Mielas 925 Sterlingas Sidabro Geo Kubo CZ Pakabukai Undertale Pakabukas Karoliai Moterų, Mergaičių Draugas Papuošalai Pingente Bijoux Femme

Mielas 925 Sterlingas Sidabro Geo Kubo CZ Pakabukai Undertale Pakabukas Karoliai Moterų, Mergaičių Draugas Papuošalai Pingente Bijoux Femme

Nauja prekė

€6.87

€9.05

-24%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Dėl aplinkosaugos priežasčių, klientai perka produktus vienu metu, mes įdėti produktus į vieną dovanų dėžę arba kai kurių dovanų maišeliai.Jei turite pakuočių reikalavimus, prašome pateikti mums pranešimą iš anksto.

Siekiant palengvinti vartotojams peržiūrėti produktus, nuotraukas, kurių poveikis didinamąjį produktus, prašome kontrastą, dydį ir nuotraukoje modelis dėvi.Žmonėms, kurie nėra labai tikri dėl dydžio, prašome palikti pranešimą mus.

Sąlyga 100% Naujas

Medžiaga 925 sterlingas sidabro su rhoduim padengti &AAA CZ

(Nikelio Nemokamai Danga,Alergijos Nemokamai)

Dydis Pakabukas 1.0 cm

Pakuotė: dovanų dėžutė

Kodėl magnetas gali čiulpti Pavasario sagtis?

Kai kurie klientai įsigijo karoliai, panaudota magneto čiulpia pavasario sagtis ir rasti jį galima čiulpti, norėdami įrodyti, kad mūsų gaminiai yra ne sterlingas sidabro.Tai, ką mes norime pasakyti, kad mūsų medžiaga yra užtikrinti, kad sidabro, bet sagties pavasarį negali būti gaminami su sterlingas sidabro.Nes mes visi žinome, kad tekstūros sterlingas sidabro yra labai minkštas, jei pavasarį taip pat naudojamas gaminti, sidabro nėra pavasario poveikis, todėl pavasarį yra pagamintas iš plieno.Dalis magnetas, kad gali čiulpti pavasarį dalis sagtis.Prašome žinoti.Kaip Išlaikyti Sterlingas Sidabro Papuošalai?

1. Sidabras ir auksas negali dėvėti tuo pačiu metu, bus juoda geltona

2.  maudymosi ar plaukimo turėtų būti nedelsiant pašalinami visų rūšių papuošalai, siekiant užkirsti kelią šarminių produktų fluorido, papuošalai reakcija, tuo pačiu išvengiant nuostolių papuošalai slydimo.

3. Vengti kontakto su plaukų lakas, kvepalai, odos priežiūros produktai, sieros muilas ir t. t., kadangi cheminių medžiagų, jų sudedamųjų dalių, bus sidabro papuošalai ir kiti papuošalai nuobodu ar net juoda.

4. Pratimai, sausas ir grubus turėtų vengti dėvėti papuošalai, ar lengva spartinti, papuošalai, drabužiai ir papuošalai sukelia ataka deformacijos ar lūžis.

5. Stenkitės vengti kontakto su narkotikais.

6. Nepriklausomai nuo to, sidabro ar kitų papuošalų, tai geriausia pašalinti visus papuošalus prieš miegą, kitą dieną pagal tos dienos tinkamą pasirinkimą drabužių priedai, kurios yra geras įprotis nešioti papuošalai.Ypač ilgiau, auskarai, sunkiau tipo šviesos grandinės, daugiau subtilus modelių, papuošalai, kaip ilgai, kaip kruopščiai prižiūrėti, jūs galite dėvėti ilgą laiką, sumažinti žalą žmogaus ir nereikalinga priežiūra.

Apie dėvi juodas sidabro papuošalai problema

Kodėl kai kurie žmonės, pareikšti sidabro balta, kai kurie žmonės nėra akivaizdu?

Nes kiekvieno žmogaus endokrininės sistemos struktūra yra ne tas pats, kai kurių žmonių prakaito sudėtyje yra daugiau rūgšties, kai kurie žmonės yra mažiau, kai kurie žmonės turi didesnę amoniako vandens kiekis, todėl dėvėti sidabro turi kitokį rezultatą, rūgštis lengvai juoda, rūgščių nėra lengva, black ir dar kai kurie žmonės, kurie išskiria stiprų naftos galės pareikšti savo blizga blizga sidabru, sidabro papuošalai labiausiai iš Platinos danga sluoksnis (išskyrus labai mažą dalį su sidabro spalvos ornamentais), bet net jei danga taip pat reikia Kruopščiai prižiūrėti.Juoda sprendimas, Jei sidabro papuošalai juoda neskubėkite plauti su sidabro plauti, galų gale, yra chemijos, ekonomikos, papuošalai, taip pat turi kai korozijos, nuvalykite sidabro audinio rub yra jūsų pirmasis pasirinkimas, taip pat galite įdėti sidabro papuošalai Kokso viduje burbulas, arba naudoti pasta valyti, po plovimo, jūs turite prisiminti, naudoti medvilnės skudurėliu nuvalykite vandens virš.

Kaip nustatyti gryno sidabro ir ne gryno sidabro gaminiai

1, ženklas.Sidabro papuošalai paprastai turėtų būti pažymėtos sidabro inicialai ("S" arba "Sterlingų") ženklas.Standartinis sidabro ženklas yra S925. Visiškai sidabro ženklas yra S990. Tačiau yra daug šalių, nėra spausdinti ant sidabro juvelyriniai dirbiniai.

2, spalva.Sidabro papuošalai dažniausiai gelsvai balta, sidabro, buvo minkštas metalo blizgesį.Nebus toks ryškus, kaip nerūdijantis plienas, bet taip pat, nes lengva oksidacijos, laikui bėgant, spalva bus tamsiai geltona-balta.rodis padengtą sidabro spalvos bus daugiau ryškių, ilgesnį spalvos išsaugojimą.Labiausiai sterlingas sidabro gaminiai turi rodis padengtą.

3, sunkiojo svorio.Tankis sidabras yra 10.53 g / cm3. smallerThan platinos, aukso, didesnis nei varis, be rankų-pakabukas jaustis.Adata gali ženklo, galite sulenkti.Šis metodas gali būti išskirti iš platinos meistras, K baltojo aukso ar sidabro imitacijos, sidabro papuošalai.

4, išbandymas.Sidabro atitinka visus rūgšties pakeis spalvą, arba net ištirps.Jei lašas koncentruotos vandenilio chlorido rūgšties dedama į vidų, sidabro juvelyriniai dirbiniai, balti samanotas sidabro chlorido nuosėdos iš karto suformuota.Kiti taurieji metalai, ne šį reiškinį.Platina padengti sidabro, būti suskirstyti bandymo danga.

5, garso rimuoti.Po standarto sidabro papuošalai iškrovimo garso nuobodu, nėra bounce, nesikeičia.

6, atspindinčių: Sidabro papuošalai prarado dėl žemės šoktelėti mažesnis, ir metalo lydinių mesti ant žemės bus bounce.

Žymos: san, undertale costum, geo pakabukas, undertale, pakabukas undertale, jumpsuit pižamos triušis, windshow papuošalai, buldogas gruzija, cosplay suknelė moterims, jumpsuit miego.

Charakteristikos

Metalinis Antspaudas 925,Sterling
Metalų Tipas SIDABRINĖ
Modelio Numeris AAD092 kubo neckalce
Prekės Pavadinimas windshow
Karoliai Tipas Kaklo Pakabukas
Stilius Madinga
Dovana Motinos dienos, Gimtadienio,Valentino Dienos,velykų dieną,kalėdas
Lytis MOTERIS
Šalutinis Akmens NĖRA
Pažymos Tipą NGTC
Pakabukas Dydis 1.0 cm kubas žavesio
Pagrindinis Akmuo Cirkonis
Dropshipping Taip
Formos\modelis GEOMETRINIO
Proga Šalis
Grandinės Tipas Nuorodą Grandinės
Grandinės 40cm+5 1.2 mm plotis kryžiaus grandinės

Parašyti atsiliepimą

Mielas 925 Sterlingas Sidabro Geo Kubo CZ Pakabukai Undertale Pakabukas Karoliai Moterų, Mergaičių Draugas Papuošalai Pingente Bijoux Femme

Mielas 925 Sterlingas Sidabro Geo Kubo CZ Pakabukai Undertale Pakabukas Karoliai Moterų, Mergaičių Draugas Papuošalai Pingente Bijoux Femme

Dėl aplinkosaugos priežasčių, klientai perka produktus vienu metu, mes įdėti produktus į vieną dovanų dėžę arba kai kurių dovanų maišeliai.Jei turite pakuočių reikalavimus, prašome pateikti mums pranešimą iš anksto. Siekiant palengvinti vartotojams peržiūrėti produktus, nuotraukas, kurių poveikis

Panašūs produktai: