Naujas 60 vnt./10card Rayovac Papildomų 1.45 V Veiklos Klausos Baterijas. Cinko Oro 312/A312/PR41, Baterija CIC Klausos

Naujas 60 vnt./10card Rayovac Papildomų 1.45 V Veiklos Klausos Baterijas. Cinko Oro 312/A312/PR41, Baterija CIC Klausos

Nauja prekė

€17.59

Apie prekę

60 VNT Rayovac Papildomas Cinko Oro Klausos Baterijų A312 312A ZA312 312 PR41 Klausos Baterija A312 Dėl Klausos Laikymo trukmė: 4 metai.Dauguma mūsų gaminamų produktų pastaraisiais mont

Produkto Aprašymas: Modelis: Dydis 312A už RIC BTE Klausos Pakuotė: 6 vienetų kortelę, 10 kortelės pakuotėje.Top 1 bestselerių baterijų JAV.Rekomenduojama 7 10 Klausos Sveikatos Specialistų, Gyvsidabrio Nemokamai formulė su didesne įtampa dėl " quick start-up Aukščiausios ląstelių dizaino, kuri yra atspari patinimas ir nuotėkio, suteikdama optimalų veikimą ir daugiau consistenc Perforuotas paketas leidžia surinkti būti išimti patogus transportas ekologišką paketą, kurį perdirbtos arba perdirbamų medžiagų Didmeninės kainos taikomos.Leiskite mums žinoti, jei turite didelį kiekį, baterijų, mes įsteigtas nuolaida kaina už jus.

Produkto Savybės: Laikymo trukmė: 4 metai.Dauguma mūsų gaminamų produktų pastaraisiais mėnesį Įtampa: 1.4 5V.Skersmuo: 7.9 mm Storis: 3,6 mm Talpa: 180mAh

1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis, per saugų

mokėjimo procesorius, sąlyginio DEPONAVIMO.

2. Mokėjimas turi būti atliktas per 7 dienas nuo aukciono uždarymo.

3. Iš VISO MOKĖTINOS SUMOS apima galutinė aukciono kaina, plius S&H (Laivybos ir Tvarkymo).

&H bus nustatomas remiantis LAIVO adresą.

ATKREIPKITE DĖMESĮ: S&H NEAPIMA PAREIGOS, LOCATL MOKESČIŲ AR BET KOKIŲ KITŲ IMPORTO MOKESČIŲ.

5. Prašome sąraše jūsų specialius pageidavimus (spalva, paketus, vertės deklaracija ir pan.) PAYPAL PAŽYMI, SKYRIUS, kai jūs atlikti mokėjimą.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS.

2. Užsakymai tvarkomi per 24-48 valandas nuo mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Mes tikimės, kad jums yra malonu su jūsų pirkti .

Kai sandoris yra baigtas ,ir jei jūs tenkina tai ,prašome palikti teigiamų atsiliepimų,ir mes bus daryti tą patį už jus, mes dirbame labai sunku jums -- 100% teigiamų atsiliepimų.Jei jūsų netenkina ,prašome leiskite mums žinoti ,mes stengiamės išspręsti problemą

Nesvarbu, esate pirkimas, dovanos, didmeninė, mažmeninė prekyba ar skatinimas, galite rasti ideali elementus su pigiomis didmeninių kainų mūsų įmonėje.Net jei jūs negalite rasti tikslią elementus, jums reikia, prašome, atsiųsti mums nuotrauką ir mes galime šaltinis jums su aukšto efektyvumo.

Aš labai tikiuosi, kad jums patiks produktų,aš pabandyti mano viską, kad teikti geriausias paslaugas jums ir sukurti ilgalaikius verslo santykius su jumis.

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralor negativefeedback, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Kokybės produktų, draugiškas aptarnavimas

1 ,siuntos politikos

Visi mūsų produktai praėjo per griežtų testavimo ir tikrinimo prieš laivą iš;

Mes naudojame oro burbuliukų wrap elementus, atidžiai.

Mes naudojame TNT, EMS , "FEDEX" ir DHL express siųsti prekes jums.apskritai, tai bus imtis 5-8 dienų į prekių išsiųstas jums .

mes atsiųsime jums sekimo numerį, iš karto po pristatymo.

2 ,Custom:

1.Kad bus pristatyti kaip dovaną arba mažesnės vertės pašalinti&sumažintų savo užsakymą mokesčių, ir lengva užsakymą tyrimą.

Jei jums rasti informaciją apie importo mokesčių situaciją savo šalyje, ir manote, kad yra būdų, kaip sumažinti mokesčius.jūs turite mokėti (arba panaikinti mokesčiai, iš viso), tiesiog pasakykite mums, ką jums reikia pradėti instrukcijų (dėl ženklinimo, pakavimo, deklaracijos, sąskaitos-faktūros, ir t.t.) į komentarų lauką per checkout.mes esame daugiau nei laimingi galėdami jūsų nurodymus.

3 ,Grąžinimo politika

visus produktus su problemomis, ne dėl neteisingo naudojimo ar atsitiktinių įvykių, gali būti pakeisti arba grąžinti pinigus.galite ją grąžinti per 1 savaitę .

prašome elektroniniu paštu mums pasakyti problemų iki pristatymo .mes jums pasakys, kaip siųsti daiktų atgal.grąžinama prekė turi būti nauja sąlyga, siekiant gauti grąžinamąją išmoką.Prašome parašykite savo užsakymo numerį, kad galėtume finthe užsakymo.Ačiū.

Prašome neatidaryti ginčo ar palikti neigiamą atsiliepimą nepasitarę su mumis, mes pasistengsime atsakyti į visus mūsų klientų ir išspręsti problemą, jūs turite įvykdyti.

Žymos: l baterijas, pagalba baterijos, bomaker sifi 2 tws, a312 baterija, bios cmos, pritaikyti baterija, skambėtų, baterija baterija 312, 2025 3v baterija, soword.

Charakteristikos

Modelio Numeris A312 312 PR41
Prekės Pavadinimas RAYOVAC
Dydis 7.9*3.6mm
Baterijos Tipas Kita
Vardinė Įtampa 1.45 V

Parašyti atsiliepimą

Naujas 60 vnt./10card Rayovac Papildomų 1.45 V Veiklos Klausos Baterijas. Cinko Oro 312/A312/PR41, Baterija CIC Klausos

Naujas 60 vnt./10card Rayovac Papildomų 1.45 V Veiklos Klausos Baterijas. Cinko Oro 312/A312/PR41, Baterija CIC Klausos

60 VNT Rayovac Papildomas Cinko Oro Klausos Baterijų A312 312A ZA312 312 PR41 Klausos Baterija A312 Dėl Klausos Laikymo trukmė: 4 metai.Dauguma mūsų gaminamų produktų pastaraisiais mont Produkto Aprašymas: Modelis: Dydis 312A už RIC BTE Klausos Pakuotė: 6 vienetų kortelę, 10 kortelės pakuotėje.Top 1 bestselerių

Panašūs produktai: