Nerūdijančio Plieno Grandinės Apyrankė Vyrams Steampunk Dviračių Ciklo Susieti Grandinės Tuščiaviduriai Apyrankės & Bangles Mens Papuošalai Didmeninė SL021

Nerūdijančio Plieno Grandinės Apyrankė Vyrams Steampunk Dviračių Ciklo Susieti Grandinės Tuščiaviduriai Apyrankės & Bangles Mens Papuošalai Didmeninė SL021

Nauja prekė

€12.77

€20.93

-38%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Tai yra Aukštos Kokybės Apyrankė Vyrams.

Plotis kaip 14mm.

Ilgis yra reguliariai 235mm(9.3")

Ilgalaikio Saugojimo Spalva

Aukso Sidabro Spalvos/Sidabro Spalvos

Medžiaga-Nerūdijantis Plienas,Sklandžiai, Aukštos Poliruoti.

Švino nemokamai,Hipoalergicznych.

Pristatymas

1, daugumai šalių,užsakymo sumos >$7 ,prekės bus išsiųsti registruotu sklypas ,ją galima stebėti internetu visą kelią,paprastai 14-30 dienų atvykti,tačiau kai kurie countrys ar nuotolinio centralizuoto gali reikėti šiek tiek daugiau dienų, tai yra įprasta, net 56-84 dienų sklypo atvykti kaip Brazilija.

2,daugumai šalių,užsakymo sumą ,prekės bus išsiųsti paprastu mažas pakelis ,ji gali būti stebimi, kai Kinijos ar tranzito šalis , gali būti stebimi, kai sklypas kairėje Kinijos arba tranzito šalį savo šalis,prašome nesijaudinkite apie tai,kad, paprastai 21-48 dienų atvykti , tačiau kai kurie countrys ar nuotolinio centralizuoto gali reikėti šiek tiek daugiau dienų, tai yra įprasta, net 56-84 dienų sklypo atvykti kaip Brazilija.

3, JAV ,užsakymo sumos >$5 ,prekės bus siųsti ePacket ar www.agroinn.lt Standartinis Pristatymas,jis gali būti stebimi visą kelią,paprastai 7-14 dienų atvykti.

4, JAV , užsakymo sumą ,prekės bus išsiųsti paprastu mažas pakelis ,ji gali būti stebimi, kai Kinijoje , negali būti stebimas, kai sklypas kairėje Kinijos už savo šalį,prašome nesijaudinkite apie tai,kad, paprastai 14-35 dienų atvykti.

5,Kartais,sklypas gali būti atidėtas dėl muitinės formalumų,darbymetis,blogas oras,ilgas atostogas,politinius veiksnius,strike,ir t.t., pristatymo ne mūsų kontrolės,tikimės jūsų supratimo ir laukti sklypas su paitience,jei sklype dar nėra pasiekti, bet apsauga dienų bus daugiau,prašome susisiekti su mumis,mes mielai pratęstas šiek tiek daugiau apsaugos dienos jums.

6,Esame atsakingas pardavėjas,jei tu negali gauti sklypas prie pabaigos, prašome susisiekti su mumis,mes išsiųsti jūs arba grąžinti galite ne vieną kartą.

7,Jūsų sklypo bus atsiųsti į jūsų www.agroinn.lt Adresą,įsitikinkite, ar jūsų adresas yra teisingas, mes neatsakome už dėl to pristatymo nepakankamumas dėl neteisingą adresą,jūs suteikiate, bet jūs galite susisiekti su mumis bent vieną kartą, jei jums rasti problema,mes pakeisti adreso informacija jei sklype dar nebus išsiųsti,tačiau jis negali padaryti, bet pakeisti, kai sklypas buvo išsiųsti.

Spalva

Kartais gal šiek tiek spalvų skirtumas sukelia tam tikrų priežasčių, pavyzdžiui, spalvų atspindys ekrane,apšvietimas,fonas,fotoaparato nustatymų ir t.t., jei jūs nesate tikri, apie tai prieš perkant,prašome susisiekti su mumis,tačiau,jei jūs manote, kad prekes galite gavo yra kitokios spalvos,prašome nufotografuoti ir atsiųsti mums,mes jums patenkintas atsakymą kaip įmanoma greičiau.

Sandėlyje

Paprastai,visi mūsų daiktai yra akcijų,bet kartais ir keletą daiktų, tam gali pritrūkti išteklių, kaip jie parduoti greitai,mes susisieksime su jumis ne vieną kartą mes rasti elementą, kad jums užsisakyti iš akcijų,jei jums priimti negali, bet pakeisti jokiomis aplinkybėmis,prašome susisiekti su mumis prieš perkant,

Grįžti

Jei nesate patenkinti elementus,galite grąžinti arba mainų per 7 dienas po to, kai jūs jį gauti, ir jūs esate atsakingi už grąžinimo laivybos kaina.Mes apdoroti jūsų grąžinimo prašymą per 3 darbo dienas po jų gavimo grąžinami elementus.

Jei prekė yra su trūkumais,prašome mums pasakyti iš karto, kad pakeitimas arba remontas,jei pakeitimas nėra,tada grąžinamoji išmoka bus išduota originalus mokėjimo būdą.

Atsiliepimai

Pleae mums 5 žvaigždžių teigiamų atsiliepimų, jei jūs patenkinti mūsų daiktų ir paslaugų.Jei nesate patenkinti savo prekes ar paslaugas,prašome nedvejodami susisiekite su mumis, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą,mes padarysime viską, kad slove problemą ir suteikti jums geriausią klientų aptarnavimą.

Žymos: ktm duke 250 išmetamųjų modifikuotas, vyrai steampunk, dviračių apyrankė, dviratininkas apyrankė, steampunk moteris, bicycl, papildomų nemokamai saitą, "apple " link", dviračių apyrankė, dviratis "chrome".

Charakteristikos

Plotis 14mm
Pavadinimas Dviračių Grandinės Apyrankė
Technologijos Aukštos Poliruoto
Kiekis 1pc
Formos\modelis GEOMETRINIO
Nustatymo Tipas NĖRA
Metalų Tipas Nerūdijančio Plieno
Svoris about 89g
Bauda ar Mados Mados
Funkcija Apdaila
modelis Punk
Stilius Madinga
sąlyga Aukšta Kokybė, Maža Kaina, Greitas Pristatymas
Elemento Tipas Apyrankės
Lytis VYRAI
Medžiaga Metalo
Modelio Numeris SL021
Ilgis 235mm (9.3")
spalva Auksas, Sidabras Tonas/Sidabro Spalvos
Fetures Švino nemokamai,Hipoalergicznych,Sunkiųjų
Suderinamumas NĖRA
Prekės Pavadinimas cottvott
Užsegimas Tipas Paslėptas-saugos-užsegimas
Apyrankės Tipas Grandinės & Nuorodą Apyrankės
Grandinės Tipas Nuorodą Grandinės

Parašyti atsiliepimą

Nerūdijančio Plieno Grandinės Apyrankė Vyrams Steampunk Dviračių Ciklo Susieti Grandinės Tuščiaviduriai Apyrankės & Bangles Mens Papuošalai Didmeninė SL021

Nerūdijančio Plieno Grandinės Apyrankė Vyrams Steampunk Dviračių Ciklo Susieti Grandinės Tuščiaviduriai Apyrankės & Bangles Mens Papuošalai Didmeninė SL021

Tai yra Aukštos Kokybės Apyrankė Vyrams. Plotis kaip 14mm. Ilgis yra reguliariai 235mm(9.3 ) Ilgalaikio Saugojimo Spalva Aukso Sidabro Spalvos/Sidabro Spalvos Medžiaga-Nerūdijantis Plienas,Sklandžiai, Aukštos Poliruoti. Švino nemokamai,Hipoalergicznych. Pristatymas 1,

Panašūs produktai: