2mm Bauda Atsukite 925 Sterlingas Sidabro Bangle Sidabro /Aukso Spalvos Reguliuojamo Bangle, Rutuliai Gali Būti Įjungtas & Diy Su Pakabukai

2mm Bauda Atsukite 925 Sterlingas Sidabro Bangle Sidabro /Aukso Spalvos Reguliuojamo Bangle, Rutuliai Gali Būti Įjungtas & Diy Su Pakabukai

Nauja prekė

€12.33

Apie prekę

Mados Madinga OLIS CuteRomanticJewelleryGift

925 Sterlingas Sidabro Atsukite Mados Bangle Sidabro/ Aukso spalvos

925 Sterlingas Sidabro, Sidabro spalvos

925 Sterlingas Sidabro, Aukso spalvos

Tikrasis Ilgis Bangle: 16CM, Perimetro Bangle gali būti pakoreguota, gali būti didesnis nei 16cm, taip pat gali būti mažiau nei 16cm.

Abiejų Kamuoliukų Galai Gali Būti Įjungtas Ir "PASIDARYK pats" Su Pakabučiai Pakabukai

Apie Rinkinį:

Paprastai, mes pakuotės papuošalai su paprasta paketas (OPP), jei toks ypatingas apie tvarka, pvz.: paprašyti būti su gimtadieniu kortelę arba dovanų dėžutėje , tiesiog jaustis laisvai susisiekite su mumis.

Mokėjimo Terminas:

Mes priimame : PP, WU, T/T Bank wire & sąlyginio DEPONAVIMO .

Prašome susisiekti su mumis, jei kitų poreikius.

Laivybos Sąlygos:

Mes laivas visame pasaulyje, naudoti, saugus, greitas ir patogus pristatymas metodus pristatyti jūsų užsakymus.

Prekės yra vežamos iš Kinijos, naudojant Standartinę Siuntimo Paslauga ( ePacket , Kinija Paštu, Oro Paštu , USPS ) su 8~30 darbo dienų, arba Operatyvus Pristatymas Paslaugų ( DHL , UPS , EMS ir "FEDEX") su 5~15 darbo dienų .

Nemokamas pristatymas į šalių / teritorijų kad sklype bus fastly, patogiai gavo per ePacket, Kinija Paštu, Oro Paštu, USPS .

Žinoma, jūs taip pat gali pasirinkti mokėti papildomą mokestį už kitų laivybos metodą, Operatyvus Pristatymas Paslaugų, tokių kaip DHL , UPS , EMS ir "FEDEX", jei reikia.

Mokesčių:

Pirkėjams bus atsakingas už vietos akcizų ar mokesčių, jei reikia.

Grąžinimo Politika :

Mes tikriname kiekvieną gabalėlį atsargiai, prieš pakavimo.

Jei tokių produktų kokybės problema, kai gausite paketą, prašome atsiųsti mums nuotrauką parodyti problemą, todėl mes galime patikrinti, kas atsitiks, ir imtis žiedas veiksmų už jus.

Atsiliepimai:

Mes tikimės, kad užmegzti draugiškus ir ilgalaikio cooperationwithevery klientas, jūsų atsiliepimai mums yra labai svarbus.

Klientų pasitenkinimas yra mūsų tikslas, todėl, jei esate patenkinti prekes galite užsisakyti, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų.

Prieš palikdami neigiamą grįžtamąjį ryšį, prašome susisiekti su mumis, mes manome, kad galime dirbti kartu, siekiant išspręsti bet kokius ginčus.

Susisiekite Su Mumis:

Prašome susisiekti su mumis, jei jūs turite bet kokius specialius poreikius.

Jei turite bet kokių klausimų, visada galite susisiekti su mumis per E-mail,Prekybos Vadybininkas, Svetainė Pranešimų Centrą ar net į telefono skambučius

Žymos: pandora karoliukais, vonios kambarys stovykla, pyragas žolės antgalį, pirštinės telefono, pandora žavesio, gėlių pearl rankogalių apyrankės, pearl diamond rankogalių apyrankės, nagų pearl rankogalių apyrankės, pandora 925, kilmės, pilkas perlas rankogalių apyrankės.

Charakteristikos

Storis Bangle Apie 2mm
Prekės Pavadinimas QZjewelryfy
Modelio Numeris Reguliuojamas Atidarymo Bangle
Metalų Tipas NĖRA
Bauda ar Mados Mados
Stilius Madinga
Prekės Funkcija Abiejų kamuoliukų galai gali būti įjungtas, Reguliuojamas Atidarymo Bangle
Apyrankės Tipas Rankogalių Apyrankės
Kilmės KN(Kilmės)
Nustatymo Tipas NĖRA
Papuošalų Stilius Galite įjungti, Reguliuojamas Atidarymo Bangle
Danga Sidabro Padengtą
Formos\modelis ROUND
Funkcija Mados
spalva Ryškios Sidabro spalvos ir Aukso spalvos
Perimetro Bangle 16CM, reguliuojamas
Suderinamumas Galite DIY su pakabukai pakabučiai
Antspaudas S925 arba 925
Lytis Merginos

Parašyti atsiliepimą

2mm Bauda Atsukite 925 Sterlingas Sidabro Bangle Sidabro /Aukso Spalvos Reguliuojamo Bangle, Rutuliai Gali Būti Įjungtas & Diy Su Pakabukai

2mm Bauda Atsukite 925 Sterlingas Sidabro Bangle Sidabro /Aukso Spalvos Reguliuojamo Bangle, Rutuliai Gali Būti Įjungtas & Diy Su Pakabukai

Mados Madinga OLIS CuteRomanticJewelleryGift 925 Sterlingas Sidabro Atsukite Mados Bangle Sidabro/ Aukso spalvos 925 Sterlingas Sidabro, Sidabro spalvos 925 Sterlingas Sidabro, Aukso spalvos Tikrasis Ilgis Bangle: 16CM, Perimetro Bangle gali būti pakoreguota, gali būti didesnis nei 16cm, taip

Panašūs produktai: