Ampulä-Smart LED Lemputė 12W E27 RGB Šviesos Belaidžio "Bluetooth" Garso Garsiakalbis Muziką Pritemdomi Lempa su 24 Pagrindinių Nuotolinio Valdymo

Ampulä-Smart LED Lemputė 12W E27 RGB Šviesos Belaidžio "Bluetooth" Garso Garsiakalbis Muziką Pritemdomi Lempa su 24 Pagrindinių Nuotolinio Valdymo

Nauja prekė

€4.59

€7.16

-35%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Aprašymas:

RGBW Lemputės RGBW LED lemputė su 12W balta šviesa ir 5W RGB šviesos ne tik galima apšvietimo lemputė kasdieniniam naudojimui, bet taip pat gali būti atmosfera lemputė pridėti romantiška atmosfera specialių dienų.

120 Statinio Spalvas, Pasirinkti savo mėgstamą apšvietimo spalvos su infraraudonųjų SPINDULIŲ nuotolinio valdymo pultelis.Ryškumas ir spalvos keitimo greitis yra reguliuojamas.

Laikmačio Funkcija, šviesos automatiškai išjungti parametrą laiko po to, kai jūs nustatymas laikmačio funkcija.Paspauskite laikmačio mygtuką vieną kartą, norėdami nustatyti 1 valandą, du kartus po 2 valandas... max metu yra 23 valandos.

Atminties Funkcija lemputės bus prisiminti, spalvos ir ryškumas, kai jūs išjungti šviesos paskutinį kartą.Jūs neturite prisitaikyti prie jūsų norimą parametrą kiekvieną kartą įjungiant.

Ideali Dovana RGB LED lemputė su 50 000 valandų tarnavimo laikas yra puikus namų ir atostogų naudoti.Tai puiki dovana savo šeimos nariams ir draugams.Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors problemų su juo.

Tinka miegamajame, spinta, spintelė, koridoriaus, seminaras, rūsys,garažas, laiptinės, naftos perpylimo stotyse, stogų, durų ir kitų vietų。

Veiksmai, naudoti šią muzikos led lemputė:

1. Appliced šios lemputės į E27 bazė,ir thenpower lemputės.

2. Lemputė dega,tada galite naudoti remotecontrol reguliuoti šviesos spalva.

3. Įjunkite jūs blueteeth įrenginio (telefono ir kt.), ieškoti ir prisijungti prie lemputės.

4. Prisijungę sėkmingai, dabar galite žaisti musicyou nuorodą whith lemputės.

Vartotojo Pastabos:

1.patikrinkite, ar įtampa pirmas

2. prašome patikrinti produkto specifikacijos atidžiai beforeordering siekiant užtikrinti tinkamą tinka.

3. Nereikia ardyti, bet lemputes pagal save

4. Įsitikinkite, kad sumažinti maitinimą prieš diegdami toavoid sužalojimo

5. Vienas nuotolinio valdymo pultelis gali valdyti kelių lemputes (šviesą),bet onebulb gali būti prijungtas tik prie oneBluetooth prietaisas (garsas).

6. Nereikia įdiegti lemputes, drėgnoje aplinkoje

7. Prašome priimti 25 piksel. nuokrypis dėl rankinis matavimas

Techniniai duomenys:

Galia: 12W

Korpuso Spalva: Balta

Šviesos Spalva: RGB + Balta Šviesa

Sąsaja: E27

Darbinė Įtampa: 100-240V/50-60Hz

Signalo Įvestis: "Bluetooth"

Radijo Diapazonas: 10m(33ft)

Gaminio Dydis: 9.0 CM*13CM

Naudojimas: Architektūrinis apšvietimas, namų apšvietimas, namų teatras, studija, privatus klubas, pramogų apšvietimas, skelbimų apšvietimas, restoranai, viešbučiai, ekranas scena, meno kūrinio apšvietimas, kraštovaizdis, scena ir pan.

Pakuotė:

1 x E27 RGB LED lemputės

1 x nuotolinio valdymo pultelis (baterijos neįeina)

Žymos: lauke muzikos mediniai, raktų ieškiklis, lempa led rgb, "bluetooth" lemputė, namų smart, indikatorius garso, smart lemputė e27 nuotolinio valdymo, garsiakalbis, lemputė e27 led, klasikinis garsiakalbio dėžė.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas choifoo
Kilmės KN(Kilmės)
Kamera Įrengta No
Suderinamumas Viskas Suderinama
Sertifikavimo NĖRA

Parašyti atsiliepimą

Ampulä-Smart LED Lemputė 12W E27 RGB Šviesos Belaidžio

Ampulä-Smart LED Lemputė 12W E27 RGB Šviesos Belaidžio "Bluetooth" Garso Garsiakalbis Muziką Pritemdomi Lempa su 24 Pagrindinių Nuotolinio Valdymo

Aprašymas: RGBW Lemputės RGBW LED lemputė su 12W balta šviesa ir 5W RGB šviesos ne tik galima apšvietimo lemputė kasdieniniam naudojimui, bet taip pat gali būti atmosfera lemputė pridėti romantiška atmosfera specialių dienų. 120 Statinio Spalvas, Pasirinkti savo mėgstamą apšvietimo spalvos su

Panašūs produktai: