DUREX minkštas jautrus prezervatyvai už Papildomą tepalu pojūtis Lengva prezervatyvai

DUREX minkštas jautrus prezervatyvai už Papildomą tepalu pojūtis Lengva prezervatyvai

Nauja prekė

€23.69

€26.32

-9%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

PADIDĖJĘS JAUTRUMAS : Plonesni prezervatyvai dėl švelnesnio jausmas jūsų seksualinius santykius.

PREZERVATYVAI EXTRA TEPALU : Extra Silikono Tepimui, sklandžiau patirtis

JUTIMO MINKŠTAS : Durex jautrus prezervatyvai yra skaidrus ir natūralaus kaučiuko latekso

PERIMETRO STANDARTAS : Nominalus plotis 56mm, dydis tinka daugumai vyrų dėka savo elastinga konstrukcija

LENGVA -: Lengva-anatominės formos, minkšta latekso prezervatyvai su indėlių

Minkštas jautrus Durex prezervatyvai yra plonesni ir papildomai sutepti teikti minkštesnė jausmas per pora santykius.Šie prezervatyvai sutepti, skaidriai ir anatomiškai Lengva-su užstatu.

Be to, dabar Durex prezervatyvai kvapas geriau, kad jūsų seksas su savo partneriu gražiau laiko.

Pasirinkti jūsų: mes visi esame skirtingi, bet tinkamo prezervatyvo turi padaryti jums jaustis patogiai ir saugiai, visada.Dėl šios priežasties, Durex turi savo idealus prezervatyvas jums.

Kiekvienas iš mūsų preservativos Durex yra 100% electrónicamente testado ir išgyveno 5 kokybės patikrinimą ir tokiu būdu teikti savo vartotojams su pasitikėjimu į visiškai mėgautis seksu kiekvieną kartą.Be to, jie buvo dermatologiškai patikrintas.

Atsargumo priemonės : Skaityti informaciją, viduje pakuotę prieš naudojant prezervatyvą.Šis prezervatyvas yra pagamintas iš natūralios gumos latekso, kuris gali sukelti alerginių reakcijų, alergiškiems lateksui.Nebenaudokite jei jaučiate diskomfortą arba dirginimas, kai jį naudoti.Naudokite kiekvieną prezervatyvą kartą ir stengiuosi naudoti tik tepalus, kad yra rekomenduojama naudoti su prezervatyvais.Jei jūs pirmą kartą ją naudoti oralinį seksą, jums reikia naudoti naują prezervatyvą prieš kitos seksualinės patirties.Analinis seksas naudotis papildoma tepimo išorėje prezervatyvą (nenaudokite Durex Frescor ar Mėgėjai Prisijungti šiam tikslui).Prisiminti, kad joks kontracepcijos metodas veikia 100% nuo nėštumo, ŽIV ar lytiškai plintančių infekcijų 1 likti nepasiekiamas vaikams.

Žymos: xx50, 001 prezervatyvas, prezervatyvas skonį, durex prezervatyvų, prezervatyvų durex prezervatyvai, gražus auskarų, Durex, spalva prezervatyvas, prezervatyvas g vietoje, durex prezervatyvai 24.

Charakteristikos

Seksualinio Pobūdžio No
Sertifikavimo CE
Prezervatyvų storis Slim
Prekės Pavadinimas Durex
Elemento Tipas Prezervatyvai
Modelio Numeris Jutimo Minkštas
Kilmės es
Nepadori Nuotrauka No

Parašyti atsiliepimą

DUREX minkštas jautrus prezervatyvai už Papildomą tepalu pojūtis Lengva prezervatyvai

DUREX minkštas jautrus prezervatyvai už Papildomą tepalu pojūtis Lengva prezervatyvai

PADIDĖJĘS JAUTRUMAS : Plonesni prezervatyvai dėl švelnesnio jausmas jūsų seksualinius santykius. PREZERVATYVAI EXTRA TEPALU : Extra Silikono Tepimui, sklandžiau patirtis JUTIMO MINKŠTAS : Durex jautrus prezervatyvai yra skaidrus ir natūralaus kaučiuko latekso PERIMETRO STANDARTAS : Nominalus

Panašūs produktai: