Vokiečių/Thai/arabų/prancūzų Kalbos I8 Air Fly mouse Nuotolinio Valdymo Belaidžio Įkrovimo Mini Touchpad Klaviatūra, skirta "Smart TV"

Vokiečių/Thai/arabų/prancūzų Kalbos I8 Air Fly mouse Nuotolinio Valdymo Belaidžio Įkrovimo Mini Touchpad Klaviatūra, skirta "Smart TV"

Nauja prekė

€5.76

Apie prekę

Mūsų Privalumas:

Šį modelį mes naudojamas yra Importo lustas, garantija, A+ kokybės.Mes padarėme kokybės tyrimus apie mūsų gamykloje gaminti mini klaviatūra ir dar vienas, kurį mes pirkti iš rinkos(1 modelis yra mūsų gamykloje, modelis 2, mes pirkti iš rinkos)

Savybės:

2,4 GHz Bevielio: naudoti advanced 2.4 GHz " belaidžio ryšio technologija, todėl galite judėti laisvai.Asortimentą belaidžio yra iki 25m, ir stabilus signalas, tai bus ne baigti ryšį su toli nuo prietaiso ar ko nors pastogę priešais jus. 3 in 1 Funkciją: Belaidė Klaviatūra + Pelė + Touchpad.Jūs galite nuotoliniu būdu jūsų prietaisas su 360 laipsnių, kalbasi " skype arba el. paštu, su draugais, su gulėti ant sofos Auto Miego ir Kėlimosi: Jei yra ilgą laiką nenaudojamas, klaviatūra bus automatiškai pereiti į miego režimą, galite pažadinti jį, paspausdami bet kokį klavišą arba " touchpad.Short-cut Raktas: yra, 8 multimedijos funkcijos klavišus, pvz., el. pašto dėžutės, išjungti, pelę, kairėje, paieška, atidarykite mano kompiuteris, naršyklės pagrindinį puslapį ir pelės teisė, kuri gali sutaupyti jūsų laiką ir pagerinti savo darbo efektyvumą.Nano Imtuvas: Mini USB imtuvas viduje klaviatūra, patogu vežti, jei ne naudoti jį, uždėkite jį atgal, klaviatūros, kad nepamestumėte

Specifikacija:

1. Dažnių diapazonas: 2.403 GHZ ~ 2.480 GHZ 2. Veikimo diapazonas: 25 metrų(MAKS.), be signalo trikdžių ir nė kryptimi riba. 3. Išmatavimai: (Ilgis X Plotis X Aukštis) 146.8x97.5x19mm 4. Svoris: 100g 5. Veiklos įtampa: 3.3 V 6. TX Galia: mažiau nei +4dBm 7. Mažas energijos suvartojimas:

Kaip Naudoti:

1. Atidarykite dangtelį apačioje klaviatūra, imtis Nano USB imtuvas klaviatūros ir kištuką į USB prievadą jūsų kompiuteryje.Tada prašau įjunkite įjungimo/išjungimo jungiklis klaviatūros į "on" padėtį, ir jūsų kompiuteris atpažins jūsų klaviatūra automatiškai ir dirbti. 2. Baigus jį naudoti, pastumkite jungiklį į padėtį "išjungta".Prašau įjunkite USB imtuvą iš savo jungiamieji įtaisai ir tada įdėkite atgal į klaviatūrą.

Žymos: Klaviatūra, pelės, tv, klaviatūros mechan, belaidė klaviatūra, oro klaviatūros, pelės, bluetooth touchpad, Klaviatūra, Touchpad, klaviatūra, touchpad bevielio, teclados mecanicos.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)
gaminio dydis 146.8x97.5x19mm(LWH)
Kalbos Ispanijos/Italijos/Arabų/Vokietijos
Įkrovimo srovė <300mA
Svoris 110g(N.W)
Ar remti plug and play Taip
Tipas 2.4 Ghz, Belaidis
Baterijos Tipas Įkraunama ličio baterija
Darbinė srovė < 5mA
Klaviatūra Standard Mini Klaviatūra
Modelio Numeris T2L
Riešo Parama No
Pilno Dydžio klaviatūra Taip
Raktinis žodis mini touchpad klaviatūra
Prekės Pavadinimas SUNGI
Veikimo atstumas Iki 20m
Pakuotė No
Prašymas Nešiojamas kompiuteris
Stilius STANDARTAS
Sąsajos Tipas USB
Veikimo Stilius Membrana
Medžiaga Guma+ABS

Parašyti atsiliepimą

Vokiečių/Thai/arabų/prancūzų Kalbos I8 Air Fly mouse Nuotolinio Valdymo Belaidžio Įkrovimo Mini Touchpad Klaviatūra, skirta

Vokiečių/Thai/arabų/prancūzų Kalbos I8 Air Fly mouse Nuotolinio Valdymo Belaidžio Įkrovimo Mini Touchpad Klaviatūra, skirta "Smart TV"

Mūsų Privalumas: Šį modelį mes naudojamas yra Importo lustas, garantija, A+ kokybės.Mes padarėme kokybės tyrimus apie mūsų gamykloje gaminti mini klaviatūra ir dar vienas, kurį mes pirkti iš rinkos(1 modelis yra mūsų gamykloje, modelis 2, mes pirkti iš rinkos) Savybės: 2,4 GHz Bevielio:

Panašūs produktai: