ALLSOEM 1580W 220V 7 Kintamo Greičio Automobilių Elektros Polisher Vaškavimo Mašinos, Automobilių, Baldų Poliravimo Priemonė

ALLSOEM 1580W 220V 7 Kintamo Greičio Automobilių Elektros Polisher Vaškavimo Mašinos, Automobilių, Baldų Poliravimo Priemonė

Nauja prekė

€40.33

€57.62

-30%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Funkcijos: 1. Iš Išorės Pasiekiami Anglies Šepetėlių 2. Jis turi ilgą tarnavimo laiką, labai patvarus, naudoti 3. Paramos kintamo greičio, lankstus ir patogus naudoti, 4. Stiprus galia, stabilių rezultatų ir lengva laikyti 5. Ergonomiškai suprojektuota rankena, patogi rankena ir geriausia poliravimo veiklos 6. Lengva ir patogu naudoti ir valdyti 7. Apsauginis Jungiklis, patogiai spartusis Rinkimas 8. D-Tipo Rankena Leidžia Lengvai Valdyti Techniniai Duomenys: 1. Vardinė Įtampa: 220V 2. Variklio Galia: 1580W 3. Variklis: Galingas Variklis su Termiškai Apdoroti, Tikslumo Sumažinti žvejybos Įrankius 4. Medžiaga: Plastikinis Korpusas su Aliuminio lydinio Vadovas 5. Be Apkrovos Greitis: 3000RPM 6. Reguliuojamas/Kintamas Greitis: 7 Pavaros Greitis Reguliuojamas 7. Spalva: Geltona 8. Greitis: 500-3300R/MIN Paketą Įeina: 1 x Electric Car Polisher 1 x Sukasi plokštelė, 1 x Uper minkšta poliravimo kailis 1x Lenkta rankena rankena 1x 2 x Varžtas 2 x Anglies šepetėlis 1 x Vidinį šešiakampį Klausimas ir atsakymas:

1.Kaip aš galiu gauti nuolaida?

Mes visada rodo geriausią mažmeninės kainos galime pasiūlyti, todėl jūs visada gauti pigiausią kainą, mūsų on-line parduotuvėje.Jeigu jūs esate didmenininkas, birių užsakymo, prašome susisiekti su mumis pirma, mes suteiksime jums specialią nuolaidą kainą.

Prašome atlikite žingsnis, kaip žemiau:

1 Vieta užsakymą pirma, nereikia mokėti pinigus iš karto.

2 Palikite mums žinutę kreipkitės į mus, jei yra specialios nuolaidos.

3 Mes atsakysime jums per 24 valandas.

4 Jei yra nuolaidą, mes susisieksime su jumis arba peržiūrėti užsakymo vertė mažesnė tiesiogiai, tada jūs galite perkelti mokėjimų.

2.Kaip apie muito?

Kaina neįeina visi muitai.

Mes visada deklaruoti vertės, nekilnojamojo kaina.Jei norite mums pripažinti vertę, kaip norite taupyti muito, prašome palikti mums pranešimą su užsakymu, mes bus padaryti, kaip jūs mums pasakė.Šiuo atveju, reikia atsižvelgti į rizikos muitinės.

3.Ką aš galiu padaryti, kai ilgas laikas praėjo, aš vis dar negavau sklypas?

Ši situacija visada atsitiko su post office oro sklypas.Kai jums rasti savo sklypo stebėjimo informaciją matyti sklypo liko Kinijos žemyninės dalies, bet jokios informacijos apie savo vietos post office svetainėje, dabar jūsų sklypas yra kelyje į savo šalį, arba atvyko ne savo šalyje, bet tik dėl savo vietos po pareigūnas yra pernelyg užsiėmęs, siekiant susidoroti su savo sklype laikinas, prašome būti kantriems.

Kai gavimo laikas yra trumpesnis nei 10 dienų paliko, o jūs vis dar negavau sklypas, prašome susisiekti su mumis, mes išplėsti gavimo laiko jums ir pabandyti padėti rasti priežasties, už vėlavimą, ir pabandyti išspręsti, bet naujienos " leis jums žinoti laiku.

Žymos: vidaus grindų polisher, nešiojamų electric car polisher, dvigubo veiksmų polisher 21, makita pasukimo polisher, šlifavimo mašinos., lieti poliravimo mašina, automobilio lipdukas, įrankiai, elektriniai įrankiai, mini lenkų, paskutinis kailis.

Charakteristikos

Naudojimas Namuose "PASIDARYK pats"
Be Apkrovos Greitis 3300rpm
Galia 1500W-1999W
Prekės Pavadinimas Allsome
Modelio Numeris HT673
Dažnis 50
Tipas Car Polisher
Nominali Įėjimo Galia 1580W
Rato Skersmuo 150mm
Svoris 2.3
Vardinė Įtampa 220V
Matmenys 410 * 150mm
Maitinimo Šaltinis AC

Parašyti atsiliepimą

ALLSOEM 1580W 220V 7 Kintamo Greičio Automobilių Elektros Polisher Vaškavimo Mašinos, Automobilių, Baldų Poliravimo Priemonė

ALLSOEM 1580W 220V 7 Kintamo Greičio Automobilių Elektros Polisher Vaškavimo Mašinos, Automobilių, Baldų Poliravimo Priemonė

Funkcijos: 1. Iš Išorės Pasiekiami Anglies Šepetėlių 2. Jis turi ilgą tarnavimo laiką, labai patvarus, naudoti 3. Paramos kintamo greičio, lankstus ir patogus naudoti, 4. Stiprus galia, stabilių rezultatų ir lengva laikyti 5. Ergonomiškai suprojektuota rankena, patogi rankena ir geriausia poliravimo veiklos 6.

Panašūs produktai: