Didelis Nuolaida Drėgno Ir Sauso WIFI APP Dulkių siurblys Robotas Fotoaparato Ekranas,Žemėlapis Navigacija,Smart Atminties,Vaizdo Skambutį,350ML Vandens Bakas

Didelis Nuolaida Drėgno Ir Sauso WIFI APP Dulkių siurblys Robotas Fotoaparato Ekranas,Žemėlapis Navigacija,Smart Atminties,Vaizdo Skambutį,350ML Vandens Bakas

Nauja prekė

€264.53

€518.69

-49%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Mūsų Robotas, kuris turi oversea sandėliuose, Rusijoje, Vokietijoje, Ispanijoje, Prancūzijoje, Italijoje ir t. t....

1. Jei esate pirkėjas iš 27 ES Valstybių Narių , išsiųsime jūsų užsakymą iš Vokietija, Prancūzija, Ispanija ar Italija FBA sandėliai.Pristatymas nuo šių sandėlių, yra labai greitas, nemokamas pristatymas ir jokių muitų problema.

Prašome pirkti .

2. Jei esate pirkėjas iš 27 ES šalių, tačiau jūs negalite pasirinkti pristatymas iš Vokietija, Ispanija, Prancūzija, Italija www.agroinn.lt sistema, pls nesijaudinkite, jūs galite pasirinkti pristatymas iš Kinijos.Iš tikrųjų mes išsiųsime jūsų užsakymą iš mūsų sandėlio Vokietijoje.

3. Rusijos pirkėjai, mes bus padaryti siuntą iš mūsų Maskva sandėlyje IML ar Rusija pranešimas jums.Nekilnojamojo Atsiliepimų iš Klientų:

Jūs galite taip Pat galite pirkti atsarginės dalys iš toliau išsaugoti pristatymas :

DEVVIS Robotas Dulkių siurblys yra geriausias valymo ir stebėsenos jūsų namuose.Featuring su kamera, leidžia pamatyti situaciją jūsų namuose telefone per APP.Vaizdo skambučio " funkcija leidžia jums pasikalbėti su savo vaikais ar tėvais, kai esate ne namuose, arba kalbėti, kad nekviestas svečias panika jam toli.Aš tikiu, kad jis padės jums nustebinti.

App Valdomas Kalbos:anglų,vokiečių, italų, prancūzų, ispanų,korėjiečių, kad pasirinkote, kuris yra lengviau naudoti.

1: HD kamera(720P), Apsaugos Darbuotojas, 360°Priežiūra jūsų namuose.

2:GYRO Tikslią Navigacijos, Smart atminties + maršruto planavimas

3: ESLAM žemėlapio kūrimo, 98.79% valymo lygis, daug geriau nei kiti!

4:Du Protingi Smegenys: Dualcore Procesorius SOC IC + Dinaminis Skaičiavimas IC, didelio efektyvumo ir energijos taupymo; savarankiško mokymosi gebėjimus, kad

5: Japonų Nidec BLDC variklis, didelis našumas, stipri siurbimo galia ir žemas triukšmo lygis;

6: Vaizdo Skambinkite: Jūs galite kalbėti su savo vaikais ar tėvais, kai esate ne namie, verslo kelionės ar atostogų metu; arba, kai nekviestas svečias, apsilankęs jūsų namų, galite kalbėti ir panika jam toli.

7:IOS&Andriod Išmanųjį telefoną WIFI APP+ Nuotolinio valdymo pultas, kontroliuoti savo robotas ne bet kur, bet kada. 8 : Vienas Robotas Su Atskira sumetami į šiukšlių konteinerį Lauke Ir Vandens bakas mėgautis dar viena Funkcija,Siurbimas pirma ir tada Mopping su Vandens talpa,kurios padarys jūsų grindų daugiau švarios. 9:HEPA filtras + Ultra Fine Oro Filtras, nuolat sveikas & clean namuose jums!

10: Anti-mažėja, anti-susidūrimo ir kovos su tangling, 360° apsauga

11:Auto vėl įkrauti, auto valymo, atlaisvinti savo laiko

12: 2500 mAh Li-ion baterija, 120 min. darbo laikas

13: 5 valymo režimai, taikomi įvairių grindų & vietą

14.Tvarkaraštis:galite nustatyti bet kuriuo metu, kad jūs norite padaryti robotas valyti už jus .

Specifikacijos Prekės DEVVIS Modelis A3S Kontrolės Režimas Pagrindinės Kūno/ Nuotolinio valdymo pultelis/ APP Funkciją, Drėgno ir Sauso Mopping, Automatinė Valymo Dulkių Atpažinimo Palaikymas Automatinis savaiminis Įkrovimo Paramos Valymo Režimai, Siurbimo/Nurašymas/Mop Valymo Režimas Krašto Valymas, Valymo Vietoje, Automatinis valymas, Kombinuotas Režimas, Tvarkaraštis Valymo Valymo Srityje 150-180㎡ Baterijos Talpa 14V 2500mAh Baterija Laiko apie 4 valandas, Triukšmo <55db Laipiojimo Aukštis 25° Vandens Bako Talpa 0,35 L Dulkių Surinkėjas 0.8 L Pakuotės Svoris 4.5 kg Gaminio Dydis 31.5 x 7.8 cm (Skersmuo x Aukštis) Pakuotės Dydis 57 x 38 x 12,5 cm Pakuotės Turinys 1 x Pagrindinis Organas 1 x Nuotolinio Valdymo pultas 1 x Vandens talpos Dėžutė 1 x Dulkių Cllector Box 1 x Valymo servetėlės 2 x Kraštas Valymo Brushs 1 x Valymo Šepetėlis 1 x Maitinimo Adapteris 1 x Krovimo Bazės 1x Hepa 1 x Vartotojo Vadovas

Prašome atkreipti dėmesį: 1)Dabar visi robotas bus su anglų Pakavimas su anglų Vadovą.Bet mes turime rusų , vokiečių, italų, prancūzų, ispanų,korėjiečių kalbos vadovėlį , Pls nedvejodami susisiekite su mumis siųsti el. Paštu jums.

Prašome atkreipti dėmesį:

Dabar visi robotas bus su anglų Pakavimas su anglų Vadovą.Bet mes turime rusų , vokiečių, italų, prancūzų, ispanų kalbos vadovėlį , Pls nedvejodami susisiekite su mumis siųsti el. Paštu jums.

Apie Shippment:

1.Pristatymas Nuo Rusijos Sandėlio,mes naudosime IML Express arba Rusija paštu ir t. t......atsižvelgiant į faktinę situaciją.Prašome patvirtinkite, kad galite priimti šį prieš jums pirkti.

2.Pristatymas į kitas šalis: bus naudoti TNT AR FEDEX, AR Kinija Paštu, Oro Paštu, bet kartais ,mes galime padaryti siuntos, DHL,UPS AR Aramex ir pan., atsižvelgiant į faktinę situaciją.Todėl tikimės, kad jūs galite priimti šį .

3. Apie importuodami mokesčio, Kiekvienas pirkėjas turi bendradarbiauti, prisiimti atsakomybę už išmuitinimo, muito mokesčiai, Jei prekės buvo grąžintos, nes pirkėjas problema ,kad pirkėjas turėtų būti atsakingas už visas išlaidas,ačiū

Apmokėjimas:

Mes palaikome šiuos mokėjimo būdus.Visi mokėjimai atliekami www.agroinn.lt yra tvarkomi Alipay.

Garantija ir Sąlygos: Visas mūsų prekes (išskyrus atvejus, kai nurodyta kitaip), esate tikri, kad būti visiškai naujas ir atliko visiškai ne mažiau kaip VIENERIŲ metų garantija.Per garantinį laikotarpį, jei yra problema atsitinka dėl kokybės priežasties, prašome bendradarbiauti, imtis nuotraukas arba vaizdo įrašus į problemą ir atsiųsti jį mums, patikrinti, elektroniniu paštu.Už patvirtino produkto kaltų dėl jūsų patvirtinimo, mes galėtume išsiųsti jums nemokamai atsarginių dalių pakeitimo .Jei garantija, nesijaudinkite, mūsų DEVVIS Komanda bus suteikti profesionalus sprendimas jūsų visus klausimus.

Atsiliepimų politika:

* Mes suteiksime teigiamą grįžtamąjį ryšį, kai gausime mokėjimą,skatinti sveiką Ali bendrijos,mes tikimės, kad jūs padaryti tą patį mums.Mes norime, kad jūs suprantate, kad mes vertiname klientų aptarnavimo milžiniškai.Jeigu turite kokių nors nepasitenkinimą,prašome suteikti mums galimybę išspręsti šią problemą, prieš palikite mums neigiamų atsiliepimų.Esame įsitikinę, kad visada yra sprendimas, ir mes tikrai nenorime, blogas grįžtamasis ryšys turi būti, kai sandoris baigiasi.

Žymos: cleaner robotas dulkių, švaresnis dulkių belaidžio, xiaomi dreame t20, robotas žaislas, namų apyvokos prietaisai bendrojo, didelis ciklonas, robotas švaresnis s6, mop xiaomi 1c, xiaomi mi robotas dulkių mop medžiaga, dyson v11 dulkių siurblys.

Charakteristikos

Nuotolinio Valdymo Pultas Taip
Įtampa (V) 100-240V
LCD No
Laido Ilgis (m) Belaidžio
Obliavimo Valymas Taip
Dydis(mm) 31.5 x 7cm
Dulkių Dėžutės Talpa (L) 0.6-1 L
Žemėlapių Taip
Filtro Tipas HEPA
sumetami į šiukšlių konteinerį 0.8 L
Modelio Numeris A3S su išmaniuoju telefonu
Fotoaparatas 720P
Turbo Šepetys Taip
Laiko Rezervacija Taip
Auto Pakrautas Taip
Valymo Maršrutą Planuojama Tipas
Tipas Itin Smulkių Oro Filtras
tvarkaraštis Taip
Maišelis Arba Bagless Bagless
Galia (W) 30w
Baterijos Veikimo Trukmė 2 valandos
Prekės Pavadinimas DEVVIS
Dulkių Laikymo Tipas Dulkių Dėžutė/Dulkių Kibiras
Valymo Srityje 150-180M2
Smart atmintis Taip
Giroskopas Taip
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija Šlapias ir Sausas
Sertifikavimo ce
vaizdo skambučiai Taip
Baterija 2500mAh ličio baterija
Įrengimas robotas
Vandens Bakas 350ml
Specialių Siurbimo Antgalis Švarus Cikloninis Dulkių Surinkimo Antgalis

Parašyti atsiliepimą

Didelis Nuolaida Drėgno Ir Sauso WIFI APP Dulkių siurblys Robotas Fotoaparato Ekranas,Žemėlapis Navigacija,Smart Atminties,Vaizdo Skambutį,350ML Vandens Bakas

Didelis Nuolaida Drėgno Ir Sauso WIFI APP Dulkių siurblys Robotas Fotoaparato Ekranas,Žemėlapis Navigacija,Smart Atminties,Vaizdo Skambutį,350ML Vandens Bakas

Mūsų Robotas, kuris turi oversea sandėliuose, Rusijoje, Vokietijoje, Ispanijoje, Prancūzijoje, Italijoje ir t. t.... 1. Jei esate pirkėjas iš 27 ES Valstybių Narių , išsiųsime jūsų užsakymą iš Vokietija, Prancūzija, Ispanija ar Italija FBA sandėliai.Pristatymas nuo šių sandėlių, yra labai greitas,

Panašūs produktai: