrome" os

Dydis: 116.6x62.15x38.2mm/4.6x2.4x1.5in (1mm=0.039 in)

Svoris: 99g

Pastaba: 1. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

2. Prašome leisti 1-3cm dydžio skirtumas dėl rankinis matavimas.

3. Prašome suprasti, ir įsitikinkite, kad jūs don ' t mind, tai prieš jums pasiūlymą.

Paketai:

1 X Bevielė Pelė

1 x LIGHTSPEED USB Nano Imtuvas

1 X Imtuvas Ilgiklis

1 x Vartotojo Dokumentacija

1. Visi daiktai bus tikrinamas du kartus ir gerai supakuoti, prieš siunčiant.Straipsniai

bus išsiųstos per 3-7 darbo dienas po to, kai klientai moka užsakymą.Nes mes tūkstančiai kad everydays.Turime pasirūpinti, siuntos vieną užsakymą vieną užsakymą.Mes atsiųsime produktų, jums artimiausiu metu.

2. Mes tik laivas Patvirtino, kad adresas.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

3. Ji paprastai trunka apie 20-60 darbo dienų pristatantis sklypo paskirties(už atokiose vietovėse,tai gali užtrukti šiek tiek laiko).Tuo tarpu,galite pasirinkti DHL Express sutrumpinti laivybos laikas, jei jums reikia, kad skubiai.

4. Jei negaunate kad per 60 darbo dienų,prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą Grįžtamąjį ryšį,mes padarysime viską, kad padėti jums išspręsti problemą.

1. Jei nesate patenkintas su elementą, kai jūs jį gauti,prašome grąžinti ją grąžinti ją per 10 dienų pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.Prašome susisiekti su mumis prieš jums grąžinti.

2. Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir turėsite pateikti mums laivybos sekimo numerį ir konkrečias priežastis grįžti.

3. Mes grąžinsime jums visą pinigų,upone gavimo elementą į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai apima.

4. Jei prekė yra pažeista transportuojant ar negali būti naudojamas įprastai,prašome susisiekti su mumis nekilnojamojo nuotraukas elementus ir mes grąžinsime jums pinigus.

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Jūsų pasitenkinimas yra mūsų prioritetas!

I f gausite, kad ir ji yra geros būklės,mes būtume dėkingi, jei galėtumėte palikti 5-Žvaigždučių Teigiamų Atsiliepimų dėl šio sandorio.

Priešingu atveju mes būtume dėkingi, jei galėtumėte susisiekti su mumis prieš paliekant 1-os iki 3-Žvaigždučių Atsiliepimus,mes su malonumu tenkinančio sprendimo.

Žymos: logitec mx ergo, pelės, g304 logitech, mause sem fio, lqs žaidimų pelės, lagitech g pro, "logitech", g305 logitech, "logitech" pelės, žaidimas lol kda.

Charakteristikos

Tipas 2.4 Ghz, Belaidis
Sąsajos Tipas USB
Prekės Pavadinimas "logitech"
Prisijungimo Būdas Belaidžio
Skaičių Mygtukai 6
Taikymo Sritis E-sports games
Maitinimo Tipas Įkrovimo
Belaidė Technologija Belaidžio LIGHTSPEED
Stilius Pirštas
Rezoliucija apie 200-12,000 DPI
Pakuotė Taip
IPS apie 400IPS
Belaidės Pelės Žaidimų Pelės
Jutiklis herojus
Produkto pavadinimas K/DA G304 LIGHTSPEED Belaidžio Žaidimų Pelės
Bendras svoris 191g
Sertifikavimo CE
Darbo Režimas Optiniai-elektroniniai
Modelio Numeris Belaidės Pelės
Kilmės KN(Kilmės)
Skaičių Volai. 1

Parašyti atsiliepimą

"Logitech" G304 LIGHTSPEED Variklio 1MS Ataskaita Norma Belaidžio Žaidimų Pelės KDA Nešiojamojo kompiuterio Darbalaukio Profesionalus Kompiuterių Pelės

Logitech G304 LIGHTSPEED Wireless Gaming Pelių HEROJUS Variklio 12000DPI 6 Mygtuką, 1MS Ataskaita Norma KDA Ltd Edition Ypatybė: 1. HEROJUS Jutiklis HEROJUS yra revoliucinis naujas optinis jutiklis, sukurta Logitech G pristatyti klasės lyderio veiklos ir iki 10 kartų energijos vartojimo efektyvumą

Panašūs produktai: